Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Hoşaflar falan yap canım kabızlık için

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Hayırlı olsun canım benim çok sevindim yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşmana

Valla değişik bunlar bende 3 tane doğurdum onu kullanmadın bunu kullandım şunu yapmadım bunu yaptım diyip duruyordu dedim 30 yıl önceyle şimdisi aynı mı kıyaslıyorsun sıcak banyo yapıyorum göğüslere süt gelsin diye üşüteceksin bebeği de üşüteceksin hayır evde merkezi sistemdi yanıyorduk evde yani sırf muhalefet olmak için konuşup durdu bir yardımı da yok millete onu yaptım bunu yaptım diye haber iletiyordu geceleri bebek ağlıyor koşa koşa çat diye odaya giriyor bir medeniyet bir kapı calma da yok oturup eşim ben kaynanam üşümüz bebe emziriyorduk başımızda bekliyordu diyordum biz uyuyamıyoruz bari siz uykunuzdan olmayın yatın hayret bir şeyler gerçekten bakamıcam diye mi düşünüyordu ne yapıyordu değişikti kadın kumam gibi benle kendi zamanını anlatıp duruyordu bunda gelemeyecek bile

Canım daha ilk gün hastanede 40 cc başlattılar bize sarılık olmasın diye. Öyle bir içiyordu ki çekirdek kadar midesi varsa nasıl içti, çıkarma da olmadı Ben de meme reddinden çok korkuyorum ama doymuyor çocuk napim. Geçen hafta 60cc'ye çıkardı doktoru. Gündüz 3 saatte bir, akşam 10dan sonra 4 saatte bir memeden sonra veriyorum.

Ay yarın da ben 37+0 oluyorum çok heyecanlı son bir haftam kalmış oluyor
Az kaldı kuzu benimde cuma ya benimde kafam karıştı iyice senin şimdi epidural mi olacaktı spinal mi benim ilki acil sezeryan olduğu için hiç hatırlamıyorum ama bunda da doktor bu seçeneği sunmadı bana genel anestezi önermiyoruz sadece bebeğe geçtiği için dedi o kadar burda okudukça kafam karıştı benimde sen sanki öyle bir şeylerden bahsetmiştin tam hatırlayamadım da sorayım dedim

Hayırlı olsun canım. Allah abalı babalı sağlıkls büyütsün.

Kuzum ilkinde de bana tercih sunulmamıştı genel anestezi yapmıştı ilk doktorum kötü bir deneyimdi hatırlamak istemiyorum ama bunda doktorum spiral artı epidural dedi sanki yanlış anlamadıysam. Bebeğe anestezi geçtiği için geneli asla önermiyorum dedi uyanık olmanı tercih ediyorum dedi. Sonda yı da uyuşturduktan sonra takıyorlarmış.

Sabah 7’de 10 dakikada bir gelen düzenli sancım oldu ama aşırı şiddetli değildi duş aldım yarım saat dinlendim sancılar şiddetlenmedi ama kasılma olarak devam etti sadece düzenini takip edemedim bel ağrısı ve vajinaya bası var arada bir büyük ruvalete çıkma isteği geliyor doktorumuz bi bakalım gel dedi haftaiçi zaten kontrole gelecektim, cuma günü muayenedeydik başı aşağı inmiş baskı yapar demişti zaten, haftası da 37+3tü ama ultrasonda GA 38+4 çıkmış kafam karıştı. Suyum da gelmedi kanama da olmadı bakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…