Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar benim canım sıkılınca biraz yemek yerim Şu sıralar bazı stresli durumlar içerisindeyim ondan mı sürekli yemek yemek istiyorum yoksa yeni bir aşama mı bu Yemekten bir saat sonra acıkmaya başlıyorum yatarken kalktığımda sürekli bir kaznınma hissi Ve her şeyi ağzıma atasım var tatlı tuzlu ekşi üst üste Neler oluyor bana

Aynı msj bana da geldi canım, ebebegin kendi sisteminden gelen msj. Bana faturalarımında geldiği yer bu aynı yerden atılmış. Yani dolandırıcılık üzerine atılan bir msj değil endişe etme
Aa ben direkt spam olarak değerlendirdim şu zamanda kim kime ücretsiz destek sağlar düşüncesiyle

Aynı msj bana da geldi canım, ebebegin kendi sisteminden gelen msj. Bana faturalarımında geldiği yer bu aynı yerden atılmış. Yani dolandırıcılık üzerine atılan bir msj değil endişe etme
Ayyy bende korktum bı an arada geliyor hiç tiklamadim ama ne işe yarıyor bu acaba bilen varmi

Yaa yakmaz mı acaba bilemedim artık bir şey denemeye korkar oldum
Bilmiyorum canım ama ilk başta yakar bence.
Korkmakta haklısın çok hassas bir dönem. iyi olma ümidiyle bir şeyler denerken, daha kötü olması riski bile 40 defa düşündürüyor bizi

Kizlar hastalaninca zencefili nasil tuketiyordunuz? Bogazim cok kotu oldu, sagolsun esim 4 gundur hastaydi, ayri odalarda kaldik hep ama yine de kacamadim
Benmde geçen hafta öyleydi. Zencefil tozu bal limon sıcak suya yapıp içtim
Ilık ballı süt içtim cok iyi geliyor
Sabah aksam dişlerimi fırçalayıp diş ipi yaptıktan sonra tuzlu suyla heryerini boğazımı vs de gargara yaptım bir cay bardağı kadar
Bide corba falan icmeye gayret ettim oraya sıcak şeyler olsun diye 2 güne geçti hemen kurtulursun inşaAllah cok geçms olsun

Bu tuzlu su da iyi geldi, sağ ol canım.
Çok geçmiş olsun canımmm. Bazen dip dibe oluyoruz geçmiyor. Bazen de korunuyoruz geçiyor
Of sorma, kendimizce evde saklambaç oynadık ve sonuç bu. Bır de 4 günlük tatildi, bir sürü planımız vardı, hepsi kaldı

Aa ben direkt spam olarak değerlendirdim şu zamanda kim kime ücretsiz destek sağlar düşüncesiyle
Sende haklısın valla kimseye güven kalmadı ki
Ayyy bende korktum bı an arada geliyor hiç tiklamadim ama ne işe yarıyor bu acaba bilen varmi
Bana bugün geldi henüz girmedim ama online bilgi eğitimi gibi biseydir bakarım bir ara bakınca sizlerede söylerim

Kizlar hastalaninca zencefili nasil tuketiyordunuz? Bogazim cok kotu oldu, sagolsun esim 4 gundur hastaydi, ayri odalarda kaldik hep ama yine de kacamadim
Çok geçmiş olsun canım ben aktardan taze zencefil alıyorum ağaç şeklinde olandan. Bir tatlı kaşığı kadar rendeleyip sıcak suya koyup içine bal limon ve tarçın kabuğu koyuyorum. Doktorum tarçın kabuğu ile çay yapıp iç demişti sıcak suya koyup demletip içine limon sıkıyorum ve içiyorum. Kaya tuzu ile gargara yapıyorum birde ben pastil de kullanmıştım boğazım çok kötüydü.

Evet canım videoyu izlemedim ama bencede öyle. Yoksa istikrarsız aynı saatte kalkmamın başka açıklaması olamaz ya

uykusuzlar kervanına gece ben de katıldımm.. hiç düzgün uyuyamadım, kendi kendime nazar değirdim resmennn. Yok terliyorum kalkıp üstümü değiştirdim. kalkmışken tuvalete girdim. Sonra sola yatarken sol tarafım tutuldu sağa dön orası tutuldu sola dön. Ben uyanınca bebito da oynuyor. Gece burnumda tıkanıyor zaten üf

Ay maya ben de gece 3:30 gibi uyandım ve altıya kadar uyuyamadım ya bundan sonra böyle mi olacak acaba

Ay maya ben de gece 3:30 gibi uyandım ve altıya kadar uyuyamadım ya bundan sonra böyle mi olacak acaba
ben 1 buçukta kalktım, odanın ortasında dikilmişim. Eşim mutfakta beni görünce ödü patladı adamın sldkfd terlemişim üstümü değiştirdim. sonra güya uyumuşum ama sağ sol hep döndüm her şeyi hatırlıyorum arada yanlışlıkla sızdım herhalde

Kızlar hepinize günaydın bana gün çok erken aydı bugün üç buçukta kalktım yine ama enerjim o kadar yerinde ki anlatamam dün kuzenimin bebeğini sevmeye gittim iki aylık kucağımda uyudu öyle güzel bir koku yok dünyada ya o kadar güzeldi ki bizimkiler de böyle olacak o yüzden uykusuzluk yorgunluk falan hepsine değermiş gerçekten

Ay o bizde de oldu. Bir gece uyandım üzerimi değiştiricem eşim uyandı gözü pörtledi. Sonra benim benim sakin ol dedim geri yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…