Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Kızlaaar tamudan aldığım yılbaşı tulumu gelmiş ablam fotoğraf yolladı çok tatlı değil mi ya hüğ🥹 seneye bu zamanlar giyebilecek totisini yediğim 😁🥰
Ben de geçenlerde ebebekten 1 yaş yılbaşı kostümü aldım. Annem ne zaman giyecek dedi. Dedim 2026 ya girerken kadın bir güldü ahhaahh alemsin diyor bana ahahha

Hormonlarla falan alakalı galiba ya :KK43: hasta olurum diye kapattırmıyorum doğalgazı ben dkdjdjxkckxk

Doğalgazla terliyorum Doğalgazı kapatıyorum o yüzden . Ama her gece bir üşüme oluyor bu sefer . Doğru sıcaklığı bir türlü bulamıyorum illa uyanıp uygun üstü ayarlamaya çalışıyorum giyip çıkararak

Üzerimi örtersem sıcaklıyorum, uyanıp açıyorum, önce ferahlıyorum ama gece üşümüş uyanıyorum. Bazen sadece ayaklarımı açıkta bırakıyorum iyi geliyor.
Hormonlarla alakalı sanırım kızlar ve bu da normal sanırım tamam 😂😂😂

Evet canım videoyu izlemedim ama bencede öyle. Yoksa istikrarsız aynı saatte kalkmamın başka açıklaması olamaz ya😅
Kesinlikle canım bencede 👍
uykusuzlar kervanına gece ben de katıldımm.. hiç düzgün uyuyamadım, kendi kendime nazar değirdim resmennn. Yok terliyorum kalkıp üstümü değiştirdim. kalkmışken tuvalete girdim. Sonra sola yatarken sol tarafım tutuldu sağa dön orası tutuldu sola dön. Ben uyanınca bebito da oynuyor. Gece burnumda tıkanıyor zaten üf
Ah ah son 1aydır böyleyim. Bu arada evet terlemem benimde çok arttı gece mutlaka üst değiştiriyorum
Kızlar galiba hepimiz aynı saatlerde uyanıyoruz😅
Bebişlerimizin uyanma saati 3 civarı olacak sanırım 🤣
26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bak 🫣 Her gün avokado ceviz havuç falan yiyorum bunlar bebeği çok besliyormuş Biraz azaltsam mı acaba ya Ya da bir kaç günle böyle çok büyüyor olabilirler mi Kusa bir sürede kilosunu katlayacak sonuçta
25.haftada 930grdı benim ki. Ben hiç avakado ceviz yemedim şimdi nolmustur bilmiyorum 1kiloyu geçmiştir daha o zaman tosuncuk demişti doktorum. Bende kilolu diye korktum hatta bakalım Perşembe günü gideceğim doktora

Kesinlikle canım bencede 👍

Ah ah son 1aydır böyleyim. Bu arada evet terlemem benimde çok arttı gece mutlaka üst değiştiriyorum

Bebişlerimizin uyanma saati 3 civarı olacak sanırım 🤣

25.haftada 930grdı benim ki. Ben hiç avakado ceviz yemedim şimdi nolmustur bilmiyorum 1kiloyu geçmiştir daha o zaman tosuncuk demişti doktorum. Bende kilolu diye korktum hatta bakalım Perşembe günü gideceğim doktora
Ayyy ben 26. Haftada gittim 850 gram çıktı bebeğim yarından itibaren ben de muz ceviz süt düzenli yiyeyim ya bebişim zayıf kalmasınnn

Ayyy ben 26. Haftada gittim 850 gram çıktı bebeğim yarından itibaren ben de muz ceviz süt düzenli yiyeyim ya bebişim zayıf kalmasınnn
Yok yok kalmaz kuzum endişe etme gayet iyi zaten seninki de çok şükür. Muz yedim evet kuruyemiş muz süt yumurta peynir yoğurt bol sebze bol meyve

Kızlar sade kefirden bende tiksiniyorum😅 Meyveli kefir içiyorum aynı etkiyi yapıyo tadı da çok güzel 😋🤣
Ya ben hiç sade içmedim tadı çok canımı sıkıyor diye. Meyveli iciyodum o da aynı etkide olmaz diye düşünerek bırakmıştım. Eğer aynı etkideyse içeyim 🥲🥲
Bende bir kere dürüm yedim 6 aydır bir tane yedim. Normalde çok severim 😂
Ben canım çekince yiyorum ya tabi ki sürekli değil ama ayda bir de değil mesela o anki durumuma bağlı 😅😅 ondan böyle kilo aldım zaten herhalde jsbxjdjdkjd
Kızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
Yes djjxjdjx

Ya ben hiç sade içmedim tadı çok canımı sıkıyor diye. Meyveli iciyodum o da aynı etkide olmaz diye düşünerek bırakmıştım. Eğer aynı etkideyse içeyim 🥲🥲

Ben canım çekince yiyorum ya tabi ki sürekli değil ama ayda bir de değil mesela o anki durumuma bağlı 😅😅 ondan böyle kilo aldım zaten herhalde jsbxjdjdkjd

Yes djjxjdjx
Sade kefir probiyotik bakımından daha zengin meyveliye göre. Ama tuvalet bakımından etkileri aynı. Bende böğürtlenli çok severim 😌

X