Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya o sızlamayı kimsede duymadım ben annem sezeryandan çok daha büyük ameliyat olan rahim ameliyatı oldu ilk hafta oturup kalkmada zorlandı ağrısı falan da olmadı. İlk bir yıl sadece soğukta falan hassastı dedi şu an izi bile yok. Ki bu dediğim rahim ameliyatıydı komple organı alındı yani. Tamamen değişiyor işte ne yaşanacağı. Senin haftanda 2900 demiş bana 3250 dedi doktor. Maşallah 10 günde benimki de 1 kilo alır mı acaba alırsa mecbur sezeryan

Evet ya ama bu güzel doğum yapan oranı o kadar az ki.. işte ne yaşacağımızı bilemiyoruz. Bu yüzden normal doğum hep daha fazla riskli her zaman için malesef. Sizin bebek kaç kiloydu dikiş mi fazla olmuştu sizde de

3900 dogdu 38+5te. Benim dogumum kolay oldu. Ama bebegin esi cikmadi yapisti iceriye. 2 saat onu cikarmakla ugrastilar. Dogumda okdr zorlanmadim 10 dakikada cikti bebegim. Tabi oncesinde cekilen sancida zor ama beni zorlayan esini cikarirken yasadiklarim oldu. Oyuzden dikislerim fazla

Çok dediğin kaç mesela ben her gün 3tane yedim ama kilo almamış
Kız yarim kilo hurmayı yedim bir haftada öyle soyleyeyim jsbshshdjddjejd günde 3 haftada yarım kilo ediyorsa olabilir ama bi oturuşta bazen 5-6 oluyodu tatlı isteği artmıştı son hafta bende gebelik boyunca yemedig kadar cikolata tatlı isteği vardı yani. O yüzden hurma yedim baya gidip gelip.... Kiloyu o yapmamış da olabilir zaten alacağı varsa almış da olabilir
Geçmiş olsun canım, valla bilmiyorum sjbxjsndjsjd ben doğunca kilosunu öğrendiğim için geç oldu yoksa özele koşardım korkudan shbdhdndjdbdjdj he doğdu mu evt şuan ayaklandim falan sadece işte bu epizyo dikişi açılıyor herhalde o benim canımı sıkıyor başka derdim kalmadı şükür

Tatlı isteği benim de çok arttı ya kendimi frenliyorum süreklidemek ki hurma ile alakalı değil cidden

Sağol canım benim ilkinde bende öyleydim sanırım bunda bir salmışlık mı var ya da alışamamışlık mı bilemedim Normal canım bizimki de öyle bir yerlere dalıp gidiyor takip yok siz naptınız daha da alıştınız mı birbirinize minnoşunuzla

İnşallah o da bi anda geçer her şey geçiyor da işte.. kilo konusu yemeyle alakalı değil sanırım ya bi doktor bana da karbonhidratı tamamen kes dedi kilo almasın diye başka doktor da onunla alakası yok bebeğin ona da ihtiyacı var dedi. Bi doktor da benek küçükse dünyaları yesen de almaz büyük olacaksa da yemesen de bi şekilde alır demişti bilmem ama doğru galiba

Anladım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz. Kilosu da baya iyimiş halbuki ne kadar güzel çıkmış o şekilde de ama işte ne olacağı belli olmuyo.

Kızlar az süt geliyor dediğim mememden ara ara ip gibi akışkan yoğun kıvamlı bişey geliyor ve ucunda sarı bi nokta var sağsam da gitmiyor. Süt incisiymiş sanırım ne yapmam gerek bilen var mı

Kızlar az süt geliyor dediğim mememden ara ara ip gibi akışkan yoğun kıvamlı bişey geliyor ve ucunda sarı bi nokta var sağsam da gitmiyor. Süt incisiymiş sanırım ne yapmam gerek bilen var mı
Süt incisi nedir tam bilmiyorum ama meme ucumda beyaz-sarı gibi bi şey vardı. İki üç tane. Su toplamış, süt birikmiş gibi bir durum değildi. Emzirirken canım acıyordu, bebek ısırıyor sanıyordum. Meme ucum yumuşayınca tırnağımla o bölgeyle oynayarak orayı çıkardım. Ondan sonra bebeğim emerken acı hissetmedim. Seninki de öyle bir şey mi?

Canım meme ucumda nokta gibi bi sarılık var süt tıkamış herhalde ama şiş vs değil o nokta, direkt yüzeyde dokunuyorum gitmiyor. Senin bahsettiğin de süt incisi okuduğum kadarıyla ağrı yapıyomuş

Süt incisi olmuşsun
Bol bol sağım yap ağrı olursa sıcak uygulama+masaj+sağım emzirme+ soğuk uygulama yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…