• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Hadi az kaldı inşalalh 13 görmeyelimde dipeei bir şekilde idare ediliyor çok şükür canım 🙏🏻 Evet evet merak etme hissetmen yeterli aşırı hareket artık olmuyormuş bu haftalarda 🙏🏻 Evet ya İstanbul un havası aşırı pisti bu bile etki etti inşallah daha güzel yağar canım ☺️🙏🏻

Amann. 🤣 Kızlar doğar doğmaz bebeğin kafasını arkadan çekip buraya atalım cok merak ediyorum bu kadar yanmaya 🤣 warcrew warcrew G giny maya91 maya91 @imagination forever 🤣😂💖
En merak ettiğim şeylerden biri zaten gerçekten saçlı mı olacak diye 🤣 o yüzden evet atalım ya bu tezi destekleyelim ya çürütelim 😀

Kızlar birşey sormak istiyorum 🥰 bugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Canım merhaba. Sağlıkla al kucağına. Benim bebeğimin karnı 1.5 hafta geriden geliyordu. Kilosu yerinde olduğu için doktorum sadece göbekli bir bebek olmayacak dedi. Doktorum beslenme şeklini değiştir haftada 3 gün et tavuk balık ye dedi. 2 hafta öyle besledim. Bebişin karnı gününü yakaladı. Ama tabi bu ölçümlerlede ilgili olabiliyor ama önemli bir şey değil 🙂

Bende senin kafadayim aslında ama sonrada diyorum bir bildiği var sanırım. Acaba su yada nişan gelmesi sezeryan için bir risk oluşturuyorda ondan mı beklemiyorlar. Zaten normalde tam 8martta günüm tamamen bitmiş oluyor. 25inde sezeryan dedi yani kendi gelmesi gereken tarihten 11gun önce. Zaten erkende değil gibi tamamlamış oluyor neredeyse diye de düşünüyorum sonradan. Bende de şeker çıkmıştı gebelikte birde kalple ilgili de ufak bir problemim var bunlarida mi degerlendirdi diyorum. Bilemiyorum işte
Zaten beklesem bir hafta daha sonrasında 4gunum kalıyor normal tarihime çok yaklaşıyor bu seferde
Canım çok bir şey farketmeyecek aslında. Mecburi sezaryen olacaksan doktorun dediği tarihte ol bence, hiç kafanı karıştırma. Senin sağlıklı olman çok önemli.

Ben ilk gebeliğimde vajinal doğumu çok istiyordum. Tansiyon yüksekliği, bebeğin suyunun sınırda olmsası sebebiyle sezaryen oldum. Sezaryen güzellemesi yapıyor gibi olmak istemem ama harika bir operasyondu, inşallah bunda da aynı şekilde toparlarım. Bunda daha fazla beklemek istememesi de kasılmalar başlamadan çocuğu almak istemesinden kaynaklı. Çünkü iki sezaryan arasında 3,5 yıl var. Riske atmak istemiyor beni. Senin de kendi sağlığın için doktorun verdiği tarih önemlidir. Yoksa elbette suyu gelip, vajinal doğum diye başlayıp sezaryene de dönülebiliyor.

Hakkında hayırlı olan kolaylıkla olsun canım. 🤲🏻

Bende senin kafadayim aslında ama sonrada diyorum bir bildiği var sanırım. Acaba su yada nişan gelmesi sezeryan için bir risk oluşturuyorda ondan mı beklemiyorlar. Zaten normalde tam 8martta günüm tamamen bitmiş oluyor. 25inde sezeryan dedi yani kendi gelmesi gereken tarihten 11gun önce. Zaten erkende değil gibi tamamlamış oluyor neredeyse diye de düşünüyorum sonradan. Bende de şeker çıkmıştı gebelikte birde kalple ilgili de ufak bir problemim var bunlarida mi degerlendirdi diyorum. Bilemiyorum işte
Zaten beklesem bir hafta daha sonrasında 4gunum kalıyor normal tarihime çok yaklaşıyor bu seferde
Canım günaydın 🌞 söylediğin birçok şey varmış zaten sezaryen için, ama bebişin aşağı dönmesini hesaplıyorlardır. Bir de kanala girmeden alması da kolay, bebeğin kafası kanala girerse riskli de olabilir sanki buna benzer bir şey okumuştum bir yerde. Sen içini ferah tut, Dr bilir ne yapacağını 🥰

Kızlar valla anlamadım bende mi bir anormallik var. Bizimki gün boyu durmuyor, gece asla uyandırmıyor beni , çişe de kalkmıyorum. 12 de uyuyorum genelde 8-9 a kadar sorun olmuyor. 😅 siz sürekli uyanınca dedim acaba bizde bir sorun mu var 😅
İki üç hafta önce aynısını soyluyodum bence bunu çok dillendirme akxbjsjdjwndjsjdjdhd bi kaç güne pişman ettiriyor 😆😆😆😆

Kızlar valla anlamadım bende mi bir anormallik var. Bizimki gün boyu durmuyor, gece asla uyandırmıyor beni , çişe de kalkmıyorum. 12 de uyuyorum genelde 8-9 a kadar sorun olmuyor. 😅 siz sürekli uyanınca dedim acaba bizde bir sorun mu var 😅
Ayyy yatış pozisyonuna girmeden aslaaa uyumuyor, kıpır kıpır hiç durmuyor, ne zaman sola dönüyorum o zaman bir sakinleşiyor. Benimki şu an 36+5 oldu, alanı da daraldı iyice darlıyor. 😂

Ay maaşallah de, dilini ısır, poponu kaşı 🧿😂😂😂 İnşallah doğunca da uykuları düzenli, sakin bir bebek olacak diyelim 🤲🏻🥰
Ben de çok az uyuyorum ama gece telefonu elime alma alışkanlığım yok. 3-4 kere çişe kalkıyorum. Uyanınca geri uyumakta zorlanıyorum.

Benim de planlı sezaryenle olacak doğumum doktorum 38+2 ye planladı. 20 Şubat'ta doğacak inşallah. 38 haftadan sonra alınıyormuş planlı olunca. Bebeğimin de bu hafta döndü daha zaten başı aşağıya. Bence dönmesini de bekliyorlar gelişimiyle birlikte. Sezeryan da olsa çıkarırken kafadan çıkarmak daha kolay oluyor galiba.
Benim de 21 Şubat 38+2 de Aynı gidiyoruz seninle🥰

Tam bilmem ama atopik cilt mi oluyor acaba senin ki kuzum 🙁 bizim bir tanıdığın sabun hatta çeşme suyu bile çok kötü yapıyordu ellerini. Hamilelikten şimdi senin cilt x2 daha hassas. Kullan bişey olmaz o ona gidene kadar çok yolu var. Mecbur surcen içeriği en temizi bul kuzum . Aynen doğumdan sonra gidersin ilaç milac verir en azından, baktirman lazım ona
Bilmiyorum ki beslenme düzenim değilti ondan da şüpheleniyorum ama buranın havası ve suyu da kötü o da etkiliyor tabi. Benimcilk oğlumun cildi de çok hassas hatta doğduğunda atopik olmuştu dediğin gibi yanaklar vücut kırmızı kırmızı çilek görüntüsü olmuştu doktor ona göre şampuan vs önermişti öyle düzelmişti . Neyse hayırlısı ile sağlıkla bir doğuralım bakıcaz artık duruma 🥲 bir şey soracağım bu tanflex gargara diş dolgusuna zarar verir mi bilgin var mı

Kızlar,sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur.
Eğer ilk gebelikse mesela benim ilk gebeliğimde sezaryen oldu 39+4 te sezaryen olmuştum. Yani doktora aslında bir sorabilirsin kuzum istersen ne kadar durursa kar aslında ama vardır belki bir bildiği

Bende uyumuşum sen bana hep yaz yazınca uyumuşum birazcık 😂
Hahahah ben her gece 1 kere çişe kalkıyorum yazarım hahdhdj sonrasında uyumuşum 10 a kadar 😅😅
Hadi az kaldı inşalalh 13 görmeyelimde dipeei bir şekilde idare ediliyor çok şükür canım 🙏🏻 Evet evet merak etme hissetmen yeterli aşırı hareket artık olmuyormuş bu haftalarda 🙏🏻 Evet ya İstanbul un havası aşırı pisti bu bile etki etti inşallah daha güzel yağar canım ☺️🙏🏻

Amann. 🤣 Kızlar doğar doğmaz bebeğin kafasını arkadan çekip buraya atalım cok merak ediyorum bu kadar yanmaya 🤣 warcrew warcrew G giny maya91 maya91 @imagination forever 🤣😂💖
Benim kızlar kadar yanmadı da gene de yandı yani biraz az kel olabilir bahhsz

En merak ettiğim şeylerden biri zaten gerçekten saçlı mı olacak diye 🤣 o yüzden evet atalım ya bu tezi destekleyelim ya çürütelim 😀
Benim ilk oğlum çok saçlı doğdu ilk gebeliğimde bir kez bile midem yanmadı 😆

Benim de öyle çok şükür bunu dillendirdiğim gün 2 gece beni uyutmamıştı hahsjd şimdi gene uyuyoruz çok şükür. Gebeliğim boyunca 3-4 gece tepişmiştir. Gün boyu zaten durmuyor beybi

Hey maşallah😍 ya gece bebiş beni de çok rahatsız etmiyor ama koca göbekle yatmak dönmek çok işkence uyuyamıyorum karnım batıyor bir yerlere dönerken tuta tuta dönüyorum her yanım ağrıyor tutuluyor bir damla su içsem 45 kez tuvalete gidiyorum zabahaaaa kadar bir de kullandığım çok ilaç var hepsinin saati var onlar için de sürekli kalkıyorum. Gece hiç uyumuyorum desem yeri.

Back