• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim hiç bir şikayetim yoktu canım, birden belimden bir ağrı girdi ve asla hareket edemedim acillik oldum kitlendim resmen. Orda mantar var dediler. Fitil kullandım bi kontrol ettirmende fayda var
Benim de ara ara bel ağrım oluyor ya. Belki de bunlarla mı ilgili ben hamilelikle ilgili olduğunu düşündüm. Yarın bi gideceğim idrar tahlili isteyeyim doktordan. Baska var mı baktırmam gereken bi şey

Ben tam da bugün siparş verdim.
Kapı süsü , takı yastığı ve hediyleik anahtarlık. İnstagramdan bir sayfaya yaptırıyorum. Küçük işletme. Çok büyük sayfaların zaten çok siparşleri oluyor o yüzden küçük bir işletmeye sipariş oluşturdum. Çikolatasını da yakın zamanda yaptıracağım şimdi erken diye düşünüyorum
Adres alalım 🐣

Ay kızlar okudukca stres yapıyorumda benim cocuk ne yesem içsem hareketlenmiyor. Gecede hiç hareket hissetmiyorum ben. Arada hareketleri oluyor o kadar. Aşırı stres yapıyorum evde kalp atışını dinliyorum ama yine de içim rahat etmiyor hareketini hissetmedikce. Hiç sizin gibi yoğun hissedemiyorum. 27. Haftaya giricem
Plesanta ne tarafta öndeyse geç hissedilirmis bende sabahlari hissediyom bazende yatarken ama gece asla beni uykumdan uyandırmıyo 23 24 haftalardayiz eğer duymazsam hareketini Kalp atışını dinliyorum bende

Şeker yüklendi 🍬 🍭 bekliyorum bakalım 🌸
fnd_50 fnd_50 sağol kuzum benimmm❤️❤️❤️❤️
Sonuclar ne zaman cıkacak kuzum.bence hersey sorunsuz🥰
Maviesra Maviesra kız benım plesanta önde dr muanede hep oyle dıyor,niye öyleymiş daha az hıssedıyomusuz detaylı bılımsel acıklama beklıyorum😂😂😂

Son düzenleme:
Gece diz agrimdan yatamadım kuzu 😌 sağ sol dönmekten helak oldum
kız sabah 6 buçuğa kadar kesintisiz uyumuşum çok şükür. acıyla uyandıım fenaydı allahtan sonra ağrı kalmadı
Nasıl gidiyo 😄 zorladimi
başladı bizim mesai dkfjsf
Maviesra Maviesra kız benım plesanta önde de muanede hep oyle dıyor,niye öyleymiş daha az hıssedıyomusuz detaylı bılımsel acıklama beklıyorum😂😂😂
kız benim sağdaydı öne geçmiş. Sürekli yer değiştirir mi bu

#reklamdegil bu da hediye gelecek bize. Çok kullanışlı geldi bana
Bende de farklı markanın aynısı hatta bi an bu fotoğrafı ben attım sandım kendimi soeguluyordum sjdjsjjdksjdid bana da kullanışlı geldi inşallah bebişlerimiz de sever 🥰
Bu sabah gene bacağıma giren krampla uyandım. Sürekli yaşayanınız var mı?
Benim bazı sabahlar oluyo ama ben gerildim diye yanlışlıkla mi oluyo bilmiyorum şu ana kadar toplasak 4 kere falan oldu ve o bacaktaki kas semsert oluyor bir iki gün de yürürken ağrısını hafif hissettim. Magnezyum kullanmıyorum bidahaki girişime kadar artarsa soylicem doktora 😅
Yeni güncelleme😀😀
Kız bu güncellemeyi nerden download ediyorsunuz bana gelmedi jshdjdjkdjddkddk

evet evet canım sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi :) Atilla bey cidden müthiş bir doktor. Tane tane her şeyi anlatıyor. Sohbet ediyor hiç sıkılmıyorsun :)
Merhabalar :) ustunden cok gecmis ama benim icin yeni bi konu oldugundan danismak istedim. Ptesi Sadi Konuk'a gidicem ikili test icin, genelde burada okudugum devlette khd'ye gidiliyor ve doktor ikili icin perinatolojiye kayit aciyor, sonra da perinatolojiden randevu aliyoruz ense kalinligina vs perinatoloji bakiyor. Ptesi 11+4 olucam, sizce gidince doktor kendi mi bakar?

Rüyamda kundakta bebe gördüm beyaz kundağa yüzü de kapalı şekilde sarmışlar sürekli hareket ediyo annesinin elinden düşecek gibi oluyo ben yakalayıp annesine veriyorum bebeği xD enteresandı.
Kizlar gögüsler ne zaman süt dolmaya basliyor acaba yani kacinci ayda bilginz varmi😀 benim gogusler normalde kucuktu biraz buyudu ama sanki hic süt dolmaya baslamamis gibi duruyor😀 acaba son aylarda mi doluyor buyuyor
Benden süt geldi bile izlediğim bi vidyoda 2. trimesterden itibaren sızıntı vs olabilir diyodu demek ki dolmaya başlamış

Rüyamda kundakta bebe gördüm beyaz kundağa yüzü de kapalı şekilde sarmışlar sürekli hareket ediyo annesinin elinden düşecek gibi oluyo ben yakalayıp annesine veriyorum bebeği xD enteresandı.

Benden süt geldi bile izlediğim bi vidyoda 2. trimesterden itibaren sızıntı vs olabilir diyodu demek ki dolmaya başlamış
Ay hadi insallah benimkide dolar😀 hic dolmicak gibi bir hali var benim goguslerin 😄😄

Maviesra Maviesra kız benım plesanta önde dr muanede hep oyle dıyor,niye öyleymiş daha az hıssedıyomusuz detaylı bılımsel acıklama beklıyorum😂😂😂
Önde olunca plesanta ya vuruyomus ilk ondan geç hissediliyor benimki de rahim ağzını kapatıyor 😄 bı düzgün yerde duramıyor😄

Back
X