Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Dışarı benle çıkan bin pişman iki adım atıyorum çişim diyorum az kaldı yollarda kaçacak diye korkuyorum

Aynıyız canım ağır top gibi olduk her şeye üşeniyorum

Yeaaa sağlıcakla kavuşalım İnşallah
Bebiş neden zorlayacakmış?

Yeaaa sağlıcakla kavuşalım İnşallah
Bebiş neden zorlayacakmış?
Boyu ve kilosu biraz fazla dedi doktor iri bir bebek olacakmış. Şeker de çıkmadı aslında ama genetik dedi doktorum ben 4 kilo üstünde doğmuşum eşim de üç buçuk o nedenle doğum zorlayabilir dedi

Tamam kuzum elimde iki kutu var onları bitiremedim ay kafama göre kullanmadım resmen. 2 kutu antibiyotik kullandım ya şimdi ne bilim bir de takviye falan bünyeyi yorarsa dedim kendi kendime doktorum kızacak valla. Başladım şimdi geri içiyorum. Cumaya 2 gün kaldı valla çok heyecanlıyım hem izne ayrılacağım hem Kerem’imi görmeye gideceğim inşallah sideferi not aldım

Kankam demir ilacını hiç bir şekilde bırakma. Kana çok ihtiyaç olacak.. antibiyotikte içsen o kan ilacını bırakma sakın. Aç karnına iç fayda etsin toparlasın kuzum. Diğer multivitaminler hadi neyse yorabilir ama demir ilacını bırakma

Evet doğumdan sonra da 6 ay kadar yine kullanilacak dendi bana yani acil ameliyatlik vs olsak ihtiyaç duyulacak bir değer ortalama tutmak lazım

Kanka hepsini bırakmıştım demir, multivitamin vs. Ah işte o an kafam sağlıklı düşünmüyordu kankam hastaydım ya bir de ne bileyim içmedim ama başladım şimdi sabah akşam aç içmeye. Umarım toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…