- 1 Nisan 2014
- 2.479
- 3.594
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.421
Evet evet bendeBenim 2 oğlum var 41 haftalıkken doğdular ben de kız erken gelir diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet bendeBenim 2 oğlum var 41 haftalıkken doğdular ben de kız erken gelir diye biliyorum
Yaşım gençken bitane daha olsun dedim sonra kafam ses kaldırmaz Kız çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder sizde dua edin olurmuMaşallah bu yaşta 3. Bebe
İnşallah hepimize Bizde kız istiyoruzYaşım gençken bitane daha olsun dedim sonra kafam ses kaldırmaz Kız çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder sizde dua edin olurmu
Ayy hadi inşallahİnşallah hepimize Bizde kız istiyoruz
sanırım onlar igg falan yazıyorrToxoplaxma vs mi istedi acaba ben onlari vermistim gecen hafta bulasii hastaliklar testleri
aaa ben geç doğmuşum abim ve erkek kardeşim erken doğmuş. ben de ordan yola çıktımBizim burda erkek geç gelir demişlerdi oğlum 36 haftalık doğmuştu
Benim 2 oğlum var 41 haftalıkken doğdular ben de kız erken gelir diye biliyorum
Çok şükür diyim bulantı yok denecek kadar az. Bazen sıfır :) Ağrım hiç yok şu anda . İlk zamanlar oluyordu sonra geçti hepsi. Senin nasıl?Bulantınız kasık ağrınız vs varmı kızlar hamilelik nasıl geçiyor
Ben şiştiğimi düşünmüyodum ama tüm pantolon ve şortlarım rahatsız ediyor şuanKızlaaar bana pantolonlarım olmuyo kapanmıyor fermuarı ve dugmesısabah bırını kestım mahvettım sormayınsizde şiştinizmi benim gibi,alısverıs yapcam guzel bı sıtede bulamadım,bu iş pantolonu işini ne yapacagım bılemedım
Benim de şükür bulantım yok inşallah olmaz da. Ayağa kalkınca göz kararması oluyo 5 saniye falan kasıklarım halâ ağrıyor bazen belime kadar vuruyor bu hamileliğimde kasık ağrısını şiddetli yaşıyorum birde göğüslerim dokunamicak kadar acıyo yüz üstü yatamıyorum ve akıntı çok var çok can sıkıcıÇok şükür diyim bulantı yok denecek kadar az. Bazen sıfır :) Ağrım hiç yok şu anda . İlk zamanlar oluyordu sonra geçti hepsi
Tansiyon düşüklüğü oluncada karıncalanma göz kararması oluyorBenim de şükür bulantım yok inşallah olmaz da. Ayağa kalkınca göz kararması oluyo 5 saniye falan kasıklarım halâ ağrıyor bazen belime kadar vuruyor bu hamileliğimde kasık ağrısını şiddetli yaşıyorum birde göğüslerim dokunamicak kadar acıyo yüz üstü yatamıyorum ve akıntı çok var çok can sıkıcı
Büyüğü 11 küçüğü 5 yaşındaTansiyon düşüklüğü oluncada karıncalanma göz kararması oluyor
Senin çocuklar kaç yaşında
Benim hamileliiğim çok zor geçti annem baktı ilk dört ay kendime hayrım yoktu buda ona benzemeye başladı
Bende 5 tüp alındı sanırım iğneden çok korktuğum için tam sayamadımBende 7+3 deyım kan vermedım henuz,aslında saglıkocagından aradılar bu hafta vermeyı dusunuyorum,kaç tüp alıyorlar kızlar?bulasıcı hastalıktı sekerdı vıtamındı vs,aç karnına gel dedıler ondan ayak suruyorum bıraz sımdı nerden baksan 5-6 tup kanımı alırlar kesın dıye dusunuyorum
o tansiyon düşüklüğü 2 gün bende de oldu kahve akıntı hala bitmediiBenim de şükür bulantım yok inşallah olmaz da. Ayağa kalkınca göz kararması oluyo 5 saniye falan kasıklarım halâ ağrıyor bazen belime kadar vuruyor bu hamileliğimde kasık ağrısını şiddetli yaşıyorum birde göğüslerim dokunamicak kadar acıyo yüz üstü yatamıyorum ve akıntı çok var çok can sıkıcı
benden 2 tüp aldılar bugün. bir de idrar verdim. Sağlık ocağı beni hiç aramadı. Gidip kayıt mı açtırmak gerek ? Ben özelden girince otomatik sisteme düşüyor sanıyordumBende 7+3 deyım kan vermedım henuz,aslında saglıkocagından aradılar bu hafta vermeyı dusunuyorum,kaç tüp alıyorlar kızlar?bulasıcı hastalıktı sekerdı vıtamındı vs,aç karnına gel dedıler ondan ayak suruyorum bıraz sımdı nerden baksan 5-6 tup kanımı alırlar kesın dıye dusunuyorum
Ayy bende korkuyorum başım dönüyor aç karnına kan verınceama korkunun ecele faydası yok verırım bu hafta ıcı bıgun artık en cesarete geldıgım andaBende 5 tüp alındı sanırım iğneden çok korktuğum için tam sayamadım
Canım bızım aıle dostumuz aıle hekımımız ben kayıt actırmadım ama kendısının bılgısı vardı,bır hemsıre aradı benı bılgılendırme yaptı kan vermeye davet etti.Aıle hekımını bılgılendırmelısın evet.çok guzel takıp edıyorlar aşı zamanları vs seylerıo tansiyon düşüklüğü 2 gün bende de oldu kahve akıntı hala bitmedii
benden 2 tüp aldılar bugün. bir de idrar verdim. Sağlık ocağı beni hiç aramadı. Gidip kayıt mı açtırmak gerek ? Ben özelden girince otomatik sisteme düşüyor sanıyordum
Ben de sağlık ocağını aramadım ama onlar beni aradı, hastanede ilk gebelik muayenesinde sonra sağlık bakanlığı sistemine düşüyor, eğer gecikme olduysa bağlı olduğun sağlık ocağına bilgi vermelisino tansiyon düşüklüğü 2 gün bende de oldu kahve akıntı hala bitmedii
benden 2 tüp aldılar bugün. bir de idrar verdim. Sağlık ocağı beni hiç aramadı. Gidip kayıt mı açtırmak gerek ? Ben özelden girince otomatik sisteme düşüyor sanıyordum
Canım bızım aıle dostumuz aıle hekımımız ben kayıt actırmadım ama kendısının bılgısı vardı,bır hemsıre aradı benı bılgılendırme yaptı kan vermeye davet etti.Aıle hekımını bılgılendırmelısın evet.çok guzel takıp edıyorlar aşı zamanları vs seylerı
tanıdıkla iletişime geçtim halledecek hemen :) teşekkürler kızlar :)Ben de sağlık ocağını aramadım ama onlar beni aradı, hastanede ilk gebelik muayenesinde sonra sağlık bakanlığı sistemine düşüyor, eğer gecikme olduysa bağlı olduğun sağlık ocağına bilgi vermelisin
tanıdıkla iletişime geçtim halledecek hemen :) teşekkürler kızlar :)
Bizim sağlık ocağı kalp atışı duyulunca gel dediBen de sağlık ocağını aramadım ama onlar beni aradı, hastanede ilk gebelik muayenesinde sonra sağlık bakanlığı sistemine düşüyor, eğer gecikme olduysa bağlı olduğun sağlık ocağına bilgi vermelisin