- 10 Temmuz 2024
- 1.253
- 2.866
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.721
Ben sırma saçlım diye seviyorum ama bide keltos oluyormus bilemedim yinedeAaaa profesör dediyse korktum şimdi gerçekten rapunzel gibi bir şey olabilir o zaman
kuzum 1,5 hafta onemli degil benim ilk kizimda 6 hafta geride gormuslerdi acil doguma aldilar suan sapasaglam hic birseyi yokKızlar birşey sormak istiyorumbugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Yaaaa papatyammmmm çok teşekkür ediyorumBittimmm bayıldımmmmne de güzel olmuş mavi kuşum Benim
Kuzum hala oluyor geçmedi. Doktorun verdiği merhemi çıktıkça sürüyorum hatta bu gece yine yarık yarık oldu bir de yanıyor bazen kaşınmanın yanı sıra. Merhem sürdüm yineHatırlıyorum o zamanlarınıaman Allah bir daha yaşatmasın kuzum benim
Güzel soru hiç aklıma bu savunmayi yapmak gelmemişti sjxnjsbdjsndjdjjdjdjdHayır bi de o saçlar keseden nasıl mideye ulaşıyor gshdhx
Şimdi şöyle bizim de ilk oğlumdan kalan da kıyafetleri var ama benim ilk oğlumun doğumu yaz ayına denk geldi haziran ayı ve bizim memleket Hatay, alev alev yanar yazları. İlk oğlumun üç yazlık Tulumlarla geçti üç ayı. Şimdi bu oğluşum kışa denk geliyor bulunduğumuz yer soğuk. O yüzden ilk 3 aylık kıyafetlerini almak zorunda kaldım hem de dediğin gibi hep abimin kıyafetlerini giydirmişsin olmasın diyeAmin canım, inşallahKerem'in cicileri de çok güzel sağlıkla giysin inşallah. Evler sıcak olsa da yenidoğan biraz fazla üşür ya, Nisan Mayıs gibi giyebileceği 0-3 ay beden olursa müslin de olur tabi. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama belki ısınır havalar. Bizim ufaklık ilk 3 ay ablasından kalanları giyecek, sadece 3 yeni takımı var. Büyüyünce, bana hep ablamın kıyafetlerini giydirmişsin diye laf etmesin diye yaptırdım bunu
Çok teşekkür ederim insan tedirgin oluyor yorumun rahatlattı çok sağ olkuzum 1,5 hafta onemli degil benim ilk kizimda 6 hafta geride gormuslerdi acil doguma aldilar suan sapasaglam hic birseyi yok
kilosu da gayet guzelmis masallah gonlunu gerah tut
Olabilir doktorum mesela ultrason kağıdı da vermiyor uzun zamandır bebek sığmıyor belli olmuyor diye . Ama baya tekrar tekrar ölçtü . Haftaya tekrar gidicem bakalım kaç çıkacakMaşallah bebişeson haftalarda bazi ölçümler tam cikamayabiliyor diyorlardı. Öyle bir durum olabilir mi ?
Avent aldım ben genelde çoğu bebek tutuyormuş ama bibs çok duydum ona da iyi demişlerdiKızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek içinalmazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum onu da almazsa salcam zaten
Güzel çıkar inşallahOlabilir doktorum mesela ultrason kağıdı da vermiyor uzun zamandır bebek sığmıyor belli olmuyor diye . Ama baya tekrar tekrar ölçtü . Haftaya tekrar gidicem bakalım kaç çıkacak
Avent ile bu Chicco aynı duruyordu görüntü olarak da dedim bunu deneyeyim jsndjdjdjAvent aldım ben genelde çoğu bebek tutuyormuş ama bibs çok duydum ona da iyi demişlerdi
Tam bilmem ama atopik cilt mi oluyor acaba senin ki kuzumKuzum hala oluyor geçmedi. Doktorun verdiği merhemi çıktıkça sürüyorum hatta bu gece yine yarık yarık oldu bir de yanıyor bazen kaşınmanın yanı sıra. Merhem sürdüm yineçocuğun maruz kalmadığı kimyasal şey kalmadı herhalde ama mecbur mapayım ilerlerse daha ileri ilaç kullanırım diye şimdi önünü kesmek amaçlı sürüyorum . Doğunca düzelir diye umuyorum
Canım 36. Haftadan sonra bebiş zaten tüm gelişimini tamamlamış oluyor, o tarihten sonra doğan bebekler çoğu zaman küveze bile alınmıyor herhangi bir sağlık problemi yoksa. Ben normal doğum düşünüyorum, Dr 36’dan sonra doğumu tetikleyecek şekilde yürüyüş ve pilates hatta cinsellik önerdi.. 38’den sonra zaten bebekler kanala çoğu zaman kendi iniyor, o yüzden erken gibi düşünme, hatta şişmemesi ve ödem olmaması adına iyi bile olabilirKızlar,sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur.
Ay Allah razı olsun içim rahatladı birazda olsa. Ne bileyim bir düşünce sardı beni zaman yaklaşınca. Diyorum erken mi dedi acabaCanım 36. Haftadan sonra bebiş zaten tüm gelişimini tamamlamış oluyor, o tarihten sonra doğan bebekler çoğu zaman küveze bile alınmıyor herhangi bir sağlık problemi yoksa. Ben normal doğum düşünüyorum, Dr 36’dan sonra doğumu tetikleyecek şekilde yürüyüş ve pilates hatta cinsellik önerdi.. 38’den sonra zaten bebekler kanala çoğu zaman kendi iniyor, o yüzden erken gibi düşünme, hatta şişmemesi ve ödem olmaması adına iyi bile olabilirsağlıcakla gelsin yavrular
Gayet normal bir tarih.38 den 1 veya 2 3 gün sonra alınıyorKızlar,sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur.
Uyanık mısınAy Allah razı olsun içim rahatladı birazda olsa. Ne bileyim bir düşünce sardı beni zaman yaklaşınca. Diyorum erken mi dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?