Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Merhaba kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 26+4 ama 27+2 çıktık. Boyu kilosu iyi dedi ama 1200 gr kilosu. İnternetten bakıyorum bu hafta için max 900 gr yazıyor. Ben normal doğum istiyorum umarım etkilemez bu durumu. Kendime kilo aldırdığım yetmedi çocuğu da obez yapcam.😂
Bebek yüzünü sakladı arkası dönüktü. Bebeği görmek istersen 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Rutin kontrolüm Ocağın 2'sinde. Sonrasında kontroller sıklaşacakmış. Sanırım hepimizin öyle olur artık.

Kızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Tost yap benim gibi😅😅 kaşarlı patatesli en sevdiğimm

Kızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Ben 3. Aydan sonra ara ara yiyordum, son 3 haftadır yemiyorum. Midemi yakıyor.

Ben tüketiyorum valla canım bir şey olmaz Allahın izniyle güvendiğin yerden yersen

Ben de aynı durumdayım lazerliyim gene de az çıkıyor ve kendisine ulaşamıyorum 🤣🤣 önceki gün göbeğimi hafif kaldırarak gördüm 🤣
Ayy ne durumlara geldik 🧿🧿
Merhaba kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 26+4 ama 27+2 çıktık. Boyu kilosu iyi dedi ama 1200 gr kilosu. İnternetten bakıyorum bu hafta için max 900 gr yazıyor. Ben normal doğum istiyorum umarım etkilemez bu durumu. Kendime kilo aldırdığım yetmedi çocuğu da obez yapcam.😂
Bebek yüzünü sakladı arkası dönüktü. Bebeği görmek istersen 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Rutin kontrolüm Ocağın 2'sinde. Sonrasında kontroller sıklaşacakmış. Sanırım hepimizin öyle olur artık.
Sanırım artık yani son zamanlarda gün gün çok fark atıcak o zaman 🧿🧿🧿 günün önden yada geriden gitmesi gibi Kiloya da takılmayalım en iyisi

Bugün göbek güncellemesi yapmışsınız bi tane de benden gelsin🙈🙃 25+0 bugün🤎

Eklentiler

• IMG_7452.jpeg
    IMG_7452.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 80
Ben yiyorum hafta da bir dürüm 🤣 en son midem şişti iki hafta yemicem dedim acılıydı fena

Terlemiyorum ama aşırıı sıcaklıyorum eşim yorgana sarılırken ben cam açık üstüm açık yatıyorum🤣
Ya ben doğalgazı kapattırıyorum
Atletle yattığım halde terliyorum anlamış değilim göğüs bölgem komple ıslak oluyor
aynen göğüs bölümüm sadeceee, incecik tshirt ve doğalgazı kapatıyorum düşün. Gece yanıma yedek tshirt alıyorum değiştiriyorum

X