- 26 Ocak 2021
- 397
- 980
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.361
Evet oyleymis burada. Fetal dna icin bir sonraki randevuda kani verirsiniz dedi, 13. Haftaya denk geliyor o da, e daha erken gelsek olmaz mi diye zorladik anca bir hafta erkene cekebildikİşler farklı işliyor demek başka bir ülkedede belli süre ile gidiliyor du kafasına göre anne bebeğini göremiyordu
Şuan doktorum bana kafana ne takılırsa sor istediğin zamanda gelebilirsin diyor
Evet canım bakıyor benden de epeyce tahlil istedi doktorum. Özele gidiyorum sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. Ama idrar kültürünü özelde verdim bı tek. Diğer tüm hepsini sağlık ocağı yaptı benim.Sağlık ocağı kadındoğumun istediği değerlere bakıyormuymuş
evet canım ben seni çok çokmiyi anlıyorum, küçükken kesmek daha kolay diyorlar anlamıyormuş çok bişey. ama işte esas sorun bize kabullendirmek.. işimiz zor vallaKaç aylıktı 11 mi
Benim beneğim yeni 8 aylık oldu emmek isteğini bile yeni yeni belli ediyor
Aslında kessem kolay olur belki ama vicdanım beni mahvediyor
Canım han firma bu, hangi şehirde?13 Ağustos ta randevum var 10 iş gününde geliyormuş sonuçlar. 440 usd dedi
Fetal dna'da o da çıkıyor canım, kaçıncı haftada yaptırırsan yaptır hemen belli oluyor, %100 doğru sonuç veriyorKeşke hemen cinsiyette öğrenebilsek ama mümkün değil işte üreme organları sonradan gelişiyor
Bu efsaneyi ben de biliyorum ama bana çok mantıklı gelmiyor, iki farklı dr gördü ultrasonda birinde sağda, diğerinde solda.. Bence bu kullanılan cihazın açısıyla alakalıkızlar bu olay sizce doğru mu? Öyleyse sizin nasıl ilk ultrason görüntülerinizde? Benim sol altta buna göre erkek oluyor
Bende kız diyordum ama gün geçtikçe erkek gibi hissediyorum çok tuhaf. Ay ne zor bir gun geçirdim dün. Kızlar gözümden uyku damlıyor uyumak istiyorum. Ama uyuyamıyorum. Çok garip nedenini bilmiyorum. İlk kimyasal gebeliğimde uyku sabah öğle akşam uyuyordum bunda da uyuyamıyorumYa dediğim gibi eşimin taraf çoğunluk hep erkek ben de kesin erkek olur diye düşünüyorum. Hatta burada tahminimi erkek diye belirttim. Ama gün geçtikçe sanki kız olcakmış gibi his geliyor
Pardon ya 6 gözüküyormuş ben 8 i nereden uydurdumSat a göre öyle gözüküyor ama ölçümde 5+6 çıktı sabah. Yani şu an tam 6+0 dayım her şey normal gözüküyor, pcosum olduğu için geç döllenmeden şüpheleniyordum zaten önceden de yazmıştım düşündüğüm gibi çıktı
Hiç belli olmaz ki o tamamıyla o anki kromozoma bağlıYa benim eşimin tarafı nerdeyse full erkek tek kız var. O yüzden hep erkek olur gibime geliyorr. Şimdi abisinin kızı oldu o biraz cesaret veriyor ama sanmıyorum
Tamam o zaman kaçıncı haftada öğreniliyor? O zaman öğrenemezsek kızdırbir de benim yengeme 8 ay kız dediler. 8. Ay da bişeyden dolayı doktoru değiştirmek zorunda kaldı. Doktor oğlunuzun kilosu çok iyi deyince yengem yıkıldı resmen
Günaydınnnbizler için ve bebişlerimiz için çok güzel bir gün olsun
Günaydın
Herkeslere günaydınGünaydındün gece çok uykum geldi ve fitili unutup uyuyup kalmışım hadi hayırlısı
Kanamam hiç olmadı şükürler olsun. Evet oğlumu 11+4 te öğrendimOğlundayken çok erken mi öğrendin ya da hamileliğin sırasında kanama/lekelenme oldu :) ben bebişimi erkekmiş gibi hissediyorum da merak ettim
Annelik çok zor ya o iyi olsunda dünya yansın diyorsunevet canım ben seni çok çokmiyi anlıyorum, küçükken kesmek daha kolay diyorlar anlamıyormuş çok bişey. ama işte esas sorun bize kabullendirmek.. işimiz zor valla
Allah razı olsun baya ayrıcalık yapmışlarEvet oyleymis burada. Fetal dna icin bir sonraki randevuda kani verirsiniz dedi, 13. Haftaya denk geliyor o da, e daha erken gelsek olmaz mi diye zorladik anca bir hafta erkene cekebildik12. Haftada yaptiracagiz.
Bu arada normalde de bir ay sonraki randevuda ultrason olmuyormus, benim kanama alanlarim var diye ekstra ultrason randevusu verdi.
Bizlerdede böyle erkek çoğunlukta kız tarağındada erkek tarafındadaYa dediğim gibi eşimin taraf çoğunluk hep erkek ben de kesin erkek olur diye düşünüyorum. Hatta burada tahminimi erkek diye belirttim. Ama gün geçtikçe sanki kız olcakmış gibi his geliyor
ben de geceleri çok uyanıyorum çünkü uykum aşırı hafifff. Gün içinde de ofiste arada uykum geliyor ama yapacak bişey yok devam fdfjGunaydin kizlar :) Geceleri cok uyaniyorum ve bu gun icerisinde beni is yerinde zor duruma sokuyor, var mi buna bir cozum :/
Ay eveeet eşitlik istiyoruzzz jhjhjhBizlerdede böyle erkek çoğunlukta kız tarağındada erkek tarafındada
Belki Allahuteala eşitlemek için bize kız verir diye avunuyordum
1,5-2 ay gibi bi vaktim var. ben yurtdışında yaşıyorum suan türkiyedeyiz 2 hafta sonra döncez dönünce baslicam calismalara. mamaya alissa bari de o avutsa.. biberon emzik de almayan bi cocuk insallah alisirAnnelik çok zor ya o iyi olsunda dünya yansın diyorsun
Sen ne zaman kesmeyi düşünüyorsun peki