- 10 Temmuz 2024
- 665
- 1.241
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.321
Kişiden kişiye göre değişir tabi canım ama benim 5.haftadan itibaren keskin bir şekilde başladı belirtiler.Benimki 5. Haftalık başladı şuan 6 yı bitirdik 7 ye girmiş olduk bugün çok daha beterim
Kız dur canım istiyor ekşili her şeyi zatenAyyy keşke Türkiye de olsaydım bol limonlu çiğ köfte iyi giderdi
Aynıyız. Çok merak ediyorum bunun sonucu ne çıkacakBen de hep ekşi istiyorum ekşi yerken mutlu oluyorum. Eskiden çikolata düşkünüydüm şu anda göresim yook
Ay ağzından bal damlıyor inşallahAynıyız. Çok merak ediyorum bunun sonucu ne çıkacakoğlumda hep şekerli şeyler canım istiyordu şimdi hiç alakası yok. Hep ekşi ekşi de ekşi
Ben bir de oğlumda çok hissetmiştim hamile olduğumu öğrendiğim an oğlum olacak dedim öyle bir his gelmişti ki yani anlatamam. Bunda da kız hissediyorumAy ağzından bal damlıyor inşallaherkek olunca zaten hemen gösteriyormuş. Kız hemen göstermiyormuş. Arkadasım 19. Haftada anca gördü
Erkek için belirtileri erken oluyomuş, hamilelik kanamalı geçebiliyormus diye de duydum. 23 günlükken belirtileriyle öğrendim daha ne kadar erken öğrenebilirdjm diyorumAy ağzından bal damlıyor inşallaherkek olunca zaten hemen gösteriyormuş. Kız hemen göstermiyormuş. Arkadasım 19. Haftada anca gördü
Oğlundayken çok erken mi öğrendin ya da hamileliğin sırasında kanama/lekelenme oldu :) ben bebişimi erkekmiş gibi hissediyorum da merak ettimBen bir de oğlumda çok hissetmiştim hamile olduğumu öğrendiğim an oğlum olacak dedim öyle bir his gelmişti ki yani anlatamam. Bunda da kız hissediyorumhayırlısı sağlıklısı olsun tabi ama insan olmayanı da tatmak istiyor Bir bakarsın boşuna canımız ekşi istemiyordur evet onu ben de duymuştum geç gösteriyormuş diye
Bizde öyle yaptık valla kötü bir isim koyduk oğluna keşke öyle demeseydin müdahele et genedeBiz de daha bekarken anlaşma yapmıştık. Kız olursa ben erkek olursa eşim isim koycak. Saçma bi isimden çoook korkuyorum
Evet bu doğru erkeği daha erken belirliyorlar kozda karışıklık vs daha fazla olabiliyorAy ağzından bal damlıyor inşallaherkek olunca zaten hemen gösteriyormuş. Kız hemen göstermiyormuş. Arkadasım 19. Haftada anca gördü
Kaç aylıktı 11 minasıl kanıyor ya öyle maşallah, o zaman rahat bıraktırırsınız. baba faktörü de varsa hele süper. bizimki benden başkasında asla uyumaz dalamaz
Ay şimdi bu olmadıErkek için belirtileri erken oluyomuş, hamilelik kanamalı geçebiliyormus diye de duydum. 23 günlükken belirtileriyle öğrendim daha ne kadar erken öğrenebilirdjm diyorumüstüne kanama da eklendi. Kız olursa da çok sevinirim ama
Babasının adını artı bi isim daha koycakmışBizde öyle yaptık valla kötü bir isim koyduk oğluna keşke öyle demeseydin müdahele et genede
Yaa kullanabilirsen ne harika bizimkini kandıramadımAy şimdi bu olmadıbelirtileri çok erken yaşadım, lekelenmem oluyor
Babasının adını artı bi isim daha koycakmışbunu daha önce tahmin etseydim asla anlaşmayı kabul etmezdiiiim. Neyse gebeyim ben gebeee, ağlayıp anlaşmayı bozabilcek güçteyim
Ya benim eşimin tarafı nerdeyse full erkek tek kız var. O yüzden hep erkek olur gibime geliyorr. Şimdi abisinin kızı oldu o biraz cesaret veriyor ama sanmıyorumBen bir de oğlumda çok hissetmiştim hamile olduğumu öğrendiğim an oğlum olacak dedim öyle bir his gelmişti ki yani anlatamam. Bunda da kız hissediyorumhayırlısı sağlıklısı olsun tabi ama insan olmayanı da tatmak istiyor Bir bakarsın boşuna canımız ekşi istemiyordur evet onu ben de duymuştum geç gösteriyormuş diye
Tamam o zaman kaçıncı haftada öğreniliyor? O zaman öğrenemezsek kızdırEvet bu doğru erkeği daha erken belirliyorlar kozda karışıklık vs daha fazla olabiliyor
Seninki küçük bir istisna olacak galiba ya da ben komple şaşırmış olacam daha cinsiyetini öğrenmeye de çok var yaşayıp görcezAy şimdi bu olmadıbelirtileri çok erken yaşadım, lekelenmem oluyor
Ya tabii tüm analık haklarını kullan bırakmaYaa kullanabilirsen ne harika bizimkini kandıramadımşimdi kv benim adımı koyun istiyor ama okadarda değil inşallah kızımın adını ben koyacağım babası genede isim hazırlamış olsada benim dediğim olacak
Keşke hemen cinsiyette öğrenebilsek ama mümkün değil işte üreme organları sonradan gelişiyorSeninki küçük bir istisna olacak galiba ya da ben komple şaşırmış olacam daha cinsiyetini öğrenmeye de çok var yaşayıp görcez
O sırada alınmış olan cici cici elbiseler..... Ay düşünemiyorum böyle bir durumuTamam o zaman kaçıncı haftada öğreniliyor? O zaman öğrenemezsek kızdırbir de benim yengeme 8 ay kız dediler. 8. Ay da bişeyden dolayı doktoru değiştirmek zorunda kaldı. Doktor oğlunuzun kilosu çok iyi deyince yengem yıkıldı resmen
Biz 12 haftada öğrendik erkekYa benim eşimin tarafı nerdeyse full erkek tek kız var. O yüzden hep erkek olur gibime geliyorr. Şimdi abisinin kızı oldu o biraz cesaret veriyor ama sanmıyorum
Tamam o zaman kaçıncı haftada öğreniliyor? O zaman öğrenemezsek kızdırbir de benim yengeme 8 ay kız dediler. 8. Ay da bişeyden dolayı doktoru değiştirmek zorunda kaldı. Doktor oğlunuzun kilosu çok iyi deyince yengem yıkıldı resmen
Ay sorma hersey pembe ve ikinci çocuğu da erkek oldu.O sırada alınmış olan cici cici elbiseler..... Ay düşünemiyorum böyle bir durumu
En merak ettiğim şey bu gerçekten kzım olsun çok istiyorumKeşke hemen cinsiyette öğrenebilsek ama mümkün değil işte üreme organları sonradan gelişiyor