- 9 Ağustos 2016
- 7.449
- 23.962
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.721
Ben takviye olarak. Gün de 1 kere bestlak damla ve aklıma gelince şu malt içeceklerinden içiyorumAnne sütü artırıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Benim oğlan biraz az kg almış mama takviyesi ve süt artırıcı önerdi doktorumuz
Umarım tekrar yükselmez bugün yine meme tutmadı ve rengi bana daha sarı geldi sinirlerim bozuldu ağladım. Sizin nasıl düştü değeriniz?Ben de bazen çok zor uyandırıyorum özellikle gecelerikafayı yicek gibi oluyorum. Ya tekrar yükselirse diye kendime psikolojik baskı yapıyorum
Kaçıncı gün de geldi gaz
Ben fototerapi aldırdım mecburUmarım tekrar yükselmez bugün yine meme tutmadı ve rengi bana daha sarı geldi sinirlerim bozuldu ağladım. Sizin nasıl düştü değeriniz?
Biz 4.günde öğrendik sarılığı 100 gr vermiş dedi yarın tekrar tahlil olacak sarılık için. Bez sayısıda çişve kaka toplam 10dan fazla çıkıyor. Gerçekten öyle uyandırmaya çalışıyorum olmuyo memeyi zor alıyo bugün sadece bi kere aldı geri kalanda sağdığım sütüm ve bi kaç kerede mama verdimBen fototerapi aldırdım mecburbugün kontrole gittim kilo almış. Bez sayısını söyledim doktora, güzel sorun yok böyle böyle biticek dedi. Siz kilo aldınız mı? Bez sayınız nasıl? Gerçekten aşırı yıpratıcı bi süreç.
Ben hastane pompasi kiraladim, biraz artis oldu sukur ama cok yorucu bir surecti, bir de yine de yettiremedim benim oglana, mama ile de desteklemeye devam ediyorum, ama eskiye gore daha az mama veriyorumAnne sütü artırıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Benim oğlan biraz az kg almış mama takviyesi ve süt artırıcı önerdi doktorumuz
Yaa gözünaydın canım mübarek günde yavru kuşunu kucağına aldın sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallahKızlar ben de yavruma kavuştum çok şükür
He valla ne ara doğurduk bebelerin ayı dolacak snnddnndVay be resmen Mart bitiyor herkes doğurdu gibi sıra Nisan annelrine geldi hiç geçmez denilen 9 ay geçti bebisler büyüyor artık hani bir şarkı vardı ya her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar.
Geciyor canım ilk dogumda epizyo vardı sanki kumaşı dikersin ters tarafın dikisi gibi kalındı hiç bişey kalmadı son iki doğumda epizyo yok icten diktiler onuda anlamiyorsun zatenDelallll kız baktım dikiş yok dışta hiç içeriyi bilmiyorum jsbdjendj bi de epizyonun izi kaybolmuş nerdeyse bu güzel haberi paylaşayım snbdjsndjdnd ben geçmez diye korkuyodum da
Aynen içtekiler ilk haftadan sonra ağrısı acısı geçmişti zateb epizyo hala sızlıyo ama izi bile kaybolmak üzere. İlk doğum olunca insan bilemiyor eski hâline gelmesi güzelGeciyor canım ilk dogumda epizyo vardı sanki kumaşı dikersin ters tarafın dikisi gibi kalındı hiç bişey kalmadı son iki doğumda epizyo yok icten diktiler onuda anlamiyorsun zaten
Bugun bende cesaretimi.toplayip baktim ama cok kısa bir bakışma oldu. Bende dikiş goremedim belki ic kisimlarda vardi oraya kdr bakamadim korktumDelallll kız baktım dikiş yok dışta hiç içeriyi bilmiyorum jsbdjendj bi de epizyonun izi kaybolmuş nerdeyse bu güzel haberi paylaşayım snbdjsndjdnd ben geçmez diye korkuyodum da
Çoktan düşmüştür eğer kuru tutuyorsan o kısmı çünkü benim de düşeli baya oldu jsndjsjd senin de izi kaybolmaya başlar zaten tarihlerimiz çok yakinBugun bende cesaretimi.toplayip baktim ama cok kısa bir bakışma oldu. Bende dikiş goremedim belki ic kisimlarda vardi oraya kdr bakamadim korktumama iz kalmamasina sevindim insallah bendede kalmaz e ozaman gecmis olsn canim
BEn hala dogurmamisimda karnimdaymis gibi gelio. Cok korkuodum dogumdan ama bir sekilde dogurduk cok sukurÇoktan düşmüştür eğer kuru tutuyorsan o kısmı çünkü benim de düşeli baya oldu jsndjsjd senin de izi kaybolmaya başlar zaten tarihlerimiz çok yakinvalla iyi atlattık he sjdbdjbdjd şaka gibi geliyor bana o zamanlar
Oluyor ya ben ilk sarıya doğru dönünce korkmuştum enfeksiyon mu bu diye gelip sordum hatta burda wkdbjsndd lekelenme gibi hala minicik lekelenme gibi sarı kahve arası rengi soluk. Normalmiş canım sıkıntı yokBEn hala dogurmamisimda karnimdaymis gibi gelio. Cok korkuodum dogumdan ama bir sekilde dogurduk cok sukurbide bise sorcam benim kanama bitti ama acık sarı su gibi biseler akio. Sendede oluyormu
Benim azalmıştı nerdeyse hiç gelmiyordu kahveydi hep geçen bi geldi kıpkırmızı pijamam battı kdkddkksls tekrar başladı benim ne zaman bitcek acaba…Oluyor ya ben ilk sarıya doğru dönünce korkmuştum enfeksiyon mu bu diye gelip sordum hatta burda wkdbjsndd lekelenme gibi hala minicik lekelenme gibi sarı kahve arası rengi soluk. Normalmiş canım sıkıntı yok
Bazılarında azalip bidaha gelmeye devam edebiliyor diye duymuştum öyle de olabiliriz hic bilmiyorumbitsin de hemen regl olmayak ya o ağrıyı hiç cekesim yok yeni iyilesiyorken arada kasıklarımda sızı oluyo ama o da rahim toparlıyor hala ondan diye düşünüyorum
Rahim demisken ben hâlâ korse takmadim jsbxjsnxjjdjd aşırı verdim kiloları ama ufacık bir göbüş kalacak gibi bayramdan itibaren artık korse etkili bişiler giyerim diye düşünüyorum inşallah geç olmamıştır
Aynen bende takmadim. Gorumcem korse verdi denedim birkac gun ama ben kullamamadim. Emzirirken falan zor oldu hareket edemedim. Zaten cok terliorum bide onu takinca fenalaştimOluyor ya ben ilk sarıya doğru dönünce korkmuştum enfeksiyon mu bu diye gelip sordum hatta burda wkdbjsndd lekelenme gibi hala minicik lekelenme gibi sarı kahve arası rengi soluk. Normalmiş canım sıkıntı yok
Bazılarında azalip bidaha gelmeye devam edebiliyor diye duymuştum öyle de olabiliriz hic bilmiyorumbitsin de hemen regl olmayak ya o ağrıyı hiç cekesim yok yeni iyilesiyorken arada kasıklarımda sızı oluyo ama o da rahim toparlıyor hala ondan diye düşünüyorum
Rahim demisken ben hâlâ korse takmadim jsbxjsnxjjdjd aşırı verdim kiloları ama ufacık bir göbüş kalacak gibi bayramdan itibaren artık korse etkili bişiler giyerim diye düşünüyorum inşallah geç olmamıştır
Bestlak var kullanmıyordum kullanayım bari. O içecek çok kötü geldi bana ya içemedimBen takviye olarak. Gün de 1 kere bestlak damla ve aklıma gelince şu malt içeceklerinden içiyorum
Evdeki cihazla power pumping yapsam olacak. Bizimki de yeterli kg almamış mama takviyesine geçtik bugün doktor tavsiyesiyle de yine de süt artırıcı da tavsiye etti doktorumuzBen hastane pompasi kiraladim, biraz artis oldu sukur ama cok yorucu bir surecti, bir de yine de yettiremedim benim oglana, mama ile de desteklemeye devam ediyorum, ama eskiye gore daha az mama veriyorum
Hadi hayırlısı olsun hakkınızda canimKızlaaarr yarın hastane yatışşş ben de doğuma gireceğim Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin
Ay deme ya dkndjsnd bu örneğin bu kadar yakından gelmesi beni üzdü yani başımıza gelebilirBenim azalmıştı nerdeyse hiç gelmiyordu kahveydi hep geçen bi geldi kıpkırmızı pijamam battı kdkddkksls tekrar başladı benim ne zaman bitcek acaba…
Ben ilk hafta taktım korse kalkışım oturuşum rahat olsun diye ondsn sonra hiç takmadım gerekli mi acaba cidden ya
Bazısı 2-3 ay sonra olabiliyormuş. Ama ne kadar uzun sürer bilmiyorum hemen peşine olan da varAynen bende takmadim. Gorumcem korse verdi denedim birkac gun ama ben kullamamadim. Emzirirken falan zor oldu hareket edemedim. Zaten cok terliorum bide onu takinca fenalaştimayy harbiden biz ne zaman adet olcaz ne guzel aylardir rahattik. Emziren kisilerin adeti gec mi geliodu sanki ole bise kalmis aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?