- 30 Nisan 2018
- 1.830
- 2.229
- 133
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.921
Selamlar gecelik ve pijama takımı olarak ne aldınız?
Yeminle yarim saat falan öncesi ben de onu etiketledim görünmüyor diye meğer gidip Şubat analarina etiketlemişim dkdjjdjdjdjdjd naptin nerdesin vs diye sonra bakinca fark ettimKızlarmaya91 den ses varmi yoksa yazdida benmi kacirdim. Sanki birkac gundur yazzmiyor iyidir umarim
Erken doğum riskini doktor mu söyledi . Suyu hakkında ya da kilosunda önden gitme durumu var mıydıUymak zorundayım erken doğum riskim var zaten mecbur dikkat edeceğim inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci
Ben mesela dün kahvaltı da 1 dilim tb ekmeği yedim 143 çıktı. Bugün ekmeği çıkarıp yumurtayı 2 yaptım badem ceviz ekledim 109 çıktı. Ben de kendimin doktoru olmaya karar verdim. Diyetisyene gitsem her öğün bana ekmek kitlicek ve şeker fırlıcak bunu istemiyorum. Doktorum da zaten diyetisyene gitmem konusunda çok oralı olmadı ben de vazgeçtimKızlar gebelik sekerinden dolayı diyet yapanlar vardı neler tuketiyorsunuz? Benimde gebelik sekeri çıktı henüz doktora gorunmedim büyük ihtimal diyet uygular.
Kızlarmaya91 den ses varmi yoksa yazdida benmi kacirdim. Sanki birkac gundur yazzmiyor iyidir umarim
Ay kızlar burdayım ya malum ben de şekerle kafayı yiyorum mxmxm bitse de gitsek modundayım bu ara canım aşırı çikolata istiyor ama böyle tıkınırcasınaYeminle yarim saat falan öncesi ben de onu etiketledim görünmüyor diye meğer gidip Şubat analarina etiketlemişim dkdjjdjdjdjdjd naptin nerdesin vs diye sonra bakinca fark ettim
Yeminle yarim saat falan öncesi ben de onu etiketledim görünmüyor diye meğer gidip Şubat analarina etiketlemişim dkdjjdjdjdjdjd naptin nerdesin vs diye sonra bakinca fark ettimKızlarmaya91 den ses varmi yoksa yazdida benmi kacirdim. Sanki birkac gundur yazzmiyor iyidir umarim
Az kaldı inşallah doğumdan sonra doya doya yersiniz istedikleriniziBen mesela dün kahvaltı da 1 dilim tb ekmeği yedim 143 çıktı. Bugün ekmeği çıkarıp yumurtayı 2 yaptım badem ceviz ekledim 109 çıktı. Ben de kendimin doktoru olmaya karar verdim. Diyetisyene gitsem her öğün bana ekmek kitlicek ve şeker fırlıcak bunu istemiyorum. Doktorum da zaten diyetisyene gitmem konusunda çok oralı olmadı ben de vazgeçtim
Ay kızlar burdayım ya malum ben de şekerle kafayı yiyorum mxmxm bitse de gitsek modundayım bu ara canım aşırı çikolata istiyor ama böyle tıkınırcasına
Liste yapıcam varyaYeminle yarim saat falan öncesi ben de onu etiketledim görünmüyor diye meğer gidip Şubat analarina etiketlemişim dkdjjdjdjdjdjd naptin nerdesin vs diye sonra bakinca fark ettim
Az kaldı inşallah doğumdan sonra doya doya yersiniz istediklerinizi
Ben de doktora gitmekten vazgeçmeyi düşünüyorum insilün başlamak istemiyorum cumartesi bebeği görmeye gidicez o zaman sıkıntılı durum var derse doktorum öyle başlıcam yoksa kendim dikkat edicem ya dediğin gibi ne yükseltiyor ne düşürüyor takip etmek daha mantıklı geliyor bana daBen mesela dün kahvaltı da 1 dilim tb ekmeği yedim 143 çıktı. Bugün ekmeği çıkarıp yumurtayı 2 yaptım badem ceviz ekledim 109 çıktı. Ben de kendimin doktoru olmaya karar verdim. Diyetisyene gitsem her öğün bana ekmek kitlicek ve şeker fırlıcak bunu istemiyorum. Doktorum da zaten diyetisyene gitmem konusunda çok oralı olmadı ben de vazgeçtim
Benim liste yok ya bi ejderha modu açıldı o da çözdüm galiba açken yoğunlaşıyorListe yapıcam varya
Sürekli ölçüm yapıyorum kontrol altında aldığımı düşünüyorum. En ufak karbonhidrat kırıntısı yükseltiyor. He niye yiyiyim onun yerine daha faydalı karbonhidratlardan destek alırım. İnsan ölçerek anlıyor ne iyi ne kötü geliyor. Herkesin vücudu farklıBen de doktora gitmekten vazgeçmeyi düşünüyorum insilün başlamak istemiyorum cumartesi bebeği görmeye gidicez o zaman sıkıntılı durum var derse doktorum öyle başlıcam yoksa kendim dikkat edicem ya dediğin gibi ne yükseltiyor ne düşürüyor takip etmek daha mantıklı geliyor bana da
İlk hedefim zaten hamburger yemek ama en dandik yerdenBenim liste yok ya bi ejderha modu açıldı o da çözdüm galiba açken yoğunlaşıyorsizin iş daha zor bi de calisiyosun dimi hâlâ çıktın mı izine iş de çok yoruyodur normal arada gel ses ver bir şey oldu sanmayalim
Aynen ben sadece bu aralar malesef diyete uyamadım o yüzden yükseldi doktor da ondan başlamak istedi ama bence çok da gerek yok senin gibi kendim ölçerek ilerlicemSürekli ölçüm yapıyorum kontrol altında aldığımı düşünüyorum. En ufak karbonhidrat kırıntısı yükseltiyor. He niye yiyiyim onun yerine daha faydalı karbonhidratlardan destek alırım. İnsan ölçerek anlıyor ne iyi ne kötü geliyor. Herkesin vücudu farklı
daha yiyilesi oluyo janziwjsiwjjsjsjs valla nasil rahatsan çok kötü oluyosan al gitsin idare edebiliyosan bekletwbilirsin tamamen canın nasil istiyosaİlk hedefim zaten hamburger yemek ama en dandik yerdenzaten izne de çıksam rahatlıcam. Bi de 35-37 calışırım diyordum he çalışırım oram ağrıyor buram ağrıyor ndmdmc haftaya pazar tam 32+0 oluyorumm
Kaçamak yapma hiç ben çok canım isterse %85 bitter bir kare yiyorum yanında bi süt ürünü bişeyle ve bademle ölçünce normal çıkıyor şekerim. Hiç kaçamak yapma insanın o cihazda yüksekleri görünce morali bozuluyor. Ben artık max 139 görüyorumAynen ben sadece bu aralar malesef diyete uyamadım o yüzden yükseldi doktor da ondan başlamak istedi ama bence çok da gerek yok senin gibi kendim ölçerek ilerlicem
Ya doktor aslında myomdan dolayı 32 de çıkartıcsm dedi erken doğum riski falan dedi. Ama tabi bakıcaz arada desteğe giderim arabayla alıp bırakırlar falan başka türlü gidemem. Ya da eve pc verirler evden yürütürümDandik olunca
daha yiyilesi oluyo janziwjsiwjjsjsjs valla nasil rahatsan çok kötü oluyosan al gitsin idare edebiliyosan bekletwbilirsin tamamen canın nasil istiyosa
Diyetisyen liste veriyo ben 4 kilo vermişim birde açlık yüksekken bu sefer düştü dengeyi ayarlamak için ekstralar verdiKızlar gebelik sekerinden dolayı diyet yapanlar vardı neler tuketiyorsunuz? Benimde gebelik sekeri çıktı henüz doktora gorunmedim büyük ihtimal diyet uygular.
Oyy kiyamam az kaldi sabret kuzum dogurduktan sonra doya doya yersinBen mesela dün kahvaltı da 1 dilim tb ekmeği yedim 143 çıktı. Bugün ekmeği çıkarıp yumurtayı 2 yaptım badem ceviz ekledim 109 çıktı. Ben de kendimin doktoru olmaya karar verdim. Diyetisyene gitsem her öğün bana ekmek kitlicek ve şeker fırlıcak bunu istemiyorum. Doktorum da zaten diyetisyene gitmem konusunda çok oralı olmadı ben de vazgeçtim
Ay kızlar burdayım ya malum ben de şekerle kafayı yiyorum mxmxm bitse de gitsek modundayım bu ara canım aşırı çikolata istiyor ama böyle tıkınırcasına
Bundan sonra ben de yapmıcam suyu az içince de canım abur cubur çekiyor onu fark ettimKaçamak yapma hiç ben çok canım isterse %85 bitter bir kare yiyorum yanında bi süt ürünü bişeyle ve bademle ölçünce normal çıkıyor şekerim. Hiç kaçamak yapma insanın o cihazda yüksekleri görünce morali bozuluyor. Ben artık max 139 görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?