• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Asıl sprun şu ki eve geldim geleli olcuyorum bu kasılmaları:) aralarindaki dk arttı ve süresi kısalıyor 😂 teorim şu çok uğraştıkları için onlar yüzünden acilmam artti..... Eve geldim kendi halimde dinlendigim için de kasilmalarim azaliyor¿ Ama pes etmiyorum dinlemeye devam riske atamam teori diye 😂
Ay ben heyecan yaptım seni gördükçe 😍😍😍 inşallah bende senin kadar sakin kalabilirim su gibi doğumun olsun inşallah🌺 hergün kim doğurcak diye diye kendini sıraya aldın helal olsun 😃

Nöbetçi vardır ama doktorlar genelde doğuma girmiyor zaten max kontrol amaçlı gelir gider veya risk varsa işte 🥹

Ay hayır ya :(((( ne göbeğim düştü aşşağıya, ne bebek kanala girdi (hala bogrumde baski yapiyor),
Ne suyum geldi, ne nişan ne söz 😂😂😂
Ozaman evde beklemen en mantiklisi. Sancilarin artinca iyice sıklaşınca hastaneye oyle gidersin. Cnku bazi hastaneler gidince geri gondermiyormuş eve

Ay ben heyecan yaptım seni gördükçe 😍😍😍 inşallah bende senin kadar sakin kalabilirim su gibi doğumun olsun inşallah🌺 hergün kim doğurcak diye diye kendini sıraya aldın helal olsun 😃
Bilmiyorum niye sakinim nzbxjxbxjxnx sancılarım çok feci değil ondan herhalde. Umarım sizlerinki benden kat kat güzel geçer ❤️ inşallah tek nefeste pıt diye dogururum dogururuz cidden 🥹🥹 totem yapmışım kendime 😂
Ozaman evde beklemen en mantiklisi. Sancilarin artinca iyice sıklaşınca hastaneye oyle gidersin. Cnku bazi hastaneler gidince geri gondermiyormuş eve
Kız bu da gondermiyordu ki zaten sorumluluk almiyorlar. İmza atiyorsun riskleri kabul ediyorum diye öyle salıyorlar anca işte

Canım senin bu doktorla yıldızın hıc barısmadı bence,ben olsam guven duydugum bırıyle yola devam ederım,senın kötülüğünü istemez bence doktor,tansıyon cok onemlı Allah korusun,ıkınma vs de zaten ıncelen damarlar bıle zarar gorebılıyor beyınde tansıyonla,adamın bunlardan korkması normal,can emanet sonucta ıkı tane hemde.eğer tansıyon rıskın var ise dinlesen daha iyi olur gibi sanki doktoru,haa yoksa oyle bır durum o zaman guvendıgın bırıyle yola devam etmelısın
Aslında doktor iyi dr ama güvenim sarsıldı bi defa. Tansiyonum sadece o ölçtüyse yüksek çıkıyor bu durum da işkillendiriyor. İlk 32 hafta çok güzeldi hiç germedi beni, çok memnundum. Son ay kandırmaya çalıştığını hissedince olanlar oldu.. Ama doğum paketim var, paketi yakmak istemiyorum. Diğer şubesine gidersem de, 3 hafta kalmış ve yeni bir dr tanımak, kendini emanet etmek düşündürüyor . Çok arada kaldım gerçekten. Önümüzdeki Haftayı da atlatimde, yine normali önermezse sezaryene gün verin diycem

2 gündür kimse doğurmayınca kendi doğuran koca yürekli ndnsjajakaksf warcrew warcrew
Sıra bize gelmesin diye kendini feda etti 😀😀
Size de eğlence çıktı he sknxjsnxkdj çok gülmeyin en son ben de gülüyodum iki gün önce falan 😂😂😂😂

Son durum: kasilmalarim 9dkda bire çıktı :) eve ilk geldiğimde 5dkda birdi.
aktif bir kanamam yok, gündüzden kalan lekelenme sadece 🥹
Kasılma şiddeti de artmadı 😂 iyi ki gelmişim eve sürekli muayene ettikleri için tetiklediğini düşünüyorum hâlâ 🤬 bu gece gitmeyebilirim belli olmaz 😆

Mart anneleri derken habire doğuruyoruz. Geride kalanlar son hazırlıklarını tamamlasın. Hastane çantasına mutlaka meme ucu için krem koysun, pompa edinsin. Depend olsun ama normal ped de koysun (çok daha rahat). Eşinizi ve eğer sizinle anneniz kalacaksa bavulunuz hakkında bilgilendirin. Anneler çocuklarının canının yandığını görünce daha da panik olabiliyorlar o yüzden önceden nerede ne var, ne için hangi ürün kullanılacak bilmeleri durumu kolaylaştırıyor. Apar topar ameliyata alınmama rağmen kendim panik olamadım şurada şu var şunu getirin bunu verin diyip daha onları sakinleştirmeye çalıştım 🤣 Hazırlıksız yakalanmayın çantalar hazır olsun naçizane tavsiyem

Size de eğlence çıktı he sknxjsnxkdj çok gülmeyin en son ben de gülüyodum iki gün önce falan 😂😂😂😂

Son durum: kasilmalarim 9dkda bire çıktı :) eve ilk geldiğimde 5dkda birdi.
aktif bir kanamam yok, gündüzden kalan lekelenme sadece 🥹
Kasılma şiddeti de artmadı 😂 iyi ki gelmişim eve sürekli muayene ettikleri için tetiklediğini düşünüyorum hâlâ 🤬 bu gece gitmeyebilirim belli olmaz 😆
Çocuk geri kaçmış resmen😁 dediğin gibi muayeneden olabilir..
Benim de ultrasonda dr çok bastırarak baktığından sonraki nst mde sancı çıkmıştı

Mart anneleri derken habire doğuruyoruz. Geride kalanlar son hazırlıklarını tamamlasın. Hastane çantasına mutlaka meme ucu için krem koysun, pompa edinsin. Depend olsun ama normal ped de koysun (çok daha rahat). Eşinizi ve eğer sizinle anneniz kalacaksa bavulunuz hakkında bilgilendirin. Anneler çocuklarının canının yandığını görünce daha da panik olabiliyorlar o yüzden önceden nerede ne var, ne için hangi ürün kullanılacak bilmeleri durumu kolaylaştırıyor. Apar topar ameliyata alınmama rağmen kendim panik olamadım şurada şu var şunu getirin bunu verin diyip daha onları sakinleştirmeye çalıştım 🤣 Hazırlıksız yakalanmayın çantalar hazır olsun naçizane tavsiyem
Pompa dediğiniz süt sağma pompası mı? Hiç hastanede lazım olur gibi düşünmemiştim.. off ne çok dert var ya

Bilmiyorum niye sakinim nzbxjxbxjxnx sancılarım çok feci değil ondan herhalde. Umarım sizlerinki benden kat kat güzel geçer ❤️ inşallah tek nefeste pıt diye dogururum dogururuz cidden 🥹🥹 totem yapmışım kendime 😂

Kız bu da gondermiyordu ki zaten sorumluluk almiyorlar. İmza atiyorsun riskleri kabul ediyorum diye öyle salıyorlar anca işte
Bişe sorcam onlar muayene etmeden önce sancın yoktu dimi sadece kontrole mi gitmiştin nasıl olmuştu dün gidicem diodun en son onu okumuştum

Bişe sorcam onlar muayene etmeden önce sancın yoktu dimi sadece kontrole mi gitmiştin nasıl olmuştu dün gidicem diodun en son onu okumuştum
Evet 20 si geç olacak kesin doğar bu diye dedim önden gideyim. Gittim nstde sancı çıktı ama gece boyu uyuyamadim her uyandığımda karnım hep sertti zaten. Demekki sanciymis ona uyanmisim da anlayamamışım 😂 nstden sonra işler tamamen kontrolsuz ilerledi zaten 🤭 nstden önce beni rahatsız eden bi sancım yoktu açıkçası, orda muayeneden sonra farkindaliktan belki de yürürken sancıları hissetmeye başladım. Sevk edildigim yerde aşırı sert muayene etti hepsi 4 defa desen zaten sancılarım falan artti iyice 🫠

Suan yine daha hafif sancılar işte

Benim bebeğimin de kilo alımı yavaş. Çünkü benim rahim şeklim perdeli. Riskli bir hamilelikti. Çok şükür riski atlattık ancak alanı daraldığından bebeğimin kilo alımı 34. Hafta itibariyle yavaşladı. Doktorum halen olması gereken minimum kilonun altına düşmediği için almıyor ama haftalık takipteyiz. Suyu ve besleyen damarları iyi durumda. Bu şekilde giderse 27 şubatta bekliyoruz bebeğimizi. Rabbim tüm bekleyişlerimizi sağlıklı ve mutlu kavuşmalarla devam ettirsin. Kendim ve tüm bekleyen anneler için dua ediyorum🌸🐣🥰

Evet 20 si geç olacak kesin doğar bu diye dedim önden gideyim. Gittim nstde sancı çıktı ama gece boyu uyuyamadim her uyandığımda karnım hep sertti zaten. Demekki sanciymis ona uyanmisim da anlayamamışım 😂 nstden sonra işler tamamen kontrolsuz ilerledi zaten 🤭 nstden önce beni rahatsız eden bi sancım yoktu açıkçası, orda muayeneden sonra farkindaliktan belki de yürürken sancıları hissetmeye başladım. Sevk edildigim yerde aşırı sert muayene etti hepsi 4 defa desen zaten sancılarım falan artti iyice 🫠

Suan yine daha hafif sancılar işte
Senin için hangisi iyiyse o olsun. Doğum başlamayacaksa sancıların hafiflesin başlayacaksa da bi işaret versin. Sancılar işi karıştırdı😀

Bacım gsliba sadece hurmayla doğuruyon 😂
Ay sorma ya smnxjsnxjsndjsbxjdb gidip onu mu buldun 😂😂

Senin için hangisi iyiyse o olsun. Doğum başlamayacaksa sancıların hafiflesin başlayacaksa da bi işaret versin. Sancılar işi karıştırdı😀
Valla hayırlısı olsun cidden gidip duş alip son kez kontrol edicem sonra yaticam zaten sabaha nasip 🤭🤭

Benim 2 gündür çok fazla bel ağrım var ve karnım hep taş gibi. İyice aşağı indi bebeğim, göğsümün altında kocaman bir boşluk hissediyorum. Aşağı baskı o kadar çok ki, yürümekte zorlanıyorum. Hani regl olacağımız zaman kanama olacak gibi hissederiz ya sürekli öyle hissediyorum. Pazartesi olan kontrolü cmt ye çektim tedirgin olup. Yarın ne diyecek bakalım.
Haberlerini mutlaka bekliyoruz canım inşallah güzel hayırlı haberlerle gel🤲❤️

Back