- 9 Ağustos 2016
- 7.410
- 23.849
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.941
sanki başka kim olcak korkuyorlarAy o bizde de oldu. Bir gece uyandım üzerimi değiştiricem eşim uyandı gözü pörtledi. Sonra benim benim sakin ol dedim geri yattı
Bu mesaj bana hergün geliyorKızlar dolandırıcılar her yolu deniyor, ebebek adına gelen sms
biz de aynıyızKızlaar kocasıyla yatabılene helal olsunben yatamam yaa gece 360 kere kalkıyorum vıdeo ızlıyorum tuvalet beklıyorum vs,hele bıde karnımda şişiyor rahat ve tek olmam lazım benım
Bende de var hamilelikten beri kabızlık henüz kanayacak kadar olmadı ama aşırı zorluyor açıkcasi. Kuru kayısı öneriyorlar yiyodum günde 2-3 tane iyi geliyodu ama gümrükten içeriği çok kötü diye geri dönmüş bir sürü kayısı şuan bizim piyasadaKizlar size bi sey danismak istiyorum. Afedersiniz ilaclardan dolayi kabiz oluyorum ve tuvalete cikmak zor oluyor. Bu nedenle kanamalar yasiyorum. Basina gelen var mi bu sorunu nasil cozebilirim? Ilerler diye korkuyorum.
Bende öyleyim saat 5 de kalkiyo iş için rahatsız ediyorum ondan kovuldu haftaici yanımdanKızlaar kocasıyla yatabılene helal olsunben yatamam yaa gece 360 kere kalkıyorum vıdeo ızlıyorum tuvalet beklıyorum vs,hele bıde karnımda şişiyor rahat ve tek olmam lazım benım
İnciri zeytinyağ ile bı kavanoza koy sabahları aç karna ye canımKizlar size bi sey danismak istiyorum. Afedersiniz ilaclardan dolayi kabiz oluyorum ve tuvalete cikmak zor oluyor. Bu nedenle kanamalar yasiyorum. Basina gelen var mi bu sorunu nasil cozebilirim? Ilerler diye korkuyorum.
Kayısı yerine gün kurusu daha güvenilirmis bu islerle uğraşan bı tanığım demişti bize sarı kayısı ilaclaniyomus onun yerine gün kurusu yiyin demiştiBende de var hamilelikten beri kabızlık henüz kanayacak kadar olmadı ama aşırı zorluyor açıkcasi. Kuru kayısı öneriyorlar yiyodum günde 2-3 tane iyi geliyodu ama gümrükten içeriği çok kötü diye geri dönmüş bir sürü kayısı şuan bizim piyasadao yüzden guvenemedim çekiyorum kabızlığı. Varsa başka yöntemler ben de muzdaribim
Detayliya girdim 1 ay sonra şekere cagirdi 25 haftalık olcam ozaman 14 araliktaKızlar en son ayrıntılı ultrason yaptırdım. şuan 22+1 oldum. dr a bi sonraki gidişim şeker yüklemesi için mi olacak? siz ne zaman yaptırdınız şeker yüklemesini?
dr a sormadım ne zaman geleyim diye onun için de aramak istemedim ya
bende detaylıdan 1 ay sonra hesapladığım zaman 24+4 falan oluyorum. yapabilir heralde o zaman ona göre 2 hafta sonra gideyim bende çok teşekkürler :)Detayliya girdim 1 ay sonra şekere cagirdi 25 haftalık olcam ozaman 14 aralikta
Benimde bagirsak calistirici seyleri eklemem lazim rutinime yoksa bu isin sonu iyi yerlere gitmeyecekBende de var hamilelikten beri kabızlık henüz kanayacak kadar olmadı ama aşırı zorluyor açıkcasi. Kuru kayısı öneriyorlar yiyodum günde 2-3 tane iyi geliyodu ama gümrükten içeriği çok kötü diye geri dönmüş bir sürü kayısı şuan bizim piyasadao yüzden guvenemedim çekiyorum kabızlığı. Varsa başka yöntemler ben de muzdaribim
Tesekkur ederim deneyecegimİnciri zeytinyağ ile bı kavanoza koy sabahları aç karna ye canım
Canım aynı sıkıntı bende de var ve maalesef hemoroide dönüştü benimkisi kefir içiyorum her gün saat 15.00 civarı 6 saat içinde tuvalete çıkıyorum hergün içince düzene biniyor günde 2 kere bile çıkıyorum bazenKizlar size bi sey danismak istiyorum. Afedersiniz ilaclardan dolayi kabiz oluyorum ve tuvalete cikmak zor oluyor. Bu nedenle kanamalar yasiyorum. Basina gelen var mi bu sorunu nasil cozebilirim? Ilerler diye korkuyorum.
ben kefir içerken çok rahattım ama o kadar içtim ki artık tiksinti geldi maalesef ben de ara ara kabızlık yaşıyorumKizlar size bi sey danismak istiyorum. Afedersiniz ilaclardan dolayi kabiz oluyorum ve tuvalete cikmak zor oluyor. Bu nedenle kanamalar yasiyorum. Basina gelen var mi bu sorunu nasil cozebilirim? Ilerler diye korkuyorum.
en son gittiğimde beni de 1 ay sonra çağırmıştı. 26+6 olmuş olcam . Zaten 24-28 haftalar arası yapılıyormuşKızlar en son ayrıntılı ultrason yaptırdım. şuan 22+1 oldum. dr a bi sonraki gidişim şeker yüklemesi için mi olacak? siz ne zaman yaptırdınız şeker yüklemesini?
dr a sormadım ne zaman geleyim diye onun için de aramak istemedim ya
Bende artik kocamla yatamicak gibiyimKızlaar kocasıyla yatabılene helal olsunben yatamam yaa gece 360 kere kalkıyorum vıdeo ızlıyorum tuvalet beklıyorum vs,hele bıde karnımda şişiyor rahat ve tek olmam lazım benım
Ayy benım gobusum mınnaak sızınkılere göreGöbüş güncellemesiii
Fotoda daha dolu durdu mınnoşummAyy benım gobusum mınnaak sızınkılere göre
Bu horlama hamilelik ile mi yükleniyor anlamadım. geçen de eşim bana aynı şeyi söyledi sinir oldum ajhahaBende artik kocamla yatamicak gibiyimçok horluyormuşum adam hergun söyleniyor. Bunun daha 3 ayı var adam kafayi yer sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?