Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kaç haftalıksın serklaj onermedilermi fitil kalinlastiriyo diyolar ona rağmen mi düşmüş rahim ağzı

Umarım sağlıkla geçirirsin bu süreci sen de bebek de. Kaç haftalık oldunuz?

Kızlar benim şu son açtığım konuya siz de görüşünüzü yazar mısınız, buraya yazmak istemedim konu dışı diye. Beni biraz gerdi şuan bu durum.
Cnm okudum smdi. Sen dogru olani yapmişsin. Eşin ne kdr kendini bilen biri olsada başi belaya girebilir. Belki sen eşinle sorun yaşamazsin ama kadinlarin ailesi belki ariza cikarabilir. Eşin sknti yaşar. Hic gerek yok bence

Canlar dudagım kötü ucuklamıs su toplamıs gıbı kabarcıklardan.ne yapabılırız?ucuk kremı surmek yasakmı asiviral falan gıbı
Canım geçmiş olsun hamilelik başladığımdan beri 3 kere çok uzun süreli ve büyük uçuğum oldu. Önermiyorlar uçuk kremi. Malesef kendinin geçmesini bekledim

Boşver canım oraya da yazdım bu devir eskisi gibi değil. Ne kimseye canımı emanet ederim ne kimsenin canını emanet taşırım. En iyisini yapmışsın. Boşver
Az önce eşime de söyledim, bak bir de bunun sorumluluk tarafı var diye. Sen hâlâ orda mısın hayatım, konuyu kapattık sen olmaz dedin bitti diyor buraya yazdığımı bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…