- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.921
Saol cnmmAnladım canım çok geçmiş olsun umarım çok hafif bir şeydir
Aa ben direkt spam olarak değerlendirdim şu zamanda kim kime ücretsiz destek sağlar düşüncesiyleAynı msj bana da geldi canım, ebebegin kendi sisteminden gelen msj. Bana faturalarımında geldiği yer bu aynı yerden atılmış. Yani dolandırıcılık üzerine atılan bir msj değil endişe etme
Symbol avm nin yanı, eskiden neydi bilmiyorumEski medar hastanesi sanırım orası
Ayyy bende korktum bı anAynı msj bana da geldi canım, ebebegin kendi sisteminden gelen msj. Bana faturalarımında geldiği yer bu aynı yerden atılmış. Yani dolandırıcılık üzerine atılan bir msj değil endişe etme
Çok geçmiş olsun canımmm. Bazen dip dibe oluyoruz geçmiyor. Bazen de korunuyoruz geçiyorKizlar hastalaninca zencefili nasil tuketiyordunuz? Bogazim cok kotu oldu, sagolsun esim 4 gundur hastaydi, ayri odalarda kaldik hep ama yine de kacamadim
Bilmiyorum canım ama ilk başta yakar bence.Yaa yakmaz mı acaba bilemedimartık bir şey denemeye korkar oldum
Benmde geçen hafta öyleydi. Zencefil tozu bal limon sıcak suya yapıp içtimKizlar hastalaninca zencefili nasil tuketiyordunuz? Bogazim cok kotu oldu, sagolsun esim 4 gundur hastaydi, ayri odalarda kaldik hep ama yine de kacamadim
Bu tuzlu su da iyi geldi, sağ ol canım.Benmde geçen hafta öyleydi. Zencefil tozu bal limon sıcak suya yapıp içtim
Ilık ballı süt içtim cok iyi geliyor
Sabah aksam dişlerimi fırçalayıp diş ipi yaptıktan sonra tuzlu suyla heryerini boğazımı vs de gargara yaptım bir cay bardağı kadar
Bide corba falan icmeye gayret ettim oraya sıcak şeyler olsun diye 2 güne geçti hemen kurtulursun inşaAllah cok geçms olsun
Of sorma, kendimizce evde saklambaç oynadık ve sonuç bu. Bır de 4 günlük tatildi, bir sürü planımız vardı, hepsi kaldıÇok geçmiş olsun canımmm. Bazen dip dibe oluyoruz geçmiyor. Bazen de korunuyoruz geçiyor
Sende haklısın valla kimseye güven kalmadı kiAa ben direkt spam olarak değerlendirdim şu zamanda kim kime ücretsiz destek sağlar düşüncesiyle
Bana bugün geldi henüz girmedim ama online bilgi eğitimi gibi biseydir bakarım bir ara bakınca sizlerede söylerimAyyy bende korktum bı anarada geliyor hiç tiklamadim ama ne işe yarıyor bu acaba bilen varmi
Çok geçmiş olsun canımKizlar hastalaninca zencefili nasil tuketiyordunuz? Bogazim cok kotu oldu, sagolsun esim 4 gundur hastaydi, ayri odalarda kaldik hep ama yine de kacamadim
Evet canım videoyu izlemedim ama bencede öyle. Yoksa istikrarsız aynı saatte kalkmamın başka açıklaması olamaz yaEvet hatta bununla ilgili Kağan Kocatepenin bir videosunu izlemiştim. Bebeğe uyanmamız için doğum öncesi vücut hazırlık yaparmış. Ne de olsa geceleri hep kalkıp emzircez uyutcaz vs
Ah kuzum benim bende öyleyim ama gündüz de uyuyamıyorum işteaman napayım artık saldım. Şimdiden antrenmanlıyım uykusuzluğa
Ay maya ben de gece 3:30 gibi uyandım ve altıya kadar uyuyamadım ya bundan sonra böyle mi olacak acabauykusuzlar kervanına gece ben de katıldımm.. hiç düzgün uyuyamadım, kendi kendime nazar değirdim resmennn. Yok terliyorum kalkıp üstümü değiştirdim. kalkmışken tuvalete girdim. Sonra sola yatarken sol tarafım tutuldu sağa dön orası tutuldu sola dön. Ben uyanınca bebito da oynuyor. Gece burnumda tıkanıyor zaten üf
Kızlar galiba hepimiz aynı saatlerde uyanıyoruzAy maya ben de gece 3:30 gibi uyandım ve altıya kadar uyuyamadım ya bundan sonra böyle mi olacak acaba
ben 1 buçukta kalktım, odanın ortasında dikilmişim. Eşim mutfakta beni görünce ödü patladı adamın sldkfd terlemişim üstümü değiştirdim. sonra güya uyumuşum ama sağ sol hep döndüm her şeyi hatırlıyorumAy maya ben de gece 3:30 gibi uyandım ve altıya kadar uyuyamadım ya bundan sonra böyle mi olacak acaba
neyse bebeler doğunca da o saatlerde dertleşiriz burda hahahaKızlar galiba hepimiz aynı saatlerde uyanıyoruz
Ay o bizde de oldu. Bir gece uyandım üzerimi değiştiricem eşim uyandı gözü pörtledi. Sonra benim benim sakin ol dedim geri yattıben 1 buçukta kalktım, odanın ortasında dikilmişim. Eşim mutfakta beni görünce ödü patladı adamın sldkfd terlemişim üstümü değiştirdim. sonra güya uyumuşum ama sağ sol hep döndüm her şeyi hatırlıyorumarada yanlışlıkla sızdım herhalde
Evet iyi olurneyse bebeler doğunca da o saatlerde dertleşiriz burda hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?