- 9 Ağustos 2016
- 7.327
- 23.614
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.261
Çook sevindiim canım, benim myomdan kaynaklı değil de vajinismus kaynaklı sezaryen olcak. Terapistimle görüşünce öyle bi karar aldıkO kadddar güzel bir doğum süreci yaşadım ki Allah hepinize öylesini yaşatsın, mayacım sen sezaryen olacaktın sanırım miyomların vardı diye hatırlıyorum, benim de vardı ama sorun olmadı doğumda.. kimseden olumsuz doğum hikayesi dinlemeyin, ebelere uyun, doğru taktiklere uyun gerisi çok hızlı
Ayy yaz mutlakaaaKorku içinde bekliyoruz 37+1im ben de kontrolüm var bakalım ne olacak
Ben varım 17.30da
Demir ilacı kullanmıyor musun beybiTansiyonum yerlerde, kan kaybi beni kötü etti. Hastahane geldik bebekle ilgilenemiyorum bile karariyo her yer oturdum eşim gidip geliyo hepsine çözümü yok mu bunun ya
Tam 39 haftalık doğdu minnoşum teyzesiiikaçıncı haftadaydınız?
Onu ben de yaşıyorum, kızlar kendi annelerimiz başımızın tacı yemin ederim ama bu kv’lerin en iyisinin bile (benimki iyi sayılır) böyle zamanlarda içinden farklı bir karakter çıkıyor resmen. Maalesef sütüm henüz gelmedi, hem avent aldım hem de browns aldım riske atmamak için, avent aynı anne memesi gibi az az veriyor ama browns çok daha hızlı akıyor. Dün tutturmuş bu biberondan süt gelmiyor, mama azalmıyor çocuk aç diye, öylesine aldığı parmak kadar biberonla mama vermeyi düşünmüş, onu da bana değil eşime soruyor. Ben bir dünya para verip meme taklidi yapan biberon alıyorum, bunlar her şeyin en iyisini biliyorlar. Ben tepki gösterince biberonu çöpe atmış, 2 gün sonra gideriz biz falan demiş, eşimle de papaz olduk anlıycanız. Ama yemin ederim iki biberonla da 10 ml içiyor daha fazla değil, tek farkı avent çok yavaş bırakıyor. Benim tercihim hangisi olur derseniz de kesinlikle avent derim çünkü diğerinde bebeğin ağzı mama doluyor, ama avent emme refleksini de güzel başlattı. Yani diyeceğim o ki gardınızı alın, kv güruhu tüm güçleriyle karşı cenahtan geliyorAy bu kv gerçekten sıkıntılı oluyor bencede hazır olun akıl vermeleri bitmiyor ilkinden sonra ben püskürttüm ikincisine müdahale edemicek çok şükür
Hadi sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallahHer şey su gibi yolunda gitsin güzel haberlerini bekliyoruz
Doguracam diye son 10 gün salmistim kabiz yapmasin diye, şimdi yazmışlar devam etmem lazim ama yine kabiz ihtimali var ve oturamiyorum bile kabiz olursam korkusuna dedim birkaç gün düzelsin başlarımDemir ilacı kullanmıyor musun beybi
Sıcak kompleks uygulamayı denediniz mi sütünüzün gelmesi içi ?Onu ben de yaşıyorum, kızlar kendi annelerimiz başımızın tacı yemin ederim ama bu kv’lerin en iyisinin bile (benimki iyi sayılır) böyle zamanlarda içinden farklı bir karakter çıkıyor resmen. Maalesef sütüm henüz gelmedi, hem avent aldım hem de browns aldım riske atmamak için, avent aynı anne memesi gibi az az veriyor ama browns çok daha hızlı akıyor. Dün tutturmuş bu biberondan süt gelmiyor, mama azalmıyor çocuk aç diye, öylesine aldığı parmak kadar biberonla mama vermeyi düşünmüş, onu da bana değil eşime soruyor. Ben bir dünya para verip meme taklidi yapan biberon alıyorum, bunlar her şeyin en iyisini biliyorlar. Ben tepki gösterince biberonu çöpe atmış, 2 gün sonra gideriz biz falan demiş, eşimle de papaz olduk anlıycanız. Ama yemin ederim iki biberonla da 10 ml içiyor daha fazla değil, tek farkı avent çok yavaş bırakıyor. Benim tercihim hangisi olur derseniz de kesinlikle avent derim çünkü diğerinde bebeğin ağzı mama doluyor, ama avent emme refleksini de güzel başlattı. Yani diyeceğim o ki gardınızı alın, kv güruhu tüm güçleriyle karşı cenahtan geliyor
Yaptım canım, hatta eşimle birlikte sadece göğüsleri yumuşatalım diye duşa girdik ama halen ne gelen var ne gidenSıcak kompleks uygulamayı denediniz mi sütünüzün gelmesi içi ?
Sağolasın teyzesi, Rabbim sırada bekleyen herkese su gibi doğumlar nasip etsin inşallahMaşallah çok güzel bir doğum olmuş. Hastaneye gidişiniz, sürecin hızlı ilerlemesi. Allah en az bu kadar güzel süreç yaşamayı dileyen herkese nasip etsin. Allah bağışlasın kaç kilo doğduu?
Benim kayinvalidem de iyi sayılan türlerden ama dediğin gibi en iyisi bile değişik oluyor bu ilk günler süt az geliyor ya bana da şey demişti 3 çocuğumda da oluk oluk süt akardi şimdi dedin desem inkar eder ikinci çocuk kız olmuştu torunlarını da sever yani Allah var eşim den doğum hediyesi istedim sanki erkekk mi dogurdun da hediye alsın demişti bunu hatırlattım yok ben öyle demedim dedilerOnu ben de yaşıyorum, kızlar kendi annelerimiz başımızın tacı yemin ederim ama bu kv’lerin en iyisinin bile (benimki iyi sayılır) böyle zamanlarda içinden farklı bir karakter çıkıyor resmen. Maalesef sütüm henüz gelmedi, hem avent aldım hem de browns aldım riske atmamak için, avent aynı anne memesi gibi az az veriyor ama browns çok daha hızlı akıyor. Dün tutturmuş bu biberondan süt gelmiyor, mama azalmıyor çocuk aç diye, öylesine aldığı parmak kadar biberonla mama vermeyi düşünmüş, onu da bana değil eşime soruyor. Ben bir dünya para verip meme taklidi yapan biberon alıyorum, bunlar her şeyin en iyisini biliyorlar. Ben tepki gösterince biberonu çöpe atmış, 2 gün sonra gideriz biz falan demiş, eşimle de papaz olduk anlıycanız. Ama yemin ederim iki biberonla da 10 ml içiyor daha fazla değil, tek farkı avent çok yavaş bırakıyor. Benim tercihim hangisi olur derseniz de kesinlikle avent derim çünkü diğerinde bebeğin ağzı mama doluyor, ama avent emme refleksini de güzel başlattı. Yani diyeceğim o ki gardınızı alın, kv güruhu tüm güçleriyle karşı cenahtan geliyor
Sadece sıcak değil masaj da yapmanızı tavsiye ederim. Sıcak havluyu göğsünüze koyup havluyu kaldırmadan sıcak halde yanlardan göğüs ucunuza doğru tarar gibi parmaklarınızla süt kanallarınızı uyarırsanız etkisini görürsünüz inşallah.Yaptım canım, hatta eşimle birlikte sadece göğüsleri yumuşatalım diye duşa girdik ama halen ne gelen var ne gidençok üzülüyorum vallahi vicdanen çok rahatsızısm.. bebeğin gözlerinde hafif sarı görmeye başladım yenidoğan sarılığına doğru gidiyoruz sanki
CanımsııınnnSadece sıcak değil masaj da yapmanızı tavsiye ederim. Sıcak havluyu göğsünüze koyup havluyu kaldırmadan sıcak halde yanlardan göğüs ucunuza doğru tarar gibi parmaklarınızla süt kanallarınızı uyarırsanız etkisini görürsünüz inşallah.
Birazdanda ben nstye giricem nöbetçi hamile olarak buralardayım daha herkes doğursun öyle ben doğurcam
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar herkese hayırlı sabahlar. Ben burda çok aktif yazmıyorum ama mesajları düzenli okuyorum. Bende bugün sezeryan günüm olduğu için yatistan önceki işlemler icin hastahanedeyim dualarinizi bekliyorum. Rabbim herkesede bana güzel doğum sağlıklı afiyetli kavusma nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?