Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Off keşke kesisiz dikişsiz olsa herkesin hayalindeki gibi bence de çok güzel ama bu oran o kadar az ki şans eseri resmen normal doğumda güzel şeyler yaşamak yoksa denemek çok isterdim
O zaman dikiş beni rahatsız etmişti ama bu doğumun en basit kısmı gözümüzee büyüttüğümüz kadar değil yüzeysel birşey ve uyuşuk oluyor hisde pek yok iyileştikten sonra aslında abartacak bişey yokmuş diyorsun şahsen sancıyı yönetmek daha önemli benim için sabırlı olup ıkınmak aslında aklımıza takılması gereken

Benimki de bi haftada 550gr almış bi anda çok büyüdü 39la uyumlu dedi ama son zamanlar normal sanki kilo bi anda alması . Senin sezeryan mı olacak

Evet bende bunu demek istedim aslında nırmal de süreç uzun kadınların sesi yükseliyor ilginç bir olayda gerçekleşiyor küçük biryerden bebek geliyo sezaryen yarım saat bile sürmeyen acı sızı hissedilmeyen bir işlem gibi görünüykr ikisininde sonrasınj göremiyorlar yada anne bebeğe odaklanıyor aslında kalan sadece acı olmuyor

Senin kv de benim annem
Hastaneden geldim mercimek çorbası yapmış, lahana almış pişireyim mi diyor
Ben zaten gazdan kıvranıyorum

Şimdi veririz ayıp olur vermeyiz ayıp olur bilemedim kafam takıldı az veririz olmaz çok veririz olmaz duruma göre biz de verelim o zaman
Benim aklıma hiç gelmemişti şahsen vermekde istemezdim ama dünyanın en zor mesleği ebelik gibi geldi bana iyi davrandıkları sürece tabiki bide çok muhtaç hissettim o an onlara kendimi ben birazda nazlı çıkınca sonrasında çok teşekkğr ettim

Geçen bir doktoru dinledim annenin yediği yemekle bebeğe gaz geçmez diyordu bu yanlış bilgi diyordu epey şaşırmıştım duyunca ama doğruluğunu bilemiyorum
Benim doktorum da bana tam tersini söyledi Sen ne yersen bebeğe o geçecek. Gaz yapan şeyler yeme dedi. Kendini üşütme vs...
Ama zamanla bebeğin de alışması lazım eğer alerjik bir durumu yoksa.

Benim doktorum da bana tam tersini söyledi Sen ne yersen bebeğe o geçecek. Gaz yapan şeyler yeme dedi. Kendini üşütme vs...
Ama zamanla bebeğin de alışması lazım eğer alerjik bir durumu yoksa.
Aslında evet hep böyle biliyoruz yada dinlediğimi mi yanlış yorumladım bilmiyorum bulursam göndereyim videoyu

Video görüntülenmiyor sanırım ama dr osman gönülal konuşmasında diyor. Ama sindirimdeki gazdan falan da bahsediyor bakın isterseniz kimseyi de yanlış yönlendirmiş olmayayım

Off keşke kesisiz dikişsiz olsa herkesin hayalindeki gibi bence de çok güzel ama bu oran o kadar az ki şans eseri resmen normal doğumda güzel şeyler yaşamak yoksa denemek çok isterdim
Doktorlar bu konuda aşırı eğitimsiz bence önce doktorlara kesisiz doğum eğitimi versinler bence olur . Jel sıksınlar masaj yapsınlar yavaş yönlendirsinler . Afedersiniz haldır huldur ıkın ıkın diye diye milleti perişan ediyorlar bence kesisiz olabilir tamamen doktorla alakalı .

Bi önceki haftalarda kilosu nasıldı? 3500 aslında çok fazla da değil nasıl olsa sezeryan olcaksa birazcık daha kilo alsa ne gibi zararı olur acaba

Evet o da doğru. Ama normal doğumda da ağrı sızı oluyor ki illa yani o an çektim bitti diyen çok az dikiş yırtık acısı çeken de çok sonraki süreçte öyle olunca sezeryandan bi farkı kalmıyor demek istediğim o. İkisi de acılı olacaksa daha risksiz olan daha mantıklı gibi geliyor bakınca

Kesinlikle ben de bundan bahsediyorum. Normal doğum diye aşırı bir baskı var şu an devlette ama kimse bunun için biz ne yapabiliriz demiyor sürekli her şey bizden bekleniyor hiç bilmediğin çok garip bir yolculuk zaten bir de insana güzel davranılmayınca travma kaçınılmaz olur heralde

Evet hem başında acı var hem sonunda. İlla ki geçiyor. Sezeryan acısı da illa ki geçecektir. Aslında şans tamamen sizin dikiş işleminiz belki çok zorlamamıştır ama çok fazla yırtığı dikişi olanlar biraz korkutuyor insanı açıkcası. Bi şekilde iyileşiyor ama vücudun bi organı sonuçta ve bence çok da önemli illa ki hasar alıyor yoksa bu kadar genital ameliyat olmazdı heralde. Diğer taraftan öbürü de başlı başına ameliyat vallahi ikisi de çok zor gerçekten

Valla çok doğru gerçekten insanları anneleri güzel yönlendirmiyorlar destek olsalar o an insanın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu an .nüfusu çoğaltmaya çalışıyorlar güya verdikleri destekler de komik rakamlar hastanelerde kadın doğum polikliniklerine ayar çekmedikleri sürece nüfus daha çok azalacak kendi fikrim ..

Bi önceki haftalarda kilosu nasıldı? 3500 aslında çok fazla da değil nasıl olsa sezeryan olcaksa birazcık daha kilo alsa ne gibi zararı olur acaba
Haftasına göre ileri gözüktüğü için yeri daralmış ve suyu azalmış dedi. Beklemeyi risk olarak görüyor şuan. Haftaya perşembeye kadar 4 kg ya yaklaşır dedi yeri ve suyu azalacak iyice o yüzden riske atmıyor. Bebeğin 2 saatte bir 10 hareketini say doğuma kadar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…