- 10 Temmuz 2024
- 997
- 2.161
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.761
Dışarı benle çıkan bin pişman iki adım atıyorum çişim diyorumEvet cidden bi anda olsu anlayamadim ben de smnxjdn gece uyanmiyorum tuvalete ama uyanıkken wc girdim geldim bir dk gecmiyo tekrar sıkıştırıyor çoğu zaman rezalet kötü bir şey dk başı wc ihtiyacı hissediyo olmak
Bi de koştur koştur tuvalete yetişip azıcık yapmak. HasjjeDışarı benle çıkan bin pişman iki adım atıyorum çişim diyorumaz kaldı yollarda kaçacak diye korkuyorum
He o tam çıldırmalıkBi de koştur koştur tuvalete yetişip azıcık yapmak. Hasjje
Of bize biraz enerji ve guc diliyorumYalnız değilsin ben kağnı gibi oldum
Dnnfjdjdjdbd tövbe deDışarı benle çıkan bin pişman iki adım atıyorum çişim diyorumaz kaldı yollarda kaçacak diye korkuyorum
Aldım kabul ettimOf bize biraz enerji ve guc diliyorumbir de geceleri az sayida wc ziyareti
Aynıyız canım ağır top gibi olduk her şeye üşeniyorumdun nstye girerim belki diye gittim ama yine sadece kalp atisi dinlettileriki hafta sonraya ultrason verdiler ama cok mutlu oldum bir kolumdan kan aldilar bir kolumdan asi oldum, bugun de bayaa halsiz uyandim, asi biraz sarsti gibi beni sabahtan beri yatiyorum Esim forograf cekimi yaptiralim diyor, baby shower yapalim diyor da cok zor geliyor her sey. Ben mi cok saldim kendimi, yoksa herkeste bir agirlasma yavaslama oldu mu merak ediyorum
YeaaaKızlaar uzun zamandır yazamadım ama ara ara takip ettim burayıbugün 33 haftayı bitirdim ben 28 haftada bir erken doğum riski atlatmıştım çok şükür sağlıkla geldik bu günlere. Doktorum sezeryana karar verdi benim ufaklık biraz zorlayacakmış normal doğum olursa. Muhtemelen 20 Şubat gibi doğum yapacağım bu şekilde dayanmaya devam ederse. Umarım hepiniz sağlıkla bu haftalara gelirsiniz ve hep birlikte bebeklerimizi en güzel en sağlıklı şekliyle kucağımıza alırız
Boyu ve kilosu biraz fazla dedi doktor iri bir bebek olacakmış. Şeker de çıkmadı aslında ama genetik dedi doktorum ben 4 kilo üstünde doğmuşum eşim de üç buçukYeaaasağlıcakla kavuşalım İnşallah
Bebiş neden zorlayacakmış?
Tamam kuzum elimde iki kutu var onları bitiremedimPazartesi doktorumla konuşacağım kankamay az kaldı cumaya çıkta bir dinlen demiri çok önemse kuzum niye içmedin sen ilacını. Sana bir tane demir ilacı önereceğim efsane bir şey içinde c vitamini de var. Tüm Demir ilaçlarının yan etkilerini bir yana düşün Bu hiç yan etki yapmıyor. Sidefer kapsül kullanıyorum ben başından beri içiyorum. #reklamdegil
Canım insüline devam dimiHe o tam çıldırmalık
Kankam demir ilacını hiç bir şekilde bırakma. Kana çok ihtiyaç olacak.. antibiyotikte içsen o kan ilacını bırakma sakın. Aç karnına iç fayda etsin toparlasın kuzum. Diğer multivitaminler hadi neyse yorabilir ama demir ilacını bırakmaTamam kuzum elimde iki kutu var onları bitiremedimay kafama göre kullanmadım resmen. 2 kutu antibiyotik kullandım ya şimdi ne bilim bir de takviye falan bünyeyi yorarsa dedim kendi kendime doktorum kızacak valla. Başladım şimdi geri içiyorum. Cumaya 2 gün kaldı valla çok heyecanlıyım hem izne ayrılacağım hem Kerem’imi görmeye gideceğim inşallah sideferi not aldım
Evet doğumdan sonra da 6 ay kadar yine kullanilacak dendi bana yani acil ameliyatlik vs olsak ihtiyaç duyulacak bir değer ortalama tutmak lazımKankam demir ilacını hiç bir şekilde bırakma. Kana çok ihtiyaç olacak.. antibiyotikte içsen o kan ilacını bırakma sakın. Aç karnına iç fayda etsin toparlasın kuzum. Diğer multivitaminler hadi neyse yorabilir ama demir ilacını bırakma
Kanka hepsini bırakmıştım demir, multivitamin vs. Ah işte o an kafam sağlıklı düşünmüyordu kankam hastaydım ya bir de ne bileyim içmedim ama başladım şimdi sabah akşam aç içmeye. Umarım toparlarımKankam demir ilacını hiç bir şekilde bırakma. Kana çok ihtiyaç olacak.. antibiyotikte içsen o kan ilacını bırakma sakın. Aç karnına iç fayda etsin toparlasın kuzum. Diğer multivitaminler hadi neyse yorabilir ama demir ilacını bırakma
Aboooooo vay başıma gelenler desene kansızım şuan toparlarım inşallahEvet doğumdan sonra da 6 ay kadar yine kullanilacak dendi bana yani acil ameliyatlik vs olsak ihtiyaç duyulacak bir değer ortalama tutmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?