Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Bana kanamadan sonra yasaklar kondu ve maalesef haftalardır (32. Haftadan beri) hareketlerim kısıtlı o yüzden zaten ikinci doğumum da ilki sezaryen olduğu için sezaryen olacak bu da. Aynen yürüyüş ve pilatesle hızlandırabilirsin mis gibi olur

kaç hafta oldun benim 36 haftalıkken bi nst de sancı çıkmıştı doğuruyo muyum diye baktılar 37 mm servikal kalınlığa ohoo daha mümkünatı yok doğurmazsın dediler tüm tuşlara basalım yoksa gelmiyo bu bebitolar ya

Gerçi şurda 2 gün daha bekleyip ramazanda mübarek gün mü doğursam diyorum

Kızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamış elle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi

İşimi sansa bırakmadım hasta hasta gidip başvurdum kızlar hem yürüyüş yapmış oldum geçici kimlik verdiler acil bişey olursa onu gösteririm artık napim penguen gibi gidip geldim . Bu arada bebiş makat gelişti dün kontrolüm vardı çok şükür dönmüş çok mutluyum

Canım içini ferah tut ve doktorunu dinle derim. Bebeğinle senin için en doğrusu en güzeli neyse de o olsun. Kötü şeyler aklına getirme. Sonunda bebeğini kucaklayıp ona kavuşacaksın böyle düşün. Duam da seninle. Haber et mutlaka olur mu

Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla dogurursun agrisiz sancisiz bir nefeste insallah

Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla dogurursun agrisiz sancisiz bir nefeste insallah
Çok teşekkür ederim kızlar, mutlaka haber veririm

Hiç sıkma canını inşallah kavuşacaksın bebişine sağlıkla kimse hazır hissetmiyor böyle düşünüp stres olma pozitif düşün dua edicem bol bol Allah tek nefeste yormadan su gibi doğum nasip etsin inşallah canim

Kızlar bi de acilden gittiğimde nst baktilar sonra ciktim demiştim ya aklıma geldi birden. Nstde yatarken telefon yasak değilse bazen yatış verince telefon da vermiyoalr ya ondan diyorum. Yasak değilse bile arama yapmayin diyorlar. Cihaza dalga bir şeyine etki ediyomus herhalde. Ama yazismak isterseniz konusacak biri yoksa buraya yazın konuşuruz, sıkıntı stres yasamamak adina

Ay ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallah peki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm
Büyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız
Kaç haftalıksın

Canım sakin ol önce sakin kalmaya çalış bir gün sadece koskoca hayatında bir gün gelip geçecek sana çok güzel bir hediye gelecek ne güzel muayenen kötü geçmemiş dayanmışsın maşallah kendine güven başarabilirsin

Cnm süt incisi ne ilk defa duydum. Meme ucu icin krem suruyorum okdr baska napabilirim bilmiyorm
Kanal tıkanıklığının bir çeşidi oluyor oda meme ucunda beyaz nokta oluşuyor tıkanıyor o kısım kuvvetli bir krem kullan başladıysan gümüş kapak veya silikon kapak deneyebilirsin durumuna göre bebeğin ağzınada doğru vermek gerekiyor memeyi inşallah kimsenin başına gelmez kimisinde olmuyor çünkü

Kuzum 40 hafta hamile de olsak son gün hiç hazır hissetmeyeceğiz kendimizi. Bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Kokusunu içine çekip, yumuşacık yanaklarını öpeceksin.
Allah bir avazda kurtarsın. Çok kolay olsun

Senin o penguen yürüyüşünü yerim
İyi yapmışsın. Geçici kimlik ile kayıt alırlar adı üstünde “geçici kimlik” senin elinde olan bir şey değil sonuçta bebişin adına sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…