Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Benimde bu şekilde sorun oluyor mu acaba rapor alırken? Enabıza göre değilde doktora göre mi alacağız

Doktor bana hangisi işine geliyorsa öyle vereyim dedi, aslında e nabıza göre aldım sayılır bir gün oynadı sadece. Önemli olan da devletin sistemindeki bence
doktoruma enabız görüntüsünü atıp sordum. Regline göre gel dedi 16 yı baz alıcam. Geç olması da benm işime gelir

Teşekkür ederim. Karar veremesek cocuk doğacak nerdeyse o yüzden içimize sindi hadi kerem olsun dedik
Güzel olmuş birçok isimden daha güzel şimdiki uyduruklara göre
Böyle diyip öyle bir isim koyacağım heralde kuzenim kerem mete koydu
Kerem benimde listemde ama emin olamıyorum

Kızlar merhaba
Bugün doktor randevum vardı tahlil yaptırıp eve geldim.İdrarda protein pozitif çıkmış ilk kez .Başına böyle bir şey gelen var mı ?Preeklampsi için bir risk midir bu ?

Hanmlar ben hastaneye çok uzağım arabamız şuan yok geçen gece çok feci sancılarım oldu kendi kendime sabrettim geçti sabaha kadar
35 te annemin yanına memlekete gideceğim ordada annem akiama kadar çalışıyır tek kalacağım evde
Sancım yada suyum gelirse ambulans çağırsam gelirmi acaba orası şehir merkezi belki buraya bir ihtimal gelebilir diye düşünğyorum ama internette böyle bir hizmeti yoktur yazıyor bir şikayette gördüm gelmediğine dair yazmışlardı ya aradığımda gelmezlerse ilk doğumum çok hızlı olmuştu eşim yanımdaydı allahtan bunda ben ne yapacağım bilmiyorum bir yaşında oğlumda var tek olursam onu alırlarmı acaba

Kızlar merhaba
Bugün doktor randevum vardı tahlil yaptırıp eve geldim.İdrarda protein pozitif çıkmış ilk kez .Başına böyle bir şey gelen var mı ?Preeklampsi için bir risk midir bu ?
Benimde 167 çıkmıştı sınır 180 di doktor birsey demedi benimde aklıma takıldı

Benimde 167 çıkmıştı sınır 180 di doktor birsey demedi benimde aklıma takıldı
Bir referans değeri yoktu .Negatif çıkması gerekirken pozitif görünüyordu .İdrar sonuçlarının çoğu normal dışı çıkmış benim .Doktora da gösteremedim daha .
Siz de Bir şey demeydiyse sorun yoktur inşallah

satı nasıl değiştirdi ki, benim hemşire enabızdaki satına göre git demişti
Ben önceki hamileliğimde önceden gitmiştim doktor satı sorduğunda bı kaç gün erken demiştim bişey olmadı alırken raporu bir de mesela benim enabizda doktor satı 6 Haziran değilde daha ileri bı tarih yazmış o çok doğruyu yansıtmıyor

Kızlar merhaba
Preeklamside protein oluyor evet ama illa bu demek değil öyle olacak. Bendede geçen ilk kez pozitif çıkmıştı lökosit 18 çıkmıştı doktor antibiyotik verdi enfeksiyondan da olabilir dedi antibiyotik kullandım antibiyotik bittikten bir hafta sonra idrar tahlili yaptırdım ve her şey temiz çıktı. Eğer protein pozitif çıksaydı 24 saatlik idrar tahlili yapacaktı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…