- 2 Ekim 2022
- 1.727
- 2.321
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.861
Benimkide sadece memede uyuyor diger turlu uyumuyor yoruyor vallaBenimki de aynı canım ya koynumda uyumaya bayılıyor, bırakınca da yüzüstü bırakırsam duruyor ancak ama gözümün önündeyse öyle bırakıyorum sadece diğer türlü rahat etmiyor uyanıyor hep
Amin canim son nst'de hareket etti bebek biyik ihtimal sabaha alcaklar
Geçmiş olsun canımKızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.
Bende düşünmüştüm bunu yapmayı ama uykudan uyanıp ayılamadan doğumhanede bulunca kendimi toplayamadım kafayı hahahahEn güzeli sjbdjebdjekdjdj stresi dağıtıyor
Canım gözün aydın. Allah anali babalı büyütsün. Sıcak tut kendini. Yürüyüş yaparken çorabın hırkan üstünde olsun. Sıcakladım diye çıkarma sakın. İğneyi niye yapamadılar ki, çok şaşırdım. İnşallah ağrıların hemen dinsin.Kızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.
Ben düşünemiyorum bile bunu kendimi kaybediyorum çünkü azıcık biyerim acısaBende düşünmüştüm bunu yapmayı ama uykudan uyanıp ayılamadan doğumhanede bulunca kendimi toplayamadım kafayı hahahah
Öyle diye diye doğum bile yaptık be benim canım da aşırı tatlıdır AllahımmmBen düşünemiyorum bile bunu kendimi kaybediyorum çünkü azıcık biyerim acısa
Nerden aldın yağını bende el yapımı vardı saklıyordum oğlum sağolsun hepsini döktüBu sarı kantaron yağı epizyo dikişine sürülür mü? Sürünce yakar mı
Öylemi diyorsun bu huyumdan nefret ediyorumm ya bennÖyle diye diye doğum bile yaptık be benim canım da aşırı tatlıdır Allahımmm
Ben nefes egzersizine takmış durumdaydım burundan alıp ağızdan verdim baya sakinleştirdi beni sancı geldiği an bol bol yaptım bende aynı senin aynınım illa orda bi yaygara kopartacamÖylemi diyorsun bu huyumdan nefret ediyorumm ya bennnasıl aşacağım bilmiyorum kıyametler kopartıyorum hiç dayanma gücü yok hele etrafımdakilere sayıştırmadık bırakmıyorum, bağırmamak için ne yapmak lazımdı herşeyi unuttum bile şimdiden
Nisan annelerine öncelikle tavsiyem :) kendinizi Nisan anneleri olarak düşünmeyin. Biz mart annelerinin yarısı şubatta doğurdukNisan anneleri olarak takipteyiz
Kolaylıkla sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaa ne kadar merhametli düşünceli imiş eşin ne güzel yanında olmuşBen çok panik biri olduğum için kocam da bunu bildiği için acil giriş yaptığımızda bende giricem diye tüm ebelere feryat ettiebeler almıyordu yasak falan dediler eşimde eğer size sıkıntı çıkarırsa sizde ona çıkarırsanız bende size çıkartırımdedi o zaman tamam gir dediler allahtan vardı ve baya sakinleştirdi doğum anında bile canım kocam
Ay yakmiyosa güzel cesaret edemiyorum sürmeye.... Bi de afedersiniz katı yemeğe basladim ve bugün biraz sıkıntı yaşadım hafif ağrım oldu sankiNerden aldın yağını bende el yapımı vardı saklıyordum oğlum sağolsun hepsini döktü
Ben sürdüm çok güzel toparladı valla izinide azalttı yakmadı
Canım benim hayırlı uğurlu olsun iyi olmanıza çok sevindim bir an önce toparlasın inşallahKızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.
Geçmiş olsun. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.
Ya bu duruma çok üzüldüm ve sinir oldum neyseki Funda pozitif ve iyiCanım gözün aydın. Allah anali babalı büyütsün. Sıcak tut kendini. Yürüyüş yaparken çorabın hırkan üstünde olsun. Sıcakladım diye çıkarma sakın. İğneyi niye yapamadılar ki, çok şaşırdım. İnşallah ağrıların hemen dinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?