Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Çook sevindiim canım, benim myomdan kaynaklı değil de vajinismus kaynaklı sezaryen olcak. Terapistimle görüşünce öyle bi karar aldık yoksa doktorum vajinal doğum yanlısı

Onu ben de yaşıyorum, kızlar kendi annelerimiz başımızın tacı yemin ederim ama bu kv’lerin en iyisinin bile (benimki iyi sayılır) böyle zamanlarda içinden farklı bir karakter çıkıyor resmen. Maalesef sütüm henüz gelmedi, hem avent aldım hem de browns aldım riske atmamak için, avent aynı anne memesi gibi az az veriyor ama browns çok daha hızlı akıyor. Dün tutturmuş bu biberondan süt gelmiyor, mama azalmıyor çocuk aç diye, öylesine aldığı parmak kadar biberonla mama vermeyi düşünmüş, onu da bana değil eşime soruyor. Ben bir dünya para verip meme taklidi yapan biberon alıyorum, bunlar her şeyin en iyisini biliyorlar. Ben tepki gösterince biberonu çöpe atmış, 2 gün sonra gideriz biz falan demiş, eşimle de papaz olduk anlıycanız. Ama yemin ederim iki biberonla da 10 ml içiyor daha fazla değil, tek farkı avent çok yavaş bırakıyor. Benim tercihim hangisi olur derseniz de kesinlikle avent derim çünkü diğerinde bebeğin ağzı mama doluyor, ama avent emme refleksini de güzel başlattı. Yani diyeceğim o ki gardınızı alın, kv güruhu tüm güçleriyle karşı cenahtan geliyor

Demir ilacı kullanmıyor musun beybi
Doguracam diye son 10 gün salmistim kabiz yapmasin diye, şimdi yazmışlar devam etmem lazim ama yine kabiz ihtimali var ve oturamiyorum bile kabiz olursam korkusuna dedim birkaç gün düzelsin başlarım henen etki eder mi iyi yapacaksa kullanayim (((

Sıcak kompleks uygulamayı denediniz mi sütünüzün gelmesi içi ?

Sıcak kompleks uygulamayı denediniz mi sütünüzün gelmesi içi ?
Yaptım canım, hatta eşimle birlikte sadece göğüsleri yumuşatalım diye duşa girdik ama halen ne gelen var ne giden çok üzülüyorum vallahi vicdanen çok rahatsızısm.. bebeğin gözlerinde hafif sarı görmeye başladım yenidoğan sarılığına doğru gidiyoruz sanki

Maşallah çok güzel bir doğum olmuş. Hastaneye gidişiniz, sürecin hızlı ilerlemesi . Allah en az bu kadar güzel süreç yaşamayı dileyen herkese nasip etsin. Allah bağışlasın kaç kilo doğduu?
Sağolasın teyzesi, Rabbim sırada bekleyen herkese su gibi doğumlar nasip etsin inşallah en son ultrasonda 3400 gr ölçmüştü Dr ama doğumda 3270 gr doğdu.. kilolarda +- olayını gördük teyzesi.. çok şükür çok şişmediği için çabuk geldi dünyaya

Benim kayinvalidem de iyi sayılan türlerden ama dediğin gibi en iyisi bile değişik oluyor bu ilk günler süt az geliyor ya bana da şey demişti 3 çocuğumda da oluk oluk süt akardi şimdi dedin desem inkar eder ikinci çocuk kız olmuştu torunlarını da sever yani Allah var eşim den doğum hediyesi istedim sanki erkekk mi dogurdun da hediye alsın demişti bunu hatırlattım yok ben öyle demedim dediler

Sadece sıcak değil masaj da yapmanızı tavsiye ederim. Sıcak havluyu göğsünüze koyup havluyu kaldırmadan sıcak halde yanlardan göğüs ucunuza doğru tarar gibi parmaklarınızla süt kanallarınızı uyarırsanız etkisini görürsünüz inşallah.

Canımsııınnn hemen yapıyım

Kizlar bugun kontrolum vardi 14 mart saat 9 a planlandi sezeryan acikcasi ben kendim istedim sezeryani panik biriyim agri beni daha cok panik yapacak biliyorum bebisi gordum ama sanki mutsuz gibi hic sevmiyor goruntulenmeyi yuzunu burusturuyor gozlerini kapatiyor sımsıkı aglamakli bir yuz ifadesi genelde

Kızlar ben influenzayı ağır geçirdikten sonra burayı çok takip edemedim birçok gelişmeyi kaçırmışım.. doğuran herkesin gözü aydın tebrik ederimm inşallah darısı başımıza doğurmayan az kalmış galiba son sayfalarda okuduğuma göre 37+6 dayım artık doğurmak istiyorum açıkçası bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim

Kızlar selam edevlette çalışamaz raporu görünüyor mu? Bende sadece çalışabilir raporu var ama çalışamaz yok, normalde nasıl oluyor

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…