Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Peki son haftalarda haftada bir kontrol oluyor ya sen kontrole gitmiyor musun onu napıcaksın son haftalardasın kuzum

Nst yi yapan hemsire doktoruna git hemen goster kasilmalarin var dedi. Telaştan kagida bakmadim yani şiddetine falan. Sancimda yok nadiren adet sancisi gibi ama hafif sekilde oluyordu gunde 1 kere falan okadar. Ama bu karnimdaki sertlik olayini cogu zaman karnima dokununca hissediyordum ama ciddi bise olarak dusunmemistim

Peki son haftalarda haftada bir kontrol oluyor ya sen kontrole gitmiyor musun onu napıcaksın son haftalardasın kuzum
Valla 16 sında acilden girip baktirdim nolur nolmaz diye en son bı sorun yoksa acilden boşa girmis oluyorum diye daha gitmedim. Bugün yarın gelmezse giderim sanırım baksınlar bakalım aynı mı açıklık durum ne diye

Valla ben 38+6yım karnım ağrısız şekilde ara ara taş gibi oluyor hatta ilk fark ettiğimde endişelendim, sonra araştırınca braxton hicks ler böyle oluyormuş bebek hareketleri de iyi olunca gitmedim doktora.. yarın kontrolüm yatıralım der mi bilemedim

Normalde doğum başlayınca iki üç cm açıklık olunca bile evde çek sancıyı diyorlar yada eşyaları vs almaya gönderebiliyorlar neden seni hemen yatıracaklardı anlamadım yine suni sancıyı basacaklardı heralde

Olumsuz konuşan insanlar o kadar densiz ki.. neler duyduğumu bilseniz -hem de sözümona çok eğitimli görgülü insanlar- hala normal doğum düşündüğüme şaşarsınız hani buraya yazıp kimseyi üzmek kırmak istemem anksiyeteden kaaç gün ağladım eşime ben napıcam diye.. youtubeda izlemediğim pozitif normal doğum hikayesi kalmadı anca anca sakinleyebildim. Keşke insanlarımız konuştuğuna dikkat etse. Bu arada bu süper görgülü şom ağızların hiç biri normal doğum yapmamış kişilerdi, kendi annelerinden sağdan soldan duyduklarını anlattılar :)

Sizin yorumunuz ilaç gibi geldi çok teşekkür ederim

Yalancı kasilmalarda da böyle sertlesebiliyor doktor da emin konuşmamış zaten. Sancıların tek belirtisi karnın sertleşmesi değil ve bu yalancı sancılar da nstde çıkıyor. Düzenli olsa düzenli demesi lazım duzensizse niye yatış versin ki bilemedim. Çok pimpirikli de olabiliyorlar. Tekrar ne zaman gel dedi sana ona göre gidene kadar kendini dinle ağrılı vs olursa gidersin direkt acilden de girebilirsin. Yine nst ve muayene ediyorlar. Açılma durumun yoksa yine imza ile cikabilirsin. Kendini sen daha iyi bilirsin, ben yönlendirmiş olmak istemem doktor çıkış vereyim dediğinde bir şey dedi mi sana canim. Açılma bile yok yatış saçma geldi bana hadi benim açılma var diye deseler. Tek kriter sancı çıkması olmamalı yani

Bencde etrafı dinleme bide şöyle oluyor insan seçip sen dayanamazsın sen yapamazsın vs deniyor ozaman ben nşye kadın oldum ayıptır sorması dayanamayacaksam Allah beni erkek yaratsaydı onlar gerçekten dayanamaz bizde o güç var

Aynen bu normal doğum yaptıralım da gerekirse suni ile olsun çabasını anlayamıyorum bazi doktorlar bi garip.kanama yok kadın sancıyı hissetmemis bile ağrısız yani açılma yok su gelmemiş ne bu hareketler Bu ara kime guvenelim şaşırdım valla djbdjsdbd sancı çıkacak tabi ki sonuçta doğuma hazırlıyor vücut kendini
Ayyy boş boğaz insanlar cidden. Herkesin hikayesi farklı, vucudu farklı, bebişi farklı, acı eşiği farklı, o an stres kontrolu vs bir çok etken var. O konuşanları kırmak lazım da işte biz iyi insanlariz hak ettikleri muameleyi vermek gerek. Sen iyi düşün inşallah da sağlıkla en az ağrı sızı ile alırsın kucağına bebişini

Belki ben gitsem benide yatırmak isterler ama eve gelirim orda sesler geliyor daha gergin bir ortam oluyor bağıranlara bişey diyemiyorum tabiki insanın elinde olan bir durum değil sancı yalnızda karanlıkta daha iyi gelir her zaman bu doktorlar neden acaba suni sancıyı basma çabasında biran önce doğsun uğraşmayalım diyemi düşünüyorlar anlamadım sunisiz doğuran insan kalmadı nerdeyse sinir oluyorum valla artık mecburiyet varsa tamamda niye durduk yerde takıyorlar valla serum yaptırmicam gene bu yüzden

Yarın gidersen haber et bizi de valla çok merak ediyorum senin durumunu

Yok valla ben yeminliyim, iyi insanlardan elendim şu dakikadan sonra bana normal doğumda eltime şöyle oldu, sezaryende komşum öldü falan bişey anlatan olursa kalbini kıracağım hem de açık açık.
Cidden karnım burnumda halimle ağladım ya kaç kez stresten anksiyetedenzaten stresli bi insanım

Ama şimdi düşünüyorum da bebek doğmayı biliyor benim vücudum rahmim doğurmayı biliyor bana kalan tek şey sakin olmak orda doktor ebe kim varsa dediklerini birebir yapmak.. bu kadar basit. Buna odaklanıp gidicem hastaneye ya nasip dicem. En basitinden apandisit olsan doktora gidene kadar doktorlar tanı koyup ağrı kesici verebiliriz diyene kadar 3-4 saat kesintisiz yüksek seviye ağrı çekiyosun, doğumun tek farkı beklenti anksiyetesi oluşturması bizde. Hiç aklında yokken başına gelse bi şekil geçip gider. Ha doğurdum doğurcam şöyle olcak böyle olcak diye düşündüğümüz için korku oluyor sanırım.

Senin var mı sancı düzenli düzensiz veya açıklık vs, ya seruma karşı değildim ama ben de bu sefer istemicem erken yatış olursa vs. hayır bi de salak yerine koyuyorlar yok suni değil falan diye riskli durumda değilsek verme abi bırak kendi sancımı bekleyeyim yani yangından mal mı kaciriyorsunuz ... Bence hem uğraşmak istemiyorlar çabuk doğsun kafamizi dinleriz hem de doğum sayısı hastahaneye prestij? Vs katiyo olabilir mi bilemedim jsbxjdjxj vardır bir kazançları
Yarın gidersen haber et bizi de valla çok merak ediyorum senin durumunu
Cin cin çıkacak kuş çıkacak skdbjshdjshdjs ederim mutlaka çünkü birden şak yatış olursa kabul edersem haber veremeyebilirim ama sancılarım artıyor gibi olursa (inş) iyice hizlaninca giderim

İnan bu kadar kötü yorum yapıp korkutmasa insanlar bence böyle korkmazdik diye düşünüyorum ben ben çoktan eledim kendimi zaten o listeden uğraşamam krndini gelistirmemiş boş konuşan insanlarla

Kiz bu bacilar gelmedi hala ya haberi olan var mi
papatya113 V Vaveylay F Floweers

Açıklık Muayenesi olmamak için gitmiyorum ya acımıyor aslında yanlış anlaşılmasın ben tahamül edemiyorum
Yalancı kasılmalar var heralde bende feci bir şekilde toplanıp sertleşiyoruz beynimiz çekiliyor düzeliyoruz okadar çok ağrılarım varki hangisi ne ağrısı seçemiyorum ama bu hafta yada pazartesine en geç giderim heralde herkesle inatlaşıp gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…