Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlaar kocasıyla yatabılene helal olsunben yatamam yaa gece 360 kere kalkıyorum vıdeo ızlıyorum tuvalet beklıyorum vs,hele bıde karnımda şişiyor rahat ve tek olmam lazım benım
biz de aynıyız kocam gecelerin adamı olduğu için tv mutfak mekik dokuyor gece bebe mesaisi onda

Kizlar size bi sey danismak istiyorum. Afedersiniz ilaclardan dolayi kabiz oluyorum ve tuvalete cikmak zor oluyor. Bu nedenle kanamalar yasiyorum. Basina gelen var mi bu sorunu nasil cozebilirim? Ilerler diye korkuyorum.

Kizlar size bi sey danismak istiyorum. Afedersiniz ilaclardan dolayi kabiz oluyorum ve tuvalete cikmak zor oluyor. Bu nedenle kanamalar yasiyorum. Basina gelen var mi bu sorunu nasil cozebilirim? Ilerler diye korkuyorum.
Bende de var hamilelikten beri kabızlık henüz kanayacak kadar olmadı ama aşırı zorluyor açıkcasi. Kuru kayısı öneriyorlar yiyodum günde 2-3 tane iyi geliyodu ama gümrükten içeriği çok kötü diye geri dönmüş bir sürü kayısı şuan bizim piyasada o yüzden guvenemedim çekiyorum kabızlığı. Varsa başka yöntemler ben de muzdaribim

Kızlaar kocasıyla yatabılene helal olsunben yatamam yaa gece 360 kere kalkıyorum vıdeo ızlıyorum tuvalet beklıyorum vs,hele bıde karnımda şişiyor rahat ve tek olmam lazım benım
Bende öyleyim saat 5 de kalkiyo iş için rahatsız ediyorum ondan kovuldu haftaici yanımdan 40 kere dön dolaş yatakta çise git telefona bak of of son aylar daha zor olcak

İnciri zeytinyağ ile bı kavanoza koy sabahları aç karna ye canım

Kayısı yerine gün kurusu daha güvenilirmis bu islerle uğraşan bı tanığım demişti bize sarı kayısı ilaclaniyomus onun yerine gün kurusu yiyin demişti

Detayliya girdim 1 ay sonra şekere cagirdi 25 haftalık olcam ozaman 14 aralikta

Benimde bagirsak calistirici seyleri eklemem lazim rutinime yoksa bu isin sonu iyi yerlere gitmeyecek
İnciri zeytinyağ ile bı kavanoza koy sabahları aç karna ye canım
Tesekkur ederim deneyecegim

Canım aynı sıkıntı bende de var ve maalesef hemoroide dönüştü benimkisi kefir içiyorum her gün saat 15.00 civarı 6 saat içinde tuvalete çıkıyorum hergün içince düzene biniyor günde 2 kere bile çıkıyorum bazen

ben kefir içerken çok rahattım ama o kadar içtim ki artık tiksinti geldi maalesef ben de ara ara kabızlık yaşıyorum bir de şu prebiyotik shotlar çok iş görüyor
en son gittiğimde beni de 1 ay sonra çağırmıştı. 26+6 olmuş olcam . Zaten 24-28 haftalar arası yapılıyormuş

Bende artik kocamla yatamicak gibiyim çok horluyormuşum adam hergun söyleniyor. Bunun daha 3 ayı var adam kafayi yer sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…