Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Kızlar 25+4 günlüğüm bebişim 700 Gr çıktı sizinkiler kaç gram gerçi ben çok kilolu bebekten korkuyorum sağlıklı olsunda doğumda zor oluyor ilk doğumda 3580 gram doğurdum kesik vardı dikiş olduğundan zorlandım ikinci doğumda bebeğim zayifti 2855 gram doğdu su gibi aktı resmen tek ikinmada dikişsiz rahat doğdu sanki hiç dogurmamis gibiydim inşallah hepiniz yirtiksiz epizyosuz dogurursunuz
Sata gore 25+1 ultrasona gore 26 iken 830 gramdı canım.benımkı tosbıkmı acaba bıraz🤭🫠🧿💙saglıklı olsunlarda ister 2.500 ister 3.000 kılo olsunlar hıc onemlı degıl

Kızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz

şimdiye kadar hiç ölçmediler özelde. ben de hiç sormadım sıkıntılı bi durum olsaydı söylerdi bence dr. kafayı takmamak en iyisi diye düşünüyorum
Ölçmüşlerdir ama söylememiştir canım Doktorlar iyi her şey yolunda derken ona da bakıyorlar
Kızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
canın çekiyorsa midendenynma olmuyorsa arada tüketebilirsin canım sanki abartmadan

Canım ben bu süreçte hiç dışarıdan yemedim. Zararından ziyade bakteri olabilir belki diye düşündüm hep ondan yemedim ben. Çok canın istemediyse başka birşey ye bence.

Canım ben bu süreçte hiç dışarıdan yemedim. Zararından ziyade bakteri olabilir belki diye düşündüm hep ondan yemedim ben. Çok canın istemediyse başka birşey ye bence.
Çok da canımın istediğinden değil de yiyecek bi şey yok diye. Çünkü eve varıp yemek yapmak 8 i bulacak artık bilemedim vallahi ya

Sata gore 25+1 ultrasona gore 26 iken 830 gramdı canım.benımkı tosbıkmı acaba bıraz🤭🫠🧿💙saglıklı olsunlarda ister 2.500 ister 3.000 kılo olsunlar hıc onemlı degıl
Oyyy maşallah minik kurbağa ya 🥹 bu kadar olduklarına inanamıyorum ben ya zaman çok çabuk geçmedi mi🥹 geçen hafta 25+2de kilosunu 845 Gr olarak ölçtü doktorum ama gelişimine göre 26. Haftada dedi 🥰🧿

Kızlar 25+4 günlüğüm bebişim 700 Gr çıktı sizinkiler kaç gram gerçi ben çok kilolu bebekten korkuyorum sağlıklı olsunda doğumda zor oluyor ilk doğumda 3580 gram doğurdum kesik vardı dikiş olduğundan zorlandım ikinci doğumda bebeğim zayifti 2855 gram doğdu su gibi aktı resmen tek ikinmada dikişsiz rahat doğdu sanki hiç dogurmamis gibiydim inşallah hepiniz yirtiksiz epizyosuz dogurursunuz
26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bak 🫣 Her gün avokado ceviz havuç falan yiyorum bunlar bebeği çok besliyormuş Biraz azaltsam mı acaba ya Ya da bir kaç günle böyle çok büyüyor olabilirler mi Kusa bir sürede kilosunu katlayacak sonuçta

Normal canım ya zaten ultrasona göre bir hafta geri ya da ileri çıkabiliyor ben hiç bir ilaç kullanmıyorum acaba zayıf mi kaldı dedim

26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bak 🫣 Her gün avokado ceviz havuç falan yiyorum bunlar bebeği çok besliyormuş Biraz azaltsam mı acaba ya Ya da bir kaç günle böyle çok büyüyor olabilirler mi Kusa bir sürede kilosunu katlayacak sonuçta
Bu haftalarda hızlı alıyorlar cnm ben gebelik kolestazindan korktuğum için kan ilacı vs kullanmıyorum şimdilik ondan belki yoksa sizinkiler gibi olurdu birde kilolu hamile kaldığım için almamaya dikkat ediyorum 2 kilo aldım mesela

Bu haftalarda hızlı alıyorlar cnm ben gebelik kolestazindan korktuğum için kan ilacı vs kullanmıyorum şimdilik ondan belki yoksa sizinkiler gibi olurdu birde kilolu hamile kaldığım için almamaya dikkat ediyorum 2 kilo aldım mesela
Anladım canım çok da karşılaştırmamak gerek aslında birisi bir hafta sıçrar birisi diğer hafta Yada kilolu demek iyi demek değil zaten Olumsuz bir şey olsa doktorlarımız söyler heralde değil mi

Hiiiiç korkma kuzum. O bir evre ben şimdi 26dayım iki üç hafta önce hergün kafaya takmıştım en sonunda doktora gittim görmek için. Benimki de hareket etmiyordu. Ama öncesinde resmen horon tepiyordu. Birden kesilince bende panikledim noldu acaba diye her gün düşünüyordum.Sanirim belli haftalarda İlk başlarda ki hareketi olmuyor. Tekmeler azaldı yavaşladı hareket şekli değişti. Şimdi normale döndü.
Sen benim her tedirginliğimde Hızır gibi yetişiyorsun iyi ki varsın papatyam♥️

Normal canım ya zaten ultrasona göre bir hafta geri ya da ileri çıkabiliyor ben hiç bir ilaç kullanmıyorum acaba zayıf mi kaldı dedim
Bende kullanmıyorum canım hıc hap falan.sadece hergün ceviz süt yumurta muz kesın yıyorum,haftada bir kez falanda avakado yıyorum,başka özel bişey yapmıyorum.ınternetten baktımda bu haftalarda 700-800 gram arası normalmıs.🌸

Asıl tosuncuk burdaymış🥰canım normal cunku muhtemelen bu hafta sonuna benımkıde 950 gr falan olmus olur,haftada 130-150gr falan alıyor,bikaç hafta üst üste gittim bu tansıyon vs nedenı ıle orda yaptım bu tespiti🥰bende senın gıbı beslenıyorum yarıyor sanırım mınnoslara

Oyyy maşallah minik kurbağa ya 🥹 bu kadar olduklarına inanamıyorum ben ya zaman çok çabuk geçmedi mi🥹 geçen hafta 25+2de kilosunu 845 Gr olarak ölçtü doktorum ama gelişimine göre 26. Haftada dedi 🥰🧿
Aynı gıdıyor mınnoskolarımız yerım ben onların agzını burnunu🥰💙🧿evet gercekten cok cabuk gecıyor hemencecık şubat ayıda gelsın artık🤭sonra pıtır pıtır doğuralım sırayla🤭

Kızlar selam
genital bölgem zaten lazerli ama her banyoda jiletle çıkan az tüyü temizliyordum geçen hafta eğilerek görebiliyordum Dün akşam duşta eğildim ama göbekten göremedim 😶 Krnımın büyüdüğünün değişik bir ölçütü oldu 😝
Ben de aynı durumdayım lazerliyim gene de az çıkıyor ve kendisine ulaşamıyorum 🤣🤣 önceki gün göbeğimi hafif kaldırarak gördüm 🤣

X