- 1 Nisan 2014
- 2.805
- 4.088
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.901
Herkafadan bir ses gerçekten zorPerinatoloji doktoru gecen hafta suyun normal degerleri 5 -20 arası senin 8.5 yani su an normal aralıkta dedi. Cok iyi degil ama 34u görürsün gibi ama belli de olmaz 31 de 32 de olabilir dedi. Ben de havuc suyu ve armut yemeye basladm doktorum artmış gibi suyun biraz dedi ama daha bi defa icmistim o zaman havuc suyunu. Yüzünü görüyorum bebegin demekki iyi dedi ölcüm yapmadı. Yani ben de tam olarak bilmiyorum. Artirmaya çalışıyorum su an.
Benim doktorum 12-8 çıkan bir tansiyonum için sınırda takip et demişti. Yani seni tabikii panikletmek istemem ama 13 biraz çok çok az yüksek. Ama tabi 14 problem olur. Sen yine kontrol ü elden bırakma. Sağlıkla gelsin inşallahTansıyon olayını da anlamadım. Doktorum 13 -7 cok yüksek zehirleniyo olabilirsin demisti. Kardiyolojiye git holter taktir dedi. Kardiyoloji de 13-7 normal 14e çıkarsa ilac alırsin dedi. Hepsi farklı konusuyor. Yarın 24 saatlik idrar testi vercem insaAllah protein kaçağı çıkmaz da bu panigim üzüntümle kalırım. Doktorum zaten erken doğum deyip duruyor. 34te almayi düşünüyordu su az oldugu icin. Rabbim sağlıkla kavustursun yavrularımıza.
Tamam kuşum ona da bir bakayım bakalımKuşum ben cok sevdım bu tüp tüp şırupları,tadıda cok guzel yan etkıde yapmadı.doktoruna sorarsın gıdınce degıstırsın,zaten boyle sıvı formu daha cabuk yukselıtyomus demırı.adı ferrum hausman cozeltı
Perinatoloji doktoru da sen benim umrumda değilsin tabi ki sağlıkla dogurmani isterim ama gibisinden cümleler söyledi. Şikayet olmamasi için bakıyorlar resmen. Allah doktorun da iyisiyle karsilastirsin.Ay her kafadan bi ses bu ne tutarsiz davranmişlarperinatiloji bence mantıklı konuşan aralarında
Stresin gebeligi cok etkiledigini söyleyip gereksiz yere stres yaptiran hiçbir doktora hakkim helal değil. Sikayet edecek halim olsa hepsiyle ugrasmakta isterim ama sıkıntılı durumdayim.Herkafadan bir ses gerçekten zor
Burda bebekleri geride olanlar erken sezaryen olmuştu çok paniklediler zaten erken doğum yapmak kolay bir durum değil
Benim bebeğim de onlarınkiyle aynı gerilikdeydi benim doktorların umrunda olmadı çocuğum kendiliğindende doğdu
Bir sıkıntıda olmadı sonrasında Çok şükür
Kardiyolojiye gidene kadar bende yüksek oldugunu düşünüyordum ama kardiyoloji normal dedi. Gün icinde sürekli ölçüm yapiyorum bas agrisiyla birlikte yüksekligi görünce ilacimi hemen icip uzaniyorum. InsaAllah hepimizin yavrusu saglikla gelirBenim doktorum 12-8 çıkan bir tansiyonum için sınırda takip et demişti. Yani seni tabikii panikletmek istemem ama 13 biraz çok çok az yüksek. Ama tabi 14 problem olur. Sen yine kontrol ü elden bırakma. Sağlıkla gelsin inşallah
Ay o da salak mi ne valla baska hastahane baska doktor gidebiliyosan değiştir bunları hepsi mi arıza yani şaka gibiPerinatoloji doktoru da sen benim umrumda değilsin tabi ki sağlıkla dogurmani isterim ama gibisinden cümleler söyledi. Şikayet olmamasi için bakıyorlar resmen. Allah doktorun da iyisiyle karsilastirsin.
Stresin gebeligi cok etkiledigini söyleyip gereksiz yere stres yaptiran hiçbir doktora hakkim helal değil. Sikayet edecek halim olsa hepsiyle ugrasmakta isterim ama sıkıntılı durumdayim.
Kardiyolojiye gidene kadar bende yüksek oldugunu düşünüyordum ama kardiyoloji normal dedi. Gün icinde sürekli ölçüm yapiyorum bas agrisiyla birlikte yüksekligi görünce ilacimi hemen icip uzaniyorum. InsaAllah hepimizin yavrusu saglikla gelir
Benim tansiyonum hep düşüktür. Bugün rutin muayeneee dr ölçtü 12.3/7.5 çıktı. İdrar tahlili istedi protein bakılması için hemen, negatif çıktı. Pozitif çıksaydı yarın tekrar gidecektim. Suyum da bi tık azmış. Haftaya randevu verdi.Tansıyon olayını da anlamadım. Doktorum 13 -7 cok yüksek zehirleniyo olabilirsin demisti. Kardiyolojiye git holter taktir dedi. Kardiyoloji de 13-7 normal 14e çıkarsa ilac alırsin dedi. Hepsi farklı konusuyor. Yarın 24 saatlik idrar testi vercem insaAllah protein kaçağı çıkmaz da bu panigim üzüntümle kalırım. Doktorum zaten erken doğum deyip duruyor. 34te almayi düşünüyordu su az oldugu icin. Rabbim sağlıkla kavustursun yavrularımıza.
Bana protein ağırlıklı liste veriyor diyetisyenim kahvaltıda mesela yulaf pizza verdi hem çok tok tutuyor hem de şekeri dengeliyor ama ben arada kaçamak yaptığım için malesef insilün başlatacakKızlar gebelik sekerinden dolayı diyet yapanlar vardı neler tuketiyorsunuz? Benimde gebelik sekeri çıktı henüz doktora gorunmedim büyük ihtimal diyet uygular.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah11+6 da kıza benzetmisti :)) bugun bebek yüzüstü yatıyordu bebek baya inceledi bakti kesin erkek dedi bakalm
Benim açlık 105 glikozdan bir saat sonra 205 2. saat 155 çıkmış sizce nasılBana protein ağırlıklı liste veriyor diyetisyenim kahvaltıda mesela yulaf pizza verdi hem çok tok tutuyor hem de şekeri dengeliyor ama ben arada kaçamak yaptığım için malesef insilün başlatacak
Benimkine göre yüksek çıkmış benim açlık 79 1saat 186 2saat 178 çıkmıştıBenim açlık 105 glikozdan bir saat sonra 205 2. saat 155 çıkmış sizce nasıl
Önceki gebeligimde de çıkmıştı diyet uygulamıştık
Benim açlık 105 glikozdan bir saat sonra 205 2. saat 155 çıkmış sizce nasıl
Önceki gebeligimde de çıkmıştı diyet uygulamıştık
Uymak zorundayım erken doğum riskim var zaten mecbur dikkat edeceğim inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreciAma diyetle düzene girer uyarsan tabi
11+6da gittigimzde cok erken tahminde bulunamam demisti dr. Biz israr edince bakti kiz dedi ama dusuk ihtimal dedi kesin solemiorum cnku daha cok kucuk erken dedi. Sonra 16. Haftada gittigimzde erkek dedi ve oylede kaldiSağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahPozisyonumu iyi değildi acaba göremediği için kıza benzetmiş olabilir mi acaba
Çok geçmiş olsun canım ,bu hastalık gelince kolay kolay gitmiyor .Bağışıklığımız da düşük .İnsallah bir an önce iyileşirsinTamam kuşum ona da bir bakayım bakalımama benim canım çok sıkkın ya 2. Antibiyotik biteli daha 2-3 gün oldu iyiyim demeye korkar oldum bugün boğazım tekrar acımaya başladı yutkunamıyorum durmadan antibiyotik içmek de istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ya. Yarın kbb ya tekrar gideceğim
İllet bir şey seker maalesef bende de var, diyete kesin uyman gerekiyor. Kahvaltı da yulaf yumurta peynir vs. Yiyorum ekmek asla tüketmiyorum. Patates, bezelye vs. Bu sebzeler hariç diğerlerini yiyebiliyorum özellikle brokoli çok iyi geliyor. Pirinç bulgur ve un türevi hersey yasak. Her öğünde süt yoğurt vs. Tuketebiliyorsun, meyve de günde sadece 1 porsiyon. Ama mutlaka diyetisyene git ve evde kendin ölçüm yap neyin yükseltip neyin düşürdüğünü kendin görebiliyor ona göre beslenme düzeni ayarlayabiliyorsun.Kızlar gebelik sekerinden dolayı diyet yapanlar vardı neler tuketiyorsunuz? Benimde gebelik sekeri çıktı henüz doktora gorunmedim büyük ihtimal diyet uygular.
Doktorun yonlendirmsine bakicam. Önceki gebeligimde de vardı ama ben hatırlamıyorum neler yediğimi baya geçti üzerinden. Tavsiyelerin için çok teşekkürler brokolide severim aslında onuda ekleyeyim ogunlerimeİllet bir şey seker maalesef bende de var, diyete kesin uyman gerekiyor. Kahvaltı da yulaf yumurta peynir vs. Yiyorum ekmek asla tüketmiyorum. Patates, bezelye vs. Bu sebzeler hariç diğerlerini yiyebiliyorum özellikle brokoli çok iyi geliyor. Pirinç bulgur ve un türevi hersey yasak. Her öğünde süt yoğurt vs. Tuketebiliyorsun, meyve de günde sadece 1 porsiyon. Ama mutlaka diyetisyene git ve evde kendin ölçüm yap neyin yükseltip neyin düşürdüğünü kendin görebiliyor ona göre beslenme düzeni ayarlayabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?