- 9 Ağustos 2016
- 7.283
- 23.526
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.181
Evet canım, 17 marta verdi.Maya naptın mesajları okuyamadım sabahtan beri temizliğe giriştik eşimle . Kontrolün nasıldı sezeryana mı karar verdiniz
Hıı anladım canımm o zaman gittiğimde yaparEkg cekılır cıgerler dınlenır kan pıhtılasma testı karacıger testi ve hemoglobın testlero yapılıyor.bıde bulasıcı hastalık ve kan grubu testı
Saf lanolin vardi eczanede miraderm in koyun gibi kokuyo djdbjd onu sürüyorum ben 32 den beri başka bir şey yapmadimBüyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız
Kaç haftalıksın
Bi de bu meme ucunda nokta nokta beyazlıklar var bende 1 aydır falan. Ellemiyorum süt gelir diye o mu oluyo dediğin şeyDaha erken değilmi ya Geçtimi geri
Evet malesef umarım sadece yoğunluktan bakamamışlardirSelam kızlar doğum yapan arkadaşlardan hala haber yok sanırım hala
Ay hadi hayırlısı olsun peki neden sezeryan kendin mi istedin senin ilk doğum mu bu aradaEvet canım, 17 marta verdi.39+1 olcak inşallah. 2700 olmuş 49 cm boyu normal dedi
Evet canim gecti ama cok sizladiDaha erken değilmi ya Geçtimi geri
Kanama sebebiniz neydi acaba ?Bana kanamadan sonra yasaklar kondu ve maalesef haftalardır (32. Haftadan beri) hareketlerim kısıtlı o yüzdenzaten ikinci doğumum da ilki sezaryen olduğu için sezaryen olacak bu da. Aynen yürüyüş ve pilatesle hızlandırabilirsin mis gibi olur
Laniosh die bi krem varya ondan kullaniom insallah etki eder. Kapak duruma gore alirim ole dusunuyorum. Dun nst ye bagliyken hemsire geldi herkese tek tek emzirme bilgisi verdi. Ama tabi dogru emzirmeyi bilsen bile yine yara olabiliyor sanirim insallah aci cekmeden emziririz rahat rahatKanal tıkanıklığının bir çeşidi oluyor oda meme ucunda beyaz nokta oluşuyor tıkanıyor o kısım kuvvetli bir krem kullan başladıysan gümüş kapak veya silikon kapak deneyebilirsin durumuna göre bebeğin ağzınada doğru vermek gerekiyor memeyi inşallah kimsenin başına gelmez kimisinde olmuyor çünkü
Bebişlerine kavuşunca bizi unuttular
Ucunda beyazlık oluyor ama acı veriyor sancı yapıyor göğüste bu sıcak soğuk uygulama gerekiyorSaf lanolin vardi eczanede miraderm in koyun gibi kokuyo djdbjd onu sürüyorum ben 32 den beri başka bir şey yapmadim
Bi de bu meme ucunda nokta nokta beyazlıklar var bende 1 aydır falan. Ellemiyorum süt gelir diye o mu oluyo dediğin şey
Tamam o zaman bendeki öyle değil acı sızı ağrı vs yok sadece minicik nokta var bi kaç tane ucunda beyazUcunda beyazlık oluyor ama acı veriyor sancı yapıyor göğüste bu sıcak soğuk uygulama gerekiyor
Valla 38+2 oldum canım ama servikal uzunluk 35 cm çok fazla… pilates, yürüyüş, risk yoksa cinsellik tetikleyen şeyler aslında.. yani bunlar olunca bile hemen gelirler mi bilmiyorum.. sen kaç haftalıksın canım..kaç hafta oldunbenim 36 haftalıkken bi nst de sancı çıkmıştı doğuruyo muyum diye baktılar 37 mm servikal kalınlığa ohoo daha mümkünatı yok doğurmazsın dediler tüm tuşlara basalım yoksa gelmiyo bu bebitolar ya
Gerçi şurda 2 gün daha bekleyip ramazanda mübarek gün mü doğursam diyorum
Sanırım öyle olacak canımBana 9 gün sonra gel tahlillerini de yaparız dedi. Tahlilden 9 gün sonra da zaten doğum. Demek ki size doğum öncesi yapılacak
Canım lütfen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah bebeğine sağ Salim kavuşacaksın. Kalp atışı iyi mi bebeğin? Gözlem altında kalıyor olman rahatlatır seni. Haftan da erken değil, her şey çok güzel olacak. Sen ve bebeğin için dua edeceğizKızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Senin hafta kaçBen bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah
38+2 canımmmBüyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız
Kaç haftalıksın
Çok teşekkür ederim canımCanım lütfen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah bebeğine sağ Salim kavuşacaksın. Kalp atışı iyi mi bebeğin? Gözlem altında kalıyor olman rahatlatır seni. Haftan da erken değil, her şey çok güzel olacak. Sen ve bebeğin için dua edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?