Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Benim de var cuma günü çatı muayenesi çok mu zor ki

Bilmiyorumm kii kolay diyen de oldu zor diyende artık görcez umarım kolaydır
Kendinizi rahat bırakın hafif ıkının hatta, içinizde 10 a kadar sayın olmuş bitmiş acılı değil böyle olursa inşallah, ben okadar korkuyorum ediyorum ama rahat geçmişti sızı sadece

Kız sen üşenmedin mi bir sayfa yazı yazmaya helal olsun

Bu tek kullanımlık olanlar mı shshsh

Kız sen üşenmedin mi bir sayfa yazı yazmaya helal olsun
Ya ayni anda yazmadim ki ndbdbbdbdnxn alintilamistim hepsini boş bulundukca yazdim kapadim
Bu tek kullanımlık olanlar mı shshsh
Hayır ya yikananlardandi bende salaklik düşünemedim bi dener insan geciyo mu diye sjxbjsjd ya bimden aldığım bile su geçirmiyor bu gercirmis şaka gibi

Evet kötü şeyler görüyolar ama sezeryanın da ne kadar zor olduğunu görüyorlar sonuçta. Demek ki normal daha kötü diye düşündürüyor bu da beni. Gerçekten normal olsa yurt dışındaki gibi güzel evet ama her yeri kesince normal doğum da olmuyo ki zaten

Benim de var cuma günü çatı muayenesi çok mu zor ki
Zorluğu çatı kemiklerinin yapısı ile alakalı. Zor geçerse zaten doktor sezaryeni uygun bulabilir. Benim ilk gebeliğimde çatı muayenesinde canım çok acımıştı. Doktor da vajinal doğurabileceğime inanmamıştı. O muayene doğum başlamadan yapılırsa daha sağlıklı sonuç verir diyen doktorlar da var tabi.

Ay sormaaa ben sezeryan oluyorken ordaki bi hemşire doktoruma sordu hocam siz doğuracak olsanız nasıl yapardınız diye. Doktorum da direkt kesinlikle sezeryan dedi ben şok fkkddkkskskssk eşim de diyo madem böyle düşünüyor bize de fikrini belirtseydi zorlamasaydık suni sancı vs diye.. şaşırdım yani ne bileyim hep sezeryan zorunluluk gibi görünce

Kendinizi rahat bırakın hafif ıkının hatta, içinizde 10 a kadar sayın olmuş bitmiş acılı değil böyle olursa inşallah, ben okadar korkuyorum ediyorum ama rahat geçmişti sızı sadece

Umarım kolay olur da zorlamaz gerçi dediğiniz gibi buna dayanamazsak doğuma hiç dayanamayız zaten

Bir de benim annem gibi panikse
Çocuk emerken öksürse annem yerinden zıplıyor
Annen benim kocam galiba xjxnjdx dün beni de korkuttu durup durup nefes alıyor mu diye kontrol ediyor, birden panikliyor nefes almıyo diye beni de korkutuyor deli

Kızlar benim sorum şu kv yemek getirmiş sağolsun süt yapar diye lahana sarması jbxjsjdjd kabiz olmim diye de çorba yapmış mercimek sjbxhshdjwbdjd ve aşırı yiyesim var sarmayı nolur bana diyin bebeğe bağlıdır gaz yapmayabilir diyin nolur nolur açım zaten her türlü yicem de bari içim rahat etsin ya

Doğum yapan arkadaşlar bir de şey sorcam size bu doğumdan sonra babaya bebeği götüren gösteren ebeye para verme muhabbeti varmış. Doğru mu oluyor mu yaptınız mı duydunuz mu gördünüz mü

Geçen bir doktoru dinledim annenin yediği yemekle bebeğe gaz geçmez diyordu bu yanlış bilgi diyordu epey şaşırmıştım duyunca ama doğruluğunu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…