- 26 Aralık 2015
- 12.213
- 20.067
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.161
Bana kanamadan sonra yasaklar kondu ve maalesef haftalardır (32. Haftadan beri) hareketlerim kısıtlı o yüzdenBen bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah
kaç hafta oldunBen bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah
İşte ne testler yapılıyor? Kan idrar ne alınıyorrCanm benımde sezeryan sabahı yapacaklarımıs kan testını.sabah yatıs yapılınca
Maya naptın mesajları okuyamadım sabahtan beri temizliğe giriştik eşimle . Kontrolün nasıldı sezeryana mı karar verdinizİşte ne testler yapılıyor? Kan idrar ne alınıyorr
Ekg cekılır cıgerler dınlenır kan pıhtılasma testı karacıger testi ve hemoglobın testlero yapılıyor.bıde bulasıcı hastalık ve kan grubu testıİşte ne testler yapılıyor? Kan idrar ne alınıyorr
zumrutyaz seni alintilayamamisim jsbxhsbx gelsin de tarihi önemli değil napalim beklicez
Toplumu biz baskilayalim sjdbbdhdjd yani yine sen bilirsin canim içinden nasil geliyorsa
Katılıyorum...
Ehliyetin var mı canım varsa o da olur belki bir de kaybettigini belirt o okutma işini TC için yapiyorlarsa yani söylersin, evlilik cuzdanini vs götürebilirsiniz. Doguruyorken ille de kimlik demezler herhalde..
Evet@papatya113 @Floweers flowrrs geldi mi onu da göremedim ben ya
Bence fotoğrafı varsa kabul ederlerTekrar başvuru yapma fırsatın olursa da başvuru geçici belge vs veriyorlardır diye düşünüyorum. O anda kimlik yok diye doğuma kabul etmeden durmazlar heralde. Kayıtlı olduğum hastanede mi yapacaksın doğumu?
İşimi sansa bırakmadım hasta hasta gidip başvurdum kızlar hem yürüyüş yapmış oldum geçici kimlik verdiler acil bişey olursa onu gösteririm artık napim penguen gibi gidip geldimE-Devlet’ten barkodlu geçici kimlik belgesi alınabiliyor. Mutlaka geçerlilik süresini kontrol et ve doğum yapacağın hastaneye önden sor derim, e-devletten olduğu için aciliyet durumunda kabul etmeliler bence ama olsun.
Canım içini ferah tut ve doktorunu dinle derim. Bebeğinle senin için en doğrusu en güzeli neyse de o olsun. Kötü şeyler aklına getirme. Sonunda bebeğini kucaklayıp ona kavuşacaksın böyle düşün. Duam da seninle. Haber et mutlaka olur muKızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla dogurursun agrisiz sancisiz bir nefeste insallahKızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla dogurursun agrisiz sancisiz bir nefeste insallah
Çok teşekkür ederim kızlar, mutlaka haber veririmCanım içini ferah tut ve doktorunu dinle derim. Bebeğinle senin için en doğrusu en güzeli neyse de o olsun. Kötü şeyler aklına getirme. Sonunda bebeğini kucaklayıp ona kavuşacaksın böyle düşün. Duam da seninle. Haber et mutlaka olur mu
Hiç sıkma canınıKızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Büyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınızAy ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallahpeki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm
Kaç haftalıksınBen bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah
Cnm süt incisi ne ilk defa duydum. Meme ucu icin krem suruyorum okdr baska napabilirim bilmiyormBüyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız
Kaç haftalıksın
Canım sakin ol önce sakin kalmaya çalış bir gün sadece koskoca hayatında bir gün gelip geçecek sana çok güzel bir hediye gelecek ne güzel muayenen kötü geçmemiş dayanmışsın maşallahKızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Kanal tıkanıklığının bir çeşidi oluyor oda meme ucunda beyaz nokta oluşuyor tıkanıyor o kısım kuvvetli bir krem kullan başladıysan gümüş kapak veya silikon kapak deneyebilirsin durumuna göre bebeğin ağzınada doğru vermek gerekiyor memeyi inşallah kimsenin başına gelmez kimisinde olmuyor çünküCnm süt incisi ne ilk defa duydum. Meme ucu icin krem suruyorum okdr baska napabilirim bilmiyorm
Kuzum 40 hafta hamile de olsak son gün hiç hazır hissetmeyeceğiz kendimizi. Bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Kokusunu içine çekip, yumuşacık yanaklarını öpeceksin.Kızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Senin o penguen yürüyüşünü yerimİşimi sansa bırakmadım hasta hasta gidip başvurdum kızlar hem yürüyüş yapmış oldum geçici kimlik verdiler acil bişey olursa onu gösteririm artık napim penguen gibi gidip geldim. Bu arada bebiş makat gelişti dün kontrolüm vardı çok şükür dönmüş çok mutluyum
Canom ben de sut incisi oldu yag surdugum halde gecen gunBüyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız
Kaç haftalıksın
Daha erken değilmi ya Geçtimi geriCanom ben de sut incisi oldu yag surdugum halde gecen gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?