Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Maşallah çok güzel bir doğum olmuş. Hastaneye gidişiniz, sürecin hızlı ilerlemesi . Allah en az bu kadar güzel süreç yaşamayı dileyen herkese nasip etsin. Allah bağışlasın kaç kilo doğduu?

Ya super hosgeldi bebisiniz saglikli, huzurlu, basari dolu bir hayati olsun

Tebrik ederim çok güzel bir haber Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım benim ilk doğumumdu ama çatı muayenesinden sonra doğum süreci başladı benim, vaktinden önce çiçek açtırmaya kalkınca olan bize oldu işte
Çatı muayenesi doktorlara göre başlatmıyor ama maalesef ki başlatıyor doğumu bi çok kişide . Ben bu yüzden dolayı doktoru değiştirdim 36. Haftada muayene edecekti yoksa . Dediğin çok doğru vaktinden önce bişeylere müdahale etmek insana zarar veriyor doktorlar maalesef çoğu zaman aceleyle kişiye zarar veriyor insan kendinin doktoru olmalı çoğu yerde

Enjektör (şırınga) uç kısmı kesilip meme ucu onunla vakumlanarak dışarı çekilir diye çok video görmüştüm. Meme ucu çıkarıcılar var da gerek yok aynı işlemi görüyor diyorlardı. Sağlıklı ömürlü olsun inşallah bebişiniz

Kuzu sen 11 marta gün aldığın için mi endişeleniyorsun yoksa şimdi doğacak olursa sezeryan zor olur diye mi korkuyorsun?
Kuzum yok ben 11 marta gün aldığım için endişelenmiyorum. Öncesinde doğacak olursa Allah korusun doktorum il dışında başka bir yerde olursa diye endişeleniyorum (hep aklıma en kötü senaryoyu getirmeyi başarırım)

Canım ben daha once genelde oldum sımdı spinalde,kesınlıkle genelı tercıh ederım.ama tabıkı kişiden kişiye ve yapana göre degısır bence,spınalın etkısı hala sürüyor bas agrısı cıktı sonradan mesela sureklı bebısı emzırdıgım ıcın kafanı ıkı uc gun sabıt duz tut dıyor doktor ama oyle bı ımkan yok sıreklı gozun asagıda buda bas agrısı yapıyor,ben bıda asla tercıh etmem.hatta zorunluluk yoksa sezeryan asla tercıh etmem.

Kızlar bu bebısın aglaması konusunda tek tek etıketleyemedım ama hepımız aynı surecten gececegımız ıcın sızlerede yazmak ıstedım.bebegı dr a goturduk dun sabah açlıktan aglıyormus,doktor mama verdırmemıstı illa sütün gelmez şöyle olur boyle olur,sarılıkta olmus,suanda mama da verıyorum emzırıyorumda meme reddı falanda olmadı.2 saatte bır emzırıyorum once sonra 30 cc mama.bakalım bugun kontrolu var cok kılo kaybetmıs bakacak dr kılosuna sarılıgına.ılk gun cekırdek kadsr mıdesı bı damla sut yeter dıyo dr ama oyle olmadı

Kızlar varya ben hayatımda boyle bır duygu görmedim….Cocugu olanlar hep derdıde ınanmazdım bılıyomusunuz..Dogumu henuz olmamıs arkadaslarıma yurekten guzel dogumlar dılıyorum malesef hiç okuma sansım olmuyor ,kımler dogurdu hıc bılemıyorum.böyle bir duygu yok Allahım,resmen yanındayken özlüyorum bebegı ..lohusalıkta gercekten varmıs haberınız olsun :) helede kv karşı.hazır olun:)

Bide spinal olup bır ıkı gun sonra ayaga kalkarken ayaktayken sıddetlı bas agrısı yasayan olduysa nasıl gectı kıxlar?

Kızlar herkese hayırlı sabahlar. Ben burda çok aktif yazmıyorum ama mesajları düzenli okuyorum. Bende bugün sezeryan günüm olduğu için yatistan önceki işlemler icin hastahanedeyim dualarinizi bekliyorum. Rabbim herkesede bana güzel doğum sağlıklı afiyetli kavusma nasip etsin

Ay çok sevindim gözünüz aydın olsun canım ne güzel rahatlıkla atlatmışsın mutlusun pozitifsin bundan sonrası mis kokulunu sağlıcakla büyütmek Sağlıcakla analı babalı büyütsün Rabbim

Ay bu kv gerçekten sıkıntılı oluyor bencede hazır olun akıl vermeleri bitmiyor ilkinden sonra ben püskürttüm ikincisine müdahale edemicek çok şükür
Hadi sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallah Her şey su gibi yolunda gitsin güzel haberlerini bekliyoruz

Bide spinal olup bır ıkı gun sonra ayaga kalkarken ayaktayken sıddetlı bas agrısı yasayan olduysa nasıl gectı kıxlar?
Ben 3. Çocuğu spinal ile doğurdum ilk ikisi epiduraldi sanırım yada combo.. ben ilk ayağa kalkarken ve ilk 3 4 saat zorlanmistim hatta ilk 2 çocuğumda evet ameliyatliydim ama diriydim 3.de dik dur kafanı kaldır diyolar ama kaldırmanın mumkunati yok kaldircikca ağrı ve mide bulantısı pik yapıyı ağlaya ağlaya o koridoru nasıl turlayip odaya dondugumu bilemedim ama uzun sürmedi benimki ilk saatler sonra kendime geldim.. bazen düşünüyorum bu kişiden kişiye mi degisiyor yoksa anestezi uzmanından mi

Ben spinal oldum, hiç siddetli baş ağrısı bel ağrısı vs yaşamadım. Narkoza bağlı baş ağrısı için kafein tavsiye ediliyordu. Americano veya filtre kahve. Baş ağrım olsa eşim tedarik etmeyi düşünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…