- 9 Ağustos 2016
- 6.557
- 21.406
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.381
benim o zamanlar yerleşme kanamam olmamıştı. Beyaz arada sarımsı akıntılarım olmuştuu. Daha regline varmış geciksin öyle test yap. Boşuna kendine stres yükleme, rahat ol.kizlar selam, ben de bir sonraki ay icin araniza katilicam gibi duruyor allah izin verirse. yerlesme kanamam oldu dun, bugun de sari gibi akinti geliyor arada, ya da beyaz. size sorum sizin de boyle olmus muydu? kusura bakmayin buraya yaziyorum ama panik oldum 1 kez dusuk bir kez de kimyasal tecrubem oldugu icinbir de karnim da hafif bir sizlama var. beklenen regl tarihim 4 agustos gibi. gecen ay da boyle olup kimyasal olmustu o yuzden sormak istedim sizlerin de boyle oldugu oldu mu? belirti olarak?
tesekkur ederim cevap icin :) evet geciktiginde yapicam zaten, dersimi aldim oteki turlusu cok stresli <3 cok tesekkur ederiiim!benim o zamanlar yerleşme kanamam olmamıştı. Beyaz arada sarımsı akıntılarım olmuştuu. Daha regline varmış geciksin öyle test yap. Boşuna kendine stres yükleme, rahat ol.
Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahkizlar selam, ben de bir sonraki ay icin araniza katilicam gibi duruyor allah izin verirse. yerlesme kanamam oldu dun, bugun de sari gibi akinti geliyor arada, ya da beyaz. size sorum sizin de boyle olmus muydu? kusura bakmayin buraya yaziyorum ama panik oldum 1 kez dusuk bir kez de kimyasal tecrubem oldugu icinbir de karnim da hafif bir sizlama var. beklenen regl tarihim 4 agustos gibi. gecen ay da boyle olup kimyasal olmustu o yuzden sormak istedim sizlerin de boyle oldugu oldu mu? belirti olarak?
İnşallah yurtdışında hamile anneler emzirmeye devam ediyormu peki1,5-2 ay gibi bi vaktim var. ben yurtdışında yaşıyorum suan türkiyedeyiz 2 hafta sonra döncez dönünce baslicam calismalara. mamaya alissa bari de o avutsa.. biberon emzik de almayan bi cocuk insallah alisir
Ben hiçbirinde yerleşme kanaması yaşamadığım için bilemiyorumkizlar selam, ben de bir sonraki ay icin araniza katilicam gibi duruyor allah izin verirse. yerlesme kanamam oldu dun, bugun de sari gibi akinti geliyor arada, ya da beyaz. size sorum sizin de boyle olmus muydu? kusura bakmayin buraya yaziyorum ama panik oldum 1 kez dusuk bir kez de kimyasal tecrubem oldugu icinbir de karnim da hafif bir sizlama var. beklenen regl tarihim 4 agustos gibi. gecen ay da boyle olup kimyasal olmustu o yuzden sormak istedim sizlerin de boyle oldugu oldu mu? belirti olarak?
9. Haftaya kadar kalp atışı duyulmaması normal kabul ediliyordu diye bir şey hatırlıyorum. Bence stres yapmayın doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bir şey olsaydı size söylerdi zatenMerhaba sat: 1 haziran. Allah nasip ederse bende mart 2025 annesi olacağım.
Ama bir sorum var; 5+2de keseyim gördük. Geçtiğimiz hafta azda olsa kalp atışını duyduk. Geçen hafta doktor 6 hafta ile uyumlu dedi. Kalbi yeni oluşmuş, Haftaya gümbür gümbür duyarız dedi.bu hafta gittiğimdeyse; kalbi yine saniyelik duyabildik. Hatta duymak için, bulmak için çok uğraştım. Çok şükür atıyor. Ama bi terslik mi var endişeleniyorum. Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Sizce şuan normal mi
İnşallah güzel geçer haberlerini bekliyoruzYarın randevum var geçen hafta Salı keseyi görmüştük yarın 6+5 oluyoruzbebişi görebiliriz inşallah hayırlısı ile kalp atışı ve bebiş
İnşallahhhİnşallah güzel geçer haberlerini bekliyoruz
merhaba, hoş geldin :) sat hemen hemen aynı ikimizin :)Selam kızlar beni de aranıza alınsat 15 haziran. Bugün 6+3 olduk
Hoşbuldummerhaba, hoş geldin :) sat hemen hemen aynı ikimizin :)
1. sayfadaki bilgileri yazarsan E elektroforez arkadaşımız seni tabloya ekler :)Hoşbuldumsağlıkla gelsin bebişler
Hoşgeldin hayırlı olsunSelam kızlar beni de aranıza alınsat 15 haziran. Bugün 6+3 olduk
Ay inşallah. Daha önce kaybım olmuştu. Şimdi o nedenle çok tedirginim. Allah hepimizin bu süreci sağlıkla geçirmesini nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah9. Haftaya kadar kalp atışı duyulmaması normal kabul ediliyordu diye bir şey hatırlıyorum. Bence stres yapmayın doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bir şey olsaydı size söylerdi zatenhatta bazen duyulmasını bile istemiyorlar diyorlardı o cihaz bebeğe zarar vermesin diye sadece gösteriyorlarmış ultrasonda attığını falan. Bence içinizi ferah tutun
ya ben şişmedim sanıyordum kot giydim bugün. Aşırı rahatsız etti karnımı fhdjh düğmem açık çalışıyorum dshdhhaKızlaaar bana pantolonlarım olmuyo kapanmıyor fermuarı ve dugmesısabah bırını kestım mahvettım sormayın sizde şiştinizmi benim gibi,alısverıs yapcam guzel bı sıtede bulamadım,bu iş pantolonu işini ne yapacagım bılemedım