- 6 Şubat 2021
- 5.914
- 5.472
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.601
Kaç haftalıksın serklaj onermedilermi fitil kalinlastiriyo diyolar ona rağmen mi düşmüş rahim ağzıBende dün perinat kontrolüne gittim gebelik zehirlenmesi için tahlil aldı o kadar progestana rağmen 22 ye düşmüş kısalmam ve bebek doğum pozisyonunda rahim de yumuşama var dedi açıklık yok dedi 10 günde 1 takip istedi artık
Canım gerilme ben orada da yazdım fikirlerimi rahat olsun için üzme kendini. Bebeğin daha kıymetli böyle şeylerdenKızlar benim şu son açtığım konuya siz de görüşünüzü yazar mısınız, buraya yazmak istemedim konu dışı diye. Beni biraz gerdi şuan bu durum.
Umarım sağlıkla geçirirsin bu süreci sen de bebek de. Kaç haftalık oldunuz?Bende dün perinat kontrolüne gittim gebelik zehirlenmesi için tahlil aldı o kadar progestana rağmen 22 ye düşmüş kısalmam ve bebek doğum pozisyonunda rahim de yumuşama var dedi açıklık yok dedi 10 günde 1 takip istedi artık
Cnm okudum smdi. Sen dogru olani yapmişsin. Eşin ne kdr kendini bilen biri olsada başi belaya girebilir. Belki sen eşinle sorun yaşamazsin ama kadinlarin ailesi belki ariza cikarabilir. Eşin sknti yaşar. Hic gerek yok benceKızlar benim şu son açtığım konuya siz de görüşünüzü yazar mısınız, buraya yazmak istemedim konu dışı diye. Beni biraz gerdi şuan bu durum.
Serkilaj için 20 altındaysa öneririm dedi başka bir ile taşındım buradaki doktor öyle dedi evet fitile rağmen düşmüş 26 haftalığımKaç haftalıksın serklaj onermedilermi fitil kalinlastiriyo diyolar ona rağmen mi düşmüş rahim ağzı
Sağol canım 26 haftalık oldum, ilk hamileliğimde de kısalmam vardı hatta 16-17 lere düşmüştü ama serkilaj yapamdılar 28 haftalıktımUmarım sağlıkla geçirirsin bu süreci sen de bebek de. Kaç haftalık oldunuz?
Bence oluyor doktor bana yaglanma ya da ilaclar yapiyor dediBen doktora diyorum ki multivitaminlerin karaciğere etkisi oluyomuş diyorum vitamin onlar problem olmaz diyo. Sanki ben uyduruyorum bunuKorkma canım hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Hepsi bir tuhaf bakilcaklari bakmiyorlar zaten canimBenim alt ast bakmamış sağlık ocağı demir vs bakmamış sinir oldum
Insallah canimKız kötü bişey çıkmaz içini ferah tut iyi olsun. Bize de haber ver
Canım gerilme ben orada da yazdım fikirlerimi rahat olsun için üzme kendini. Bebeğin daha kıymetli böyle şeylerden
Canım geçmiş olsun hamilelik başladığımdan beri 3 kere çok uzun süreli ve büyük uçuğum oldu. Önermiyorlar uçuk kremi. Malesef kendinin geçmesini bekledimCanlar dudagım kötü ucuklamıs su toplamıs gıbı kabarcıklardan.ne yapabılırız?ucuk kremı surmek yasakmı asiviral falan gıbı
Arada kaba bir üslup ile karşı yorumlar geliyor, seviyesizler, hiç cvp bile vermiyorum.mslsnm aynen canım insanların kötü düşüncelerini de takma. Doğruyu yaptın hangi açıdan olursa olsun
Beğenmedim atArada kaba bir üslup ile karşı yorumlar geliyor, seviyesizler, hiç cvp bile vermiyorum.
Boşver canım oraya da yazdım bu devir eskisi gibi değil. Ne kimseye canımı emanet ederim ne kimsenin canını emanet taşırım. En iyisini yapmışsın. BoşverArada kaba bir üslup ile karşı yorumlar geliyor, seviyesizler, hiç cvp bile vermiyorum.
Ya hayır ya o beğenmedim demek değil ama dkkdkdkf katılmıyorum demek lütfen hahahBeğenmedim at
Az önce eşime de söyledim, bak bir de bunun sorumluluk tarafı var diye. Sen hâlâ orda mısın hayatım, konuyu kapattık sen olmaz dedin bitti diyorBoşver canım oraya da yazdım bu devir eskisi gibi değil. Ne kimseye canımı emanet ederim ne kimsenin canını emanet taşırım. En iyisini yapmışsın. Boşver