- 1 Nisan 2014
- 2.479
- 3.594
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.401
İner o iner ödemdirKızlaaar bana pantolonlarım olmuyo kapanmıyor fermuarı ve dugmesısabah bırını kestım mahvettım sormayın sizde şiştinizmi benim gibi,alısverıs yapcam guzel bı sıtede bulamadım,bu iş pantolonu işini ne yapacagım bılemedım
Selam kızlar beni de aranıza alınsat 15 haziran. Bugün 6+3 olduk
Benimkide size yakııın bakalım kimin bebişi önce gelecekmerhaba, hoş geldin :) sat hemen hemen aynı ikimizin :)
Kuşum mide bulantısını çok iyi anlıyorum bir hafta yerlerde süründüm,ama bu hafta daha iyiyim ataklar seklınde gelmeye basladı bu hafta.Sana uyguladıgım yontemlerı soyleyım,laktozsuz ılık süt sabahları,öğlen simit,pirinç pilavı yogurt yada patates haşlama,akşam pek yıyemedım leblebı falan yedım yıne sımıt yada pilav sade makarnaİner o iner ödemdir
Ben şuan kilo verme sürecindeyim bişey yiyemediğim için
Deniyorum leblebi patates süt ama beni hiçbişey yatıştırmıyor yiyeceklerden de tiksindiğim için yediğim şey daha kötü ediyor inşallah 16. Haftadan sonra geçiyor dört gözle bekliyorum o günleriKuşum mide bulantısını çok iyi anlıyorum bir hafta yerlerde süründüm,ama bu hafta daha iyiyim ataklar seklınde gelmeye basladı bu hafta.Sana uyguladıgım yontemlerı soyleyım,laktozsuz ılık süt sabahları,öğlen simit,pirinç pilavı yogurt yada patates haşlama,akşam pek yıyemedım leblebı falan yedım yıne sımıt yada pilav sade makarnabunlar benım mıdemı yatıstırdı bıraz dene sende,falımın nanelı sakızı,leblebi ve laktozsuz süte şans ver.Allahım bıda gelmesın o bulantılar nolluuur
Ayy canım sabah 4 kez üst degıstırdım yok karnım davul gıbı,özellikle aksama dogru zaten noluyosa artık gergınlıkten karnım agrıyor,klımada şişiriyo bence çorabını ınce gıymeya ben şişmedim sanıyordum kot giydim bugün. Aşırı rahatsız etti karnımı fhdjh düğmem açık çalışıyorum dshdhha
Tamam müsait olunca yazıcam1. sayfadaki bilgileri yazarsan E elektroforez arkadaşımız seni tabloya ekler :)
Teşekkür ediyorumHoşgeldin hayırlı olsun
ya arkadaş regl olamadığımız o şişkinlik var. Daha sonra iniyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.İner o iner ödemdir
Ben şuan kilo verme sürecindeyim bişey yiyemediğim için
cinsiyete bağlı o zaman :) erkek erken kız geç gelirmiş ya :)Benimkide size yakııın bakalım kimin bebişi önce gelecek
klimalı ortamdayız evet ondan da olabilir :)Ayy canım sabah 4 kez üst degıstırdım yok karnım davul gıbı,özellikle aksama dogru zaten noluyosa artık gergınlıkten karnım agrıyor,klımada şişiriyo bence çorabını ınce gıymesanırım alısverıs yapmamız gerekıcek bebıkolarımız cabuk cıkıcak
Hoş geldinSelam kızlar beni de aranıza alınsat 15 haziran. Bugün 6+3 olduk
Kot giyebilenlere helal olsunya ben şişmedim sanıyordum kot giydim bugün. Aşırı rahatsız etti karnımı fhdjh düğmem açık çalışıyorum dshdhha
daha çok minik yav sıkışmaz hemenKot giyebilenlere helal olsun. Ben kumaş pantolon ve elbise dışında hiçbir şey giyemiyorum. Bebek sıkışacakmış gibi hissediyorum
Göbişli taytlardan bakacağız artık ya da kışlık elbise ile çorapdaha çok minik yav sıkışmaz hemenya yazın her türlü idare edilir de asıl kışın ne giyceeeezzz
Bebısm tulum al kış için kadife falan,tulum ve elbıse kalın corap bot gıtecegızdaha çok minik yav sıkışmaz hemenya yazın her türlü idare edilir de asıl kışın ne giyceeeezzz
Kanka al benden de o kadar şişkinlik çok var bende de. Ben beli lastikli rahat pantolonlar aldım keten. Bir de elbiseler aldım şimdilik. Tulum falan da iş görüyor şimdilikKızlaaar bana pantolonlarım olmuyo kapanmıyor fermuarı ve dugmesısabah bırını kestım mahvettım sormayın sizde şiştinizmi benim gibi,alısverıs yapcam guzel bı sıtede bulamadım,bu iş pantolonu işini ne yapacagım bılemedım
Ay evet bak bunu yazacaktım kot pantolon giydim en son çok rahatsız etti düğme açık gezdimya ben şişmedim sanıyordum kot giydim bugün. Aşırı rahatsız etti karnımı fhdjh düğmem açık çalışıyorum dshdhha
Toxoplaxma vs mi istedi acaba ben onlari vermistim gecen hafta bulasii hastaliklar testleriBenden değişik şeyler istedi sağlık ocağı yapar mıydı onları acaba ben de yaptırmadım. Özele gidicem mecbur
Merhaba benden de istemişti doktor toksoplazma onu sağlık ocağı yapıyor mu biliyor musunuzToxoplaxma vs mi istedi acaba ben onlari vermistim gecen hafta bulasii hastaliklar testleri
Bizim burda erkek geç gelir demişlerdi oğlum 36 haftalık doğmuştuya arkadaş regl olamadığımız o şişkinlik var. Daha sonra iniyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
cinsiyete bağlı o zaman :) erkek erken kız geç gelirmiş ya :)
klimalı ortamdayız evet ondan da olabilir :)
Maşallah bu yaşta 3. BebeBilgilerimi yazayım. 3. Bebişe hamileyim yaşım 27 tahmini doğum tarihi 22 mart gösteriyor. Yarışmaya İstanbuldan katılıyorumsat 15 haziran. 6+3
Benim 2 oğlum var 41 haftalıkken doğdular ben de kız erken gelir diye biliyorumcinsiyete bağlı o zaman :) erkek erken kız geç gelirmiş ya :)