Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Benimkide makat geliş özellikte sola baskı ve şişkinlik yapiyo

Ay insaallah cnm hepimize iyi ebeler dktorlar denk gelsin ben başima gelecekleri biliyordum hic açilmam yoktu beni bosyere tutacaklardi hastanede. Bide doktor diyorki ne guzel burda tv izlersin dinlenirsin yersin icersin. Ama ben yermiyim bu numaralari

Kızlaar bı deneyım dedım tülü takabılcekmıyım dıye,hastanede zorlanmamak ıcın ayy cok duygulandımaman durun covıd movıd demeyın bızım hastaneye gelen gıden cok olacak korkuyorum bı yandan bı yandan gelmeyın dıyemıyorum sonucta bızım gıttıklerımız iş arkadaslarımız,aılelerımızın aıle dostları,yakın arkadaslarımız zıyarete gelmek ıstıyor bılemedım nasıl olacak en buyuk odayı tuttuk inşallah guzellıklerle gecer.kv de baklava su boregı yaptırcakmıs gelene gıdene hemsırelere ıkram etmek ıcınbaya baya çadırı açıcaz oraya anlasıldıbakalım benı neler beklıyor(not:10 yıllık evlıyım ve ılk cocuk ve muhtemelen son) o yuzden herkes meraklı ve heycanlı etrafımızdakı

Eklentiler

• 4BBE3539-5503-41BA-99B2-F4D1FF9CEEF2.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 58

Eğer makat geliş duruyorsa devlette de özelde de hiç bi doktor normal doğuma almıyor. İllaki normal doğurcam diyenler için belki bir iki doktor vardır ama risk.. bence almaya değmez

Benimkide makat geliş özellikte sola baskı ve şişkinlik yapiyo
Özelde takipliyim ama bi sorayım bakalım gerçi daha var gibi doğuma da ama çok belli kaburgamın altınfa top gibi şişlik yan duruyor gibi hatta Aynen zorluyorlarsa da neyi zorluyorlar bebek nonu seçmiş kime ne

Çok güzel olmuş ama dikkat et yine de ben 3 haftadır perişanım bazen düşünüyorum kendimden başkasını bebişe nasıl yaklaştıracağım diye

Çok güzel olmuş ama dikkat et yine de ben 3 haftadır perişanım bazen düşünüyorum kendimden başkasını bebişe nasıl yaklaştıracağım diye
Yoook bebıse yaklastırmamm koltuklar odanın dıger tarafında yatak ve besık dıger tarafta L şeklinde oda.bebısımı kımselere gosteremeeembenı gormelerı yeterlıııı

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
rüşvet mi teklif ediyo bi de ksbxhshdjsjdsbkshdjs sevdim doktorun iyi birine benziyo

Çok güzel duruyor Sağlıkla gelsin bebişin

Ben misafir falan geldikçe acıktı diye sürekli kaçmayı düşünüyorum başka odalara
Bence kendını bılen kımse bebısın örtüsünü açmaya calısmaz hele agladıgında hemen kalkar gıder.(diyeee umuud edıyoruuum) ya işte kımse gelmese ınsan uzulur kımsem gelmedı dıye,gelse baska dert,bu covıdı cıkaranların Allah belasını versın gercekten.eskıden hıc boyle dertlerımız yoktu ne guzel kalabalıklarla mutluyduk,sacma sapan bırsuru hastalık türedi.neyse bız ıyı dusunelım ıyı olsun guzelı cagıralımbızede ıyı olur hem kafamız dagılır ıkı cıcek falan gelır moral olur

Çok güzel olmuş, çokta şirin Ben de hastaneye gelsinler görsünler istiyorum eve gelsinler istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ramazan da giriyor muhtemelen kırkı çıktıktan sonra gelip görmek isteyecekler bayramdan sonra bakalım

öyle cidden böyle düşünüp bir de hediyelik hazırlıyorum gelecek misafirlere Ama covid gerçekten berbat bir şey antibiyotik iğne hamiileyken ve bunların vicdan azabı. Ve ilk çıktığı zamanlardaki gibi resmen tat koku fln da yok. İnsan da ister istemez mesafe koyuyor dışarıya karşı ama yapacak bir şey yok

Hadi geçmiş olsun canım
Özelde takipliyim ama bi sorayım bakalım gerçi daha var gibi doğuma da ama çok belli kaburgamın altınfa top gibi şişlik yan duruyor gibi hatta Aynen zorluyorlarsa da neyi zorluyorlar bebek nonu seçmiş kime ne
Hareketleri nasıl hissediyorsunuz peki o pozisyonda benimde sol göğüs altında kocaman semsert bişey toplaniyo

Ayyyy offffff güldürdünnn hdhdjjdnjdjjdj

Güzel olmuş ya bende istiyorum tul de mecalim olurmu onu takmaya bilmiyorum 2 gecelik katladim hurc içine koydum nefes nefese

Hadi geçmiş olsun canım

Hareketleri nasıl hissediyorsunuz peki o pozisyonda benimde sol göğüs altında kocaman semsert bişey toplaniyo
Ben de sağ göğsümün altında top gibi hissediyorum, gerilmesini de orada hissediyorum. Tekmesini sol alt kasığıma doğru hissediyorum. Çapraz ayakta duruyor galiba ama tekmesini yer değiştirebiliyor sağ altta sol atta ama göğsümün altında hep top gibi şişlik var kasılınca flnda

Oh be birinizden ses geldi ay çok sevindim hayırlı olsun canım gözün aydın olsun sen atlattın darısı bizlere olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…