Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
kuzum 1,5 hafta onemli degil benim ilk kizimda 6 hafta geride gormuslerdi acil doguma aldilar suan sapasaglam hic birseyi yok
kilosu da gayet guzelmis masallah gonlunu gerah tut

Hatırlıyorum o zamanlarını aman Allah bir daha yaşatmasın kuzum benim
Kuzum hala oluyor geçmedi. Doktorun verdiği merhemi çıktıkça sürüyorum hatta bu gece yine yarık yarık oldu bir de yanıyor bazen kaşınmanın yanı sıra. Merhem sürdüm yine çocuğun maruz kalmadığı kimyasal şey kalmadı herhalde ama mecbur mapayım ilerlerse daha ileri ilaç kullanırım diye şimdi önünü kesmek amaçlı sürüyorum . Doğunca düzelir diye umuyorum

Şimdi şöyle bizim de ilk oğlumdan kalan da kıyafetleri var ama benim ilk oğlumun doğumu yaz ayına denk geldi haziran ayı ve bizim memleket Hatay, alev alev yanar yazları. İlk oğlumun üç yazlık Tulumlarla geçti üç ayı. Şimdi bu oğluşum kışa denk geliyor bulunduğumuz yer soğuk. O yüzden ilk 3 aylık kıyafetlerini almak zorunda kaldım hem de dediğin gibi hep abimin kıyafetlerini giydirmişsin olmasın diye haziranda 3 aylık falan olunca yine memlekete geçeriz muhtelemen

Maşallah bebişe son haftalarda bazi ölçümler tam cikamayabiliyor diyorlardı. Öyle bir durum olabilir mi ?
Olabilir doktorum mesela ultrason kağıdı da vermiyor uzun zamandır bebek sığmıyor belli olmuyor diye . Ama baya tekrar tekrar ölçtü . Haftaya tekrar gidicem bakalım kaç çıkacak

Kızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek için almazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum onu da almazsa salcam zaten
Avent aldım ben genelde çoğu bebek tutuyormuş ama bibs çok duydum ona da iyi demişlerdi

Olabilir doktorum mesela ultrason kağıdı da vermiyor uzun zamandır bebek sığmıyor belli olmuyor diye . Ama baya tekrar tekrar ölçtü . Haftaya tekrar gidicem bakalım kaç çıkacak
Güzel çıkar inşallah
Avent aldım ben genelde çoğu bebek tutuyormuş ama bibs çok duydum ona da iyi demişlerdi
Avent ile bu Chicco aynı duruyordu görüntü olarak da dedim bunu deneyeyim jsndjdjdj

Benim de bi aralar reflü çok fena durumdaydı, ağlıyordum artık su bile inmiyor aşağı diye, baş aşağı dönünce biraz daha rahatladım çok şükür, artık dayanılmaz durumda değil hiç değilse. Akşam 6’dan sonra mümkün mertebe bir şey yememeye çalışıyorum, nerdeyse tek öğüne düştüm reflü yüzünden. Demiri de bazen unutuyorum ama d vitamini damlayı ve multivitamini bıraktım gibi oldu, zaten Dr da 2-3 günde bir iç diyordu. Hareketleri de artık alanı gerçekten çok daraldı, dönemiyorum hiç sağıma soluma, bazen çok hareketli bazen çok sakin ama mesaneye çok ciddi baskı yapıyor ve idrar torbasını asla tam boşaltamıyorum. Bir de çok hareketli olduğu zamanlarda genitale sancı giriyor. 36+5 olduk, bekliyoruz bakalım prensesi

Kızlar Dr cinsellik önerdi mi özellikle normal doğum düşünenler için? Tetikleyici olması açısından bize haftada 2-3 kez önerdi ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri asla yaklaştırmadım şimdi sonlara doğru nasıl olacak bilemedim

Tam bilmem ama atopik cilt mi oluyor acaba senin ki kuzum bizim bir tanıdığın sabun hatta çeşme suyu bile çok kötü yapıyordu ellerini. Hamilelikten şimdi senin cilt x2 daha hassas. Kullan bişey olmaz o ona gidene kadar çok yolu var. Mecbur surcen içeriği en temizi bul kuzum . Aynen doğumdan sonra gidersin ilaç milac verir en azından, baktirman lazım ona

Kızlar,sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur.

Canım 36. Haftadan sonra bebiş zaten tüm gelişimini tamamlamış oluyor, o tarihten sonra doğan bebekler çoğu zaman küveze bile alınmıyor herhangi bir sağlık problemi yoksa. Ben normal doğum düşünüyorum, Dr 36’dan sonra doğumu tetikleyecek şekilde yürüyüş ve pilates hatta cinsellik önerdi.. 38’den sonra zaten bebekler kanala çoğu zaman kendi iniyor, o yüzden erken gibi düşünme, hatta şişmemesi ve ödem olmaması adına iyi bile olabilir sağlıcakla gelsin yavrular

Ay Allah razı olsun içim rahatladı birazda olsa. Ne bileyim bir düşünce sardı beni zaman yaklaşınca. Diyorum erken mi dedi acaba

Gayet normal bir tarih.38 den 1 veya 2 3 gün sonra alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…