- 22 Mayıs 2024
- 776
- 1.519
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.241
Maşallah çok güzel bir doğum olmuş. Hastaneye gidişiniz, sürecin hızlı ilerlemesiKızlar selaaammmsize yepyeni haberlerle geldim, hastaneden taburcu olduğum günün akşamında doğurdum şaka da değil, eve gittim güzel sıcak bir duş, ardından sıcak suya oturma Faslı.. aradan birkaç saat sonra tekrar sıcak suya oturma Faslı ve sancılar tavan oldu.. eşim ben çok sıkıldım bir hava alayım dedi, ben de çok bunaldım beni de götür belki acilden nst’ye falan gireriz sancılarım arttı dedimmm veee açıklık 5 cm çıktı ve hadi dediler seni doğuma alıyoruz. İlk 10 dk’da sancılar 8 cm’e çıkardı ama ebe süreci o kadar profesyonelce yürüttü ki, 8 cm’den 10 cm’e yarım saatte falan ulaştık sanırım.. velhasıl kelam ben yavruma kavuştum çok şükür Allah sizlere de yardımcı olsun, sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza
Ya superKızlar selaaammmsize yepyeni haberlerle geldim, hastaneden taburcu olduğum günün akşamında doğurdum şaka da değil, eve gittim güzel sıcak bir duş, ardından sıcak suya oturma Faslı.. aradan birkaç saat sonra tekrar sıcak suya oturma Faslı ve sancılar tavan oldu.. eşim ben çok sıkıldım bir hava alayım dedi, ben de çok bunaldım beni de götür belki acilden nst’ye falan gireriz sancılarım arttı dedimmm veee açıklık 5 cm çıktı ve hadi dediler seni doğuma alıyoruz. İlk 10 dk’da sancılar 8 cm’e çıkardı ama ebe süreci o kadar profesyonelce yürüttü ki, 8 cm’den 10 cm’e yarım saatte falan ulaştık sanırım.. velhasıl kelam ben yavruma kavuştum çok şükür Allah sizlere de yardımcı olsun, sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza
Tebrik ederim çok güzel bir haberKızlar selaaammmsize yepyeni haberlerle geldim, hastaneden taburcu olduğum günün akşamında doğurdum şaka da değil, eve gittim güzel sıcak bir duş, ardından sıcak suya oturma Faslı.. aradan birkaç saat sonra tekrar sıcak suya oturma Faslı ve sancılar tavan oldu.. eşim ben çok sıkıldım bir hava alayım dedi, ben de çok bunaldım beni de götür belki acilden nst’ye falan gireriz sancılarım arttı dedimmm veee açıklık 5 cm çıktı ve hadi dediler seni doğuma alıyoruz. İlk 10 dk’da sancılar 8 cm’e çıkardı ama ebe süreci o kadar profesyonelce yürüttü ki, 8 cm’den 10 cm’e yarım saatte falan ulaştık sanırım.. velhasıl kelam ben yavruma kavuştum çok şükür Allah sizlere de yardımcı olsun, sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza
Çatı muayenesi doktorlara göre başlatmıyor ama maalesef ki başlatıyor doğumu bi çok kişide . Ben bu yüzden dolayı doktoru değiştirdim 36. Haftada muayene edecekti yoksa . Dediğin çok doğru vaktinden önce bişeylere müdahale etmek insana zarar veriyor doktorlar maalesef çoğu zaman aceleyle kişiye zarar veriyor insan kendinin doktoru olmalı çoğu yerdeCanım benim ilk doğumumdu ama çatı muayenesinden sonra doğum süreci başladı benim, vaktinden önce çiçek açtırmaya kalkınca olan bize oldu işte
Enjektör (şırınga) uç kısmı kesilip meme ucu onunla vakumlanarak dışarı çekilir diye çok video görmüştüm. Meme ucu çıkarıcılar var da gerek yok aynı işlemi görüyor diyorlardı. Sağlıklı ömürlü olsun inşallah bebişinizDoğum evet biraz doğuma kadarki süreç zorladı ama bence asıl zor olan doğumdan sonraki evre.. sütüm gelmedi, pompa makineleri de işe yaramadı maalesef.. normalde göğüslerim uçludur ama o da hormonların etkisiyle içeri kaçtı.. yardımlarınıza ihtiyacım var
Kuzum yok ben 11 marta gün aldığım için endişelenmiyorum. Öncesinde doğacak olursa Allah korusun doktorum il dışında başka bir yerde olursa diye endişeleniyorum (hep aklıma en kötü senaryoyu getirmeyi başarırım)Kuzu sen 11 marta gün aldığın için mi endişeleniyorsun yoksa şimdi doğacak olursa sezeryan zor olur diye mi korkuyorsun?
Gözünüz aydınDaha 1 günlük teyzesiii3270 gr doğdu
Canım ben daha once genelde oldum sımdı spinalde,kesınlıkle genelı tercıh ederım.ama tabıkı kişiden kişiye ve yapana göre degısır bence,spınalın etkısı hala sürüyor bas agrısı cıktı sonradan mesela sureklı bebısı emzırdıgım ıcın kafanı ıkı uc gun sabıt duz tut dıyor doktor ama oyle bı ımkan yok sıreklı gozun asagıda buda bas agrısı yapıyor,ben bıda asla tercıh etmem.hatta zorunluluk yoksa sezeryan asla tercıh etmem.Kızlarrr gözünüz aydın darısı biz doğurmayanlara 7 Marta sezeryan tarihi aldık bizde hala kararsızım anestezi konusundaimagination forever spinal oldu galiba bi tırsmadım değil yaşadıklarından sonra çok geçmiş olsun kuzum bu arada
Sessizce günümüzü bekliyoruz daha belli değilÜç beş kişi kaldık doğurmayan güya mart annesiydik herkes şubatta döküldümarta kalan Seyit onbaşıları tebrik ediyorum kendimde dahil gerçek mart annesi biziz hahayt
38+4 sıramı bekliyorumÜç beş kişi kaldık doğurmayan güya mart annesiydik herkes şubatta döküldümarta kalan Seyit onbaşıları tebrik ediyorum kendimde dahil gerçek mart annesi biziz hahayt
Korku içinde bekliyoruz 37+1im ben de kontrolüm var bakalım ne olacakÜç beş kişi kaldık doğurmayan güya mart annesiydik herkes şubatta döküldümarta kalan Seyit onbaşıları tebrik ediyorum kendimde dahil gerçek mart annesi biziz hahayt
Daha 1 günlük teyzesiii3270 gr doğdu
Ay çok sevindim gözünüz aydın olsun canım ne güzel rahatlıkla atlatmışsın mutlusun pozitifsin bundan sonrası mis kokulunu sağlıcakla büyütmekKızlar selaaammmsize yepyeni haberlerle geldim, hastaneden taburcu olduğum günün akşamında doğurdum şaka da değil, eve gittim güzel sıcak bir duş, ardından sıcak suya oturma Faslı.. aradan birkaç saat sonra tekrar sıcak suya oturma Faslı ve sancılar tavan oldu.. eşim ben çok sıkıldım bir hava alayım dedi, ben de çok bunaldım beni de götür belki acilden nst’ye falan gireriz sancılarım arttı dedimmm veee açıklık 5 cm çıktı ve hadi dediler seni doğuma alıyoruz. İlk 10 dk’da sancılar 8 cm’e çıkardı ama ebe süreci o kadar profesyonelce yürüttü ki, 8 cm’den 10 cm’e yarım saatte falan ulaştık sanırım.. velhasıl kelam ben yavruma kavuştum çok şükür Allah sizlere de yardımcı olsun, sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza
Ay bu kv gerçekten sıkıntılı oluyor bencede hazır olun akıl vermeleri bitmiyor ilkinden sonra ben püskürttüm ikincisine müdahale edemicek çok şükürKızlar varya ben hayatımda boyle bır duygu görmedim….Cocugu olanlar hep derdıde ınanmazdım bılıyomusunuz..Dogumu henuz olmamıs arkadaslarıma yurekten guzel dogumlar dılıyorum malesef hiç okuma sansım olmuyor ,kımler dogurdu hıc bılemıyorum.böyle bir duygu yok Allahım,resmen yanındayken özlüyorum bebegı ..lohusalıkta gercekten varmıs haberınız olsun :) helede kv karşı.hazır olun:)
Hadi sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallahKızlar herkese hayırlı sabahlar. Ben burda çok aktif yazmıyorum ama mesajları düzenli okuyorum. Bende bugün sezeryan günüm olduğu için yatistan önceki işlemler icin hastahanedeyim dualarinizi bekliyorum. Rabbim herkesede bana güzel doğum sağlıklı afiyetli kavusma nasip etsin
Ben 3. Çocuğu spinal ile doğurdum ilk ikisi epiduraldi sanırım yada combo.. ben ilk ayağa kalkarken ve ilk 3 4 saat zorlanmistim hatta ilk 2 çocuğumda evet ameliyatliydim ama diriydim 3.de dik dur kafanı kaldır diyolar ama kaldırmanın mumkunati yok kaldircikca ağrı ve mide bulantısı pik yapıyıBide spinal olup bır ıkı gun sonra ayaga kalkarken ayaktayken sıddetlı bas agrısı yasayan olduysa nasıl gectı kıxlar?
Ben spinal oldum, hiç siddetli baş ağrısı bel ağrısı vs yaşamadım. Narkoza bağlı baş ağrısı için kafein tavsiye ediliyordu. Americano veya filtre kahve. Baş ağrım olsa eşim tedarik etmeyi düşünüyorduBide spinal olup bır ıkı gun sonra ayaga kalkarken ayaktayken sıddetlı bas agrısı yasayan olduysa nasıl gectı kıxlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?