Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Benim de öyleydi sjbdjdndkd son haftalar is coming

Üç beş kişi kaldık doğurmayan güya mart annesiydik herkes şubatta döküldü marta kalan Seyit onbaşıları tebrik ediyorum kendimde dahil gerçek mart annesi biziz hahayt
Ya aslında doğurmayan üç beş kişiden daha fazlayız ama yazan azaldı doğurmayanlardan. Tarihler mıh gibi aklımda 9-11-13-14-17-19 bu tarihlerde doğuracak olanlar vardı ve hatta daha tarihi belli olmayan doğurmayanlar da vardı hahhsjsjsjsj benim 11 Mart tarihim na burdayım

Kızlar bende 2-3 saattir düzensiz olan son 1 saattir yaklaşık 6-7 dk da bir gelen kasılmalar var makata baskı yok rahime var bi de sol bacağım komple uyuşuk gibi ağrıyor daha 32.haftadayım çok korkuyorum doğuruyor muyum diye

Kizlar duzensiz sancilarim devam ediyor ama bu aksam siddeti dahada artti. Duzene girmesini nasil beklicem nasil dayancam bu sekilde bilmiyorum sanci basladiginda sabit duramiyorum kıvranıyorum agridan. Belimede vurmaya basladi agrilar. Herkes 5dk bir olmadan gitme hastaneye diyor ama sancilar cok zorluyor beni

Ya hani olimpiyatlarda olur ya acemi şansı gibi ilk gün çıkış yapan sporcular peş peşe madalya alır ortalara doğru bir durgunlaşıp sakinleşir ve sadece madalya beklenen oyuncular alır son günde kalan hepsi yine sürpriz yaparak madalya alır. İşte o hesap tarihi belli olmayanlar son güne kaldı heralde 42 ye kadar gitmek de geç kalmışım gibi hissettirir, Nisan olacak düşünsene. Ay dur ilk başta Nisan annelerinde kayıtlıydım acaba manifest mi yaptım

Belki ilk başlarda çok bariz düzen olmuyordur sıklaşmadığı sürece. İstersen çok sık olmuyorsa yarın da takip edip saat ve süresini, doktoruna bildirebilirsin canım

Belki ilk başlarda çok bariz düzen olmuyordur sıklaşmadığı sürece. İstersen çok sık olmuyorsa yarın da takip edip saat ve süresini, doktoruna bildirebilirsin canım
Doktorum devlette ve iletisim kurmam imkansiz duzensiz sancilarim agrisi hafif olur diolar ama benimki yerimden hoplatiyor resmen. Okadar agrili oluyorki dogursamda bitse bu iskence diyorum(

Doktorum devlette ve iletisim kurmam imkansiz duzensiz sancilarim agrisi hafif olur diolar ama benimki yerimden hoplatiyor resmen. Okadar agrili oluyorki dogursamda bitse bu iskence diyorum(
Kuzu çok huzursuz ediyor seni anlaşılan o zaman yarın beklemeden doktora git bence ya ama yine gitmeden olabildiğince saat ve süresini takip et ki bir fikir oluşur doktorunda. Her halükarda seni NST ye bağlarlar, değil mi?

Ahah işgüzar kv bebe baksın artıkta görsün bakalım Sevindim canım gözünaydın
Bende 7 Mart eğer durursa kızcem kaç gibi olacaksın canım herkesin süreci aynı geçmiyor merak etme benimde 2. Sezeryanım yine belden yicem genel anesteziyi bebekte alıyor diye önermiyorlar ayılmakta uzun sürüyor diğerinde daha çabuk toparlanıyorsun bebeğe odaklanabiliyorsun ama tabi herkesin kendi tercihi canım

Evet canım İniallah dediği gibi olur. Allah’ım nelerle savaşıyoruz

Kızlar selaaammm size yepyeni haberlerle geldim, hastaneden taburcu olduğum günün akşamında doğurdum şaka da değil, eve gittim güzel sıcak bir duş, ardından sıcak suya oturma Faslı.. aradan birkaç saat sonra tekrar sıcak suya oturma Faslı ve sancılar tavan oldu.. eşim ben çok sıkıldım bir hava alayım dedi, ben de çok bunaldım beni de götür belki acilden nst’ye falan gireriz sancılarım arttı dedimmm veee açıklık 5 cm çıktı ve hadi dediler seni doğuma alıyoruz. İlk 10 dk’da sancılar 8 cm’e çıkardı ama ebe süreci o kadar profesyonelce yürüttü ki, 8 cm’den 10 cm’e yarım saatte falan ulaştık sanırım.. velhasıl kelam ben yavruma kavuştum çok şükür Allah sizlere de yardımcı olsun, sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza

Doğum evet biraz doğuma kadarki süreç zorladı ama bence asıl zor olan doğumdan sonraki evre.. sütüm gelmedi, pompa makineleri de işe yaramadı maalesef.. normalde göğüslerim uçludur ama o da hormonların etkisiyle içeri kaçtı.. yardımlarınıza ihtiyacım var

Oh maşallah, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ne kadar oldu beybito

Oh maşallah, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ne kadar oldu beybito
O kadddar güzel bir doğum süreci yaşadım ki Allah hepinize öylesini yaşatsın, mayacım sen sezaryen olacaktın sanırım miyomların vardı diye hatırlıyorum, benim de vardı ama sorun olmadı doğumda.. kimseden olumsuz doğum hikayesi dinlemeyin, ebelere uyun, doğru taktiklere uyun gerisi çok hızlı

Kaçıncı doğumunuzdu acaba sağlıkla büyüsün bebeğiniz çok güzel maşallah Harika bi doğum olmuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…