- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.241
benim serçe parmak hariç kalanlar öyle direkt bileğimden parmaklarıma kadar ağrıyor ve uyuşuyor hatta yorganı bile tutamayacak gibi oluyorumGunaydııın bebekleeeersize bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorumhazır olun
Olabilir kafaya takmayin kadınız her olan bize oluyor malesef :)) doktora gidin ilac verir gecer. Gecmis olsnbana hiç koku gelmiyor. eşim de ilişki sırasında farketti. ama bana o sırada da gelmedi. benim de normal beyaz akıntı oluyor onun dışında bi şey yok. 3lt su içiyorum, sık çamaşır değiştiriyorum, duş alıyorum. anlamadım inanın ben de
Bana da bu gece uykumda boğazıma bir şey takılır gibi oldu. Boğuluyorum sandım öksürmekten uykusu top patlasa uyanmayan canım eşim o öksürüğe öyle bir uyandı su verdi bana hemen sağolsun.Bu sabah gene bacağıma giren krampla uyandım. Sürekli yaşayanınız var mı?
Evet canım oyle zaten,hamılelıkte ödemden ve sıvı artısından dolayı sıkısıyormus sinir gece uyurken,yapılacak bısey yok malesef dogumdan sonra gecıyormusbenim serçe parmak hariç kalanlar öyle direkt bileğimden parmaklarıma kadar ağrıyor ve uyuşuyor hatta yorganı bile tutamayacak gibi oluyorumHaftaya doktora gidince soracağımkarpal tünel sendromu olabilir diyen de var
Benimde sol elim uyuşuyor uyurkenGunaydııın bebekleeeersize bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorum hazır olun
Çok teşekkürler canım bi gideyim yarın bakalımOlabilir kafaya takmayin kadınız her olan bize oluyor malesef :)) doktora gidin ilac verir gecer. Gecmis olsn
İyi İyi geçsindeEvet canım oyle zaten,hamılelıkte ödemden ve sıvı artısından dolayı sıkısıyormus sinir gece uyurken,yapılacak bısey yok malesef dogumdan sonra gecıyormus
Ben 24 e giricem sadece gece yatmadan hissediyorum bir yarım saat falanAy kızlar okudukca stres yapıyorumda benim cocuk ne yesem içsem hareketlenmiyor. Gecede hiç hareket hissetmiyorum ben. Arada hareketleri oluyor o kadar. Aşırı stres yapıyorum evde kalp atışını dinliyorum ama yine de içim rahat etmiyor hareketini hissetmedikce. Hiç sizin gibi yoğun hissedemiyorum. 27. Haftaya giricem
Evet ben aliyorum kokuyu. Akintim var ama rengi beyaz bazen sari oluyor. Ona normal dedi doktorum. Baska bir belirtim yok. Camasirimi surekli degistiririm pamuklu camasir kullanirim cok dikkat ederim ama yinede boyle oluyor malesef. Siz kokuyu almiyormusunuz. Yani almaniz lazim ama bilemedim simdi
kızlar kuzenimde de hep aynı sorun vardı ona doktoru akşamları en azından çamaşırsız uyu hava alsın demiş. Belki bunu deneyebilirsinizzbana hiç koku gelmiyor. eşim de ilişki sırasında farketti. ama bana o sırada da gelmedi. benim de normal beyaz akıntı oluyor onun dışında bi şey yok. 3lt su içiyorum, sık çamaşır değiştiriyorum, duş alıyorum. anlamadım inanın ben de
Evet dün almadım ve kramp girdi. Kramp girince masaj yaparken tüm vücudumu kasıyorum o an hamile olduğumu unutuyorum.Evet canım beenhatta bıde ıkı gundue yenı guncelleme geldı basparmak uyuşması uyurken bısey olmaz korkma,magnezyumunu al ıkı gunde bır.son düzlükteyız yakında düzelecek tüm semptomlar
peki karpal tünelin bi çözümü var mı şu an? ağrı değil de ben de uyuşma oluyorbenim serçe parmak hariç kalanlar öyle direkt bileğimden parmaklarıma kadar ağrıyor ve uyuşuyor hatta yorganı bile tutamayacak gibi oluyorumHaftaya doktora gidince soracağımkarpal tünel sendromu olabilir diyen de var
yaaa hamilelikte geniz akıntısı durumu da oluyor ya büyük ihtimal o olmuştur. Benim gündüz oluyorrBana da bu gece uykumda boğazıma bir şey takılır gibi oldu. Boğuluyorum sandım öksürmekten uykusu top patlasa uyanmayan canım eşim o öksürüğe öyle bir uyandı su verdi bana hemen sağolsun.İlk kez yaşadım bunu
Bunu da deneyeyim canım çok teşekkürler. Enfeksiyon falan olmasın da çıplak yatarım gerekirse napayim :)kızlar kuzenimde de hep aynı sorun vardı ona doktoru akşamları en azından çamaşırsız uyu hava alsın demiş. Belki bunu deneyebilirsinizz
Kuzum duam seninleKızlar yarın sabah doktor randevum var çok heyecanlıyımşeker yüklemesi yapılacak dualarınızı eksik etmeyin 27.
Haftamdayım ama önden gidiyorum 28 şimdi. Geç kalmış olmadım değil mi test için.
Bunu yazmaya gelmiştimGunaydııın bebekleeeersize bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorum hazır olun
Ilk defa duydum bunu. Denerim kuzum sagolkızlar kuzenimde de hep aynı sorun vardı ona doktoru akşamları en azından çamaşırsız uyu hava alsın demiş. Belki bunu deneyebilirsinizz
Yeni güncellemeBunu yazmaya gelmiştimsabah uyandığımdan beri baş parmağım uyuşuyor Allah Allah bu ne diyorum
Bunu da deneyeyim canım çok teşekkürler. Enfeksiyon falan olmasın da çıplak yatarım gerekirse napayim :)
fırsat buldukça soyunun kızlar ahah bi de en önemlisi içini asla yıkamayınIlk defa duydum bunu. Denerim kuzum sagol
ayy hadi güzel haberlerleee
Benim hiç bir şikayetim yoktu canım, birden belimden bir ağrı girdi ve asla hareket edemedim acillik oldum kitlendim resmen. Orda mantar var dediler. Fitil kullandım bi kontrol ettirmende fayda varÇok teşekkürler cevabınız için. Kokuyu ben hiç almiyorum siz kendiniz alıyor musunuz? Ya da akıntı vs falan da var mı ya da başka bir belirti? Yarın için devlette dr a randevu aldım. Normalde özel takipliyim bir de devlete gideyim dedim ama korktum şimdi
Gece hiç tıkanmamıştım böyle. Aldığım nemlendirme cihazını çalıştırmıyordum bebiş doğunca kullanırım diye vakti geldi sanırımEvet dün almadım ve kramp girdi. Kramp girince masaj yaparken tüm vücudumu kasıyorum o an hamile olduğumu unutuyorum.Bebeğe zarar verecek bişi yapmıyorumdur umarım. Rüyamda da zaten 2. dozumu vurdurmaya gidiyorum. Kolumu açamadım hemşire bilekten vurdu ama diklemesine iğne kırıldı içinde kaldı ne yaşıyoruz biz ya
peki karpal tünelin bi çözümü var mı şu an? ağrı değil de ben de uyuşma oluyor
yaaa hamilelikte geniz akıntısı durumu da oluyor ya büyük ihtimal o olmuştur. Benim gündüz oluyorr
kullan kullan yaaa ben de nem ısı ölçeri kullanıyorumGece hiç tıkanmamıştım böyle. Aldığım nemlendirme cihazını çalıştırmıyordum bebiş doğunca kullanırım diye vakti geldi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?