- 2 Ekim 2022
- 1.877
- 2.534
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.901
Cnm rabbim kolaylik versin. Bebegine kavusacagin anı düşünürsen çok kolay olurKızlar, geldim hastaneye. Suni sancı verdiler. 2 saat bekleyecekmişim etki etmeye başlaması için. Dua edin bize
En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canımSanırım ben lohusalığı en dibine ka
Hala küvezdeyiz canım. Durumumuz iyi çok şükür
Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah canımKızlar, geldim hastaneye. Suni sancı verdiler. 2 saat bekleyecekmişim etki etmeye başlaması için. Dua edin bize
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlar çok çok sağolun ben doğum yaptım 2:30 da. Herşey yolunda çok şükür. Sadece şuan hiç
Sütüm yok inşallah zamanla o da gelcekdoğum bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak kavuşursunSanırım ben lohusalığı en dibine ka
Hala küvezdeyiz canım. Durumumuz iyi çok şükür
Kız naptin acaba yaKızlar, geldim hastaneye. Suni sancı verdiler. 2 saat bekleyecekmişim etki etmeye başlaması için. Dua edin bize
Ayyy canııımmm Allah analı babalı büyütsün, bir ömür sağlıkla sıhhatle yaşasın minik kuşKızlar çok çok sağolun ben doğum yaptım 2:30 da. Herşey yolunda çok şükür. Sadece şuan hiç
Sütüm yok inşallah zamanla o da gelcekdoğum bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini
Hadi tatlı güzel anneKızlar, geldim hastaneye. Suni sancı verdiler. 2 saat bekleyecekmişim etki etmeye başlaması için. Dua edin bize
Canım bebekler şu an çok akışkan kaka yaptıkları için her yerlerine bulaşıyor, vajinanın içine kadar girdiğini sanmıyorum açıkçası.. ben de ona bilhassa dikkat ediyorum çünkü, önden arkaya silme işlemi yapıyorum.. şu an o bölge kapalı gibi sanki, duş alırken o bölgeyi de yıkamak yeterli olur diye düşünüyorumKızlar Merhaba takip ediyordum ama uzun zamandır giremedim. Çok acil bir sorum olacakBebişin kakası vajina bölgesine bulaşmış gece, biz uyurken 3-4 saat kalmış olabilir.
Ben pamuklu bez ve sıcak suyla iyice temizledim, bez değiştirdim hemen ardından yine yaptı yine bulaşmış hiç beklemeden tekrar temizledim…
Bezi de çok dikkatli bağlıyorum ama çok korkuyorum enfeksiyon olur diye. Bu tür bir durum yaşadınız mı? Nasıl temizlediniz, enfeksiyon oldu mu?
Teyzeleri bugün 52 cm 4570 gram olmuşuz
Kaç kg doğmuştu canım hatırlıyor musunTeyzeleri bugün 52 cm 4570 gram olmuşuz
Maşallah maşallahTeyzeleri bugün 52 cm 4570 gram olmuşuz
Shbdjshdjsj tartın kız nolcakmaşallah yavruyaaaa seninle aramızda bir gün var biz en son tartıldığımızda 3500 falandı, boyu 50 cm ölçüldü.. ama en son 2 hafta oldu ölçüm yapılalı.. ben de diyordum ki sepetin içine yatıralım evdeki hassas teraziyle ölçelim merak ediyorum kilo alıp almadığını
Maşallah kuzuyaMaşallah maşallahbizde bugün 1.ay aşkımızı olduk boy 55 cm kilo 4800 olmuş çok çabuk büyüyorlar ya
3800 doğdu 3. Gün 3550 düşmüştü. 5. Gün 3700 tartıldı. Sonra 13. Gününde sağlık ocağında da tartıldık 4000 çıktıKaç kg doğmuştu canım hatırlıyor musun
Ne güzel böyle bir şansın varmış kullan tabi kiCanım kızlar 5 cm ye kadar dayanabildiminanılmaz sancım vardı ve açılmam çok yavaş ilerledi. Epidurele karar verdim . Şimdi yatıyorum prenses doğum sancım tamamen geçmedi ama dayanılmayacak kadar değil
Canım bebekler şu an çok akışkan kaka yaptıkları için her yerlerine bulaşıyor, vajinanın içine kadar girdiğini sanmıyorum açıkçası.. ben de ona bilhassa dikkat ediyorum çünkü, önden arkaya silme işlemi yapıyorum.. şu an o bölge kapalı gibi sanki, duş alırken o bölgeyi de yıkamak yeterli olur diye düşünüyorum
Ay cok agladimi aşidaMaşallah maşallahbizde bugün 1.ay aşkımızı olduk boy 55 cm kilo 4800 olmuş çok çabuk büyüyorlar ya
Hayırlı olsunKızlar çok çok sağolun ben doğum yaptım 2:30 da. Herşey yolunda çok şükür. Sadece şuan hiç
Ay ay maşallahTeyzeleri bugün 52 cm 4570 gram olmuşuz
Sorunun cevabını bilmiyorum ama bende 7 cm açılma olunca su geldi arkasına nişan geldi, ben illa önce nişan sonra su gelir sanıyordum tam tersi oldu tecrübeyle öğrenmiş oldumKızlar bi sey sorucam acilmanin olmasi icin illa once nisan gelmesi mi gerekiyor? Nisan gelmeden de acilma olabilir mi? 38.haftamdayim ama hic alttan muayene olmadim cati, aciklik muayenesi vs. Devlet hastanesinde takipliyim
Oo sizin bayagi acilma olduktan sonra gelmis ne guzelSorunun cevabını bilmiyorum ama bende 7 cm açılma olunca su geldi arkasına nişan geldi, ben illa önce nişan sonra su gelir sanıyordum tam tersi oldu tecrübeyle öğrenmiş oldumdemekki açılmada oluyormyş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?