Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Doğum yapan arkadaşlar bir de şey sorcam size bu doğumdan sonra babaya bebeği götüren gösteren ebeye para verme muhabbeti varmış. Doğru mu oluyor mu yaptınız mı duydunuz mu gördünüz mü
Ben devlette doğurdum, hastahaneye göre değişiyor olabilir ziyaretci saati değildi diye babası goremedi ertesi öğlen gördü işte ilk ziyaretci saatinde dogumhane en üst katta gibiydi doğum yapanlari da bi ekranda yazı olarak gosteriliyor ordan görmüşler özelde vs bilemem düğün gibi her gelen geçirme peşinde olabilir dnbdbdndjd

Ya işte genelde böyleler. Bi tane kadın doğum doktoru arkadaşım var işte normal doğum öneriyorum falan dedi zaten daha ilk yılı. Sonra da dedi ki tüp bebeklerin sezeryan olması gerek onlar riske atılamaz dedim neden herkesin çocuğu biricik. Senin ikinci çocuğun olabilir ama onların olma oranı az dedi tamam da neye göre Allah korusun belki benim de olmayacak neye göre onlar riske atılmıyor da biz atılıyoruz kolay mı çocuk olcak 9 ay taşıcaksın kimse riske atmak istemez demek ki normal doğumu risk olarak görüyorlar

Geçen bir doktoru dinledim annenin yediği yemekle bebeğe gaz geçmez diyordu bu yanlış bilgi diyordu epey şaşırmıştım duyunca ama doğruluğunu bilemiyorum
Ben de öyle düşünüyorum ama denemedim işte ya öyleyse jsbdhsjdkejdj

Kızlar yine bir soruyla geldim ksjsjwjsjjs
Benim maalesef sağ göğsümden süt gelmiyor taş gibi semsert yeni sağmaya başladım dün geldi aslında ama bugün tık yok ne yapmam gerekiyor? Sıcak havlu, buhar, masaj denedim. Ben süt geliyor sanıyorken bebişim bu yüzden aç kalıyormuş sanırım ya soldan geliyor sağ taraf çok zorluyor beni

Lahana koy diyorlardı sanki buna çözüm muydu emin değilim ama lahanayi haslayip mi koyuyorlar bi bakmak lazım kesin işe yarıyor falan diyolardi

Normal daha kötüdür değilde karşıdan izlemesi zevkli değildir eminim sonrasınıda onlar bilemiyor rahatlama oluyor annelik yükleniyor bebişle ilgineşyorsun o kısımlara onlar odaklı değildirler ister istemez zorlu bir süreç doğum sonuçta
Doğum yapan arkadaşlar bir de şey sorcam size bu doğumdan sonra babaya bebeği götüren gösteren ebeye para verme muhabbeti varmış. Doğru mu oluyor mu yaptınız mı duydunuz mu gördünüz mü
Biz yapmıştık vallaebe çok nazımı çektiği için hem belli bir ücret verdik şahsına hem tatlı yaptırıp ekibe dağıttık çünkü hepsini perişan ettim

Cnm bnım gecmiş olsun, zorlu bi durum olmuş bu yuzden stres olmamak için genel atestezi aldım bılıyosun. Neyseki saglıklı bebişin dunya ya gelmiş. Senı merak ettık. Nasılsın bebişin nasıl, soracagım şeyler varsa sorabilirsin cnm

Tıkanıklık olabilir her emzirme yani en geç 2 saatte bir önce sıcak uygulama masaj sonra emzirme sonrasındada soğuk uygulama yap ama sürekli döngü halinde bekler bekler biranda açılır inşallah

Biz yapmıştık vallaebe çok nazımı çektiği için hem belli bir ücret verdik şahsına hem tatlı yaptırıp ekibe dağıttık çünkü hepsini perişan ettim
Şimdi veririz ayıp olur vermeyiz ayıp olur bilemedim kafam takıldı az veririz olmaz çok veririz olmaz duruma göre biz de verelim o zaman

Off keşke kesisiz dikişsiz olsa herkesin hayalindeki gibi bence de çok güzel ama bu oran o kadar az ki şans eseri resmen normal doğumda güzel şeyler yaşamak yoksa denemek çok isterdim

Benim kayinvalidem dedi hediye veriliyor hemsirelere diye ama ben hicbirsey almadim sadece isimli cikolata almam gerekiyor mu acaba ?

Şimdi veririz ayıp olur vermeyiz ayıp olur bilemedim kafam takıldı az veririz olmaz çok veririz olmaz duruma göre biz de verelim o zaman
Herkes işini yapıyor sonuçta ya bahşiş vermek ne kadar doğru olur bilemedim. Ben öğretmenim hiçbir velim hocam bugün güzel ilgilendin diye para sıkıştırmıyor ki hoş da olmaz zaten. Bu şekilde düşündüğüm için bahşiş bana her meslekte garip geliyor. Herkesin maaşı var statüsü var sonuçta emeğinin karşılığını ayın 15 inde alıyordur

Yok kuzum bana sorarsan doktora danışmadan kullanma . Vallahi ilk gün 1 ölçek içtim tuvaletten çıkamadım tansiyon felan yerlere düştü o derece şimdi düzene girsin diye çay kaşığı kadar içiyorum biraz daha iyi gibiyim

Benim kayinvalidem dedi hediye veriliyor hemsirelere diye ama ben hicbirsey almadim sadece isimli cikolata almam gerekiyor mu acaba ?
Hediyelik ben de koyacağım doktora ve hemşirelere. Hemşirelere ve doktora da tatlı almayı düşünüyorum bir de tabi her şey istediğim gibi yolunda giderse
Aslında çok haklısınız ama bazen de şey gibi oluyor yemek yiyip hesap ödüyorsun da adisyon kutusunu önüne doğru itekleyip bekliyorlar ya bahşiş ver diye insan kötü hissediyor kendini yoksa dediğiniz gibi herkes yapması gerekeni yapınca maaş denen bir karşılık alıyor zaten

Kızlar bugün kontrolüm vardı 8 marta çekti doktorum tarihi 13 Marttı normalde bir anda kilo almış ve yeri daralmış 39.40. Hafta ile uyumlu çıktı beklemeyelim riske gerek yok dedi alanı daralmış.
37+2 3500 kg 53 cm. Benim aldığım toplam kilo 9 Anlamadım nasıl bu kadar oldu bir anda

Bence öyle değil bir çok tanıdığım ebe normal doğum yaptı ama şöyle bir şeye denk geldim bende arkadaşımın nişanlısı(erkek) yeni doğan doktoru ve sürekli doğumlara giriyor ve normal doğumda kadınların çığlıkları vs. Korkmus sezeryan daha iyi diyormuş evlenince de kesin sezeryan ol normalde kadınların çok canı yanıyor ben şahit oluyorum diyormuş. Ama doktorlar sezeryan sonrası ağrılara şahit olamıyor sezeryani kolay sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…