- 26 Aralık 2015
- 12.436
- 20.642
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.881
Canım bu ürtikere benziyor emin olmamakla birlikte. Vücudun belirli bölümlerinde bu şekilde kabarıp kaşınıp sönüp tekrar çıkıyorsa. Ürtiker(kurdeşen) oluyor. Yani alerjik muhtemelen bir şeye alerji geliştirmiş gibi vücudun ama yine de cildiyeye görünmekte fayda var. Ben el ve ayaklarımda daha farklı pütürlü kaşıntılar yaşamıştım dahiliye gitmiştim ürtiker demişti ama sonra cildiyeye gittim cildiye egzama dedi krem losyon verdi kullandım geçti (inşallah tekrarlamaz) sen mutlaka görün ilerlemeden. Ben de hayatımda ilk kez yaşadım bu arada. Hamilelikte daha hassas olduğundan vücut bu tarz şeylere açık hale geliyormuşKızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorumbu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen
Dun ben sordum canım dr a,24 saat hıssedemezen hiç mutlaka gel ama dıger turlu sureklı aynı sekılde hıssedeceksın dıye bısey yok dedıSelam kızlar 23+5 oldukya birkaç gündür hareketlerimiz azaldı yavaşladı gibi çok az hissediyorum bazen hissetmiyor gibi hissediyorum. Ondan önceki günler daha net baya hareketliydi. Normal mi acaba. İkinci gebeliğim ama hiç hatırlamıyorum insan herbirinde ayrı heyecanlı ve endişeli oluyor. Sizler de aynı hissediyor musunuz? Pozisyonu mu değişti diyorum kordon dolanması hikayeleri aklıma geliyor korkuyorum falan. Öyle duygular içerisindeyim
Sabah yatakta hissettim bugün için yeterli mi acabaDun ben sordum canım dr a,24 saat hıssedemezen hiç mutlaka gel ama dıger turlu sureklı aynı sekılde hıssedeceksın dıye bısey yok dedı
Ben yaptırmadim ama 900 dediler 1565 TL de muayenesi doktorumunKızlar özelde şeker yüklemesi yaptiran varmi fiyati merk ediyorum
Sabah hıssettıysen bısey olmaz,dedıgım gıbı 24 saat hıssetmezsek dr a gıtmelıymısız,herzaman aynı olmazlarmıs.tabıı etkısı olabılır temız beslen ama vucudun tatlı seylerede ıhtıyacı var bal falan ye bence yada tahın pekmezSabah yatakta hissettim bugün için yeterli mi acabaama önceden daha net durmuyordu resmen. Bu arada demiştim ya sana 2-3 gündür sıkı temiz beslenmedeyim asla çikolata şekerli ürün tüketmiyorum acaba bu durum da hareketlerini etkilemiş olabilir mi
Bende 22+6 oldum. Benimde öyle geçmiş günlere göre çok az hissediyorum. Dün içeri tık tık yaptım iki kere karşılık verdi.Selam kızlar 23+5 oldukya birkaç gündür hareketlerimiz azaldı yavaşladı gibi çok az hissediyorum bazen hissetmiyor gibi hissediyorum. Ondan önceki günler daha net baya hareketliydi. Normal mi acaba. İkinci gebeliğim ama hiç hatırlamıyorum insan herbirinde ayrı heyecanlı ve endişeli oluyor. Sizler de aynı hissediyor musunuz? Pozisyonu mu değişti diyorum kordon dolanması hikayeleri aklıma geliyor korkuyorum falan. Öyle duygular içerisindeyim
Onları yiyorum abur cubur-beyaz şeker anlamında şekerli bir şey tüketmiyorum demek istedim. Tamam kuzum teşekkür ediyorumSabah hıssettıysen bısey olmaz,dedıgım gıbı 24 saat hıssetmezsek dr a gıtmelıymısız,herzaman aynı olmazlarmıs.tabıı etkısı olabılır temız beslen ama vucudun tatlı seylerede ıhtıyacı var bal falan ye bence yada tahın pekmez
Öyle yaptığımda benim de karşılık veriyordu ama şimdi bazen vermiyorK
Bende 22+6 oldum. Benimde öyle geçmiş günlere göre çok az hissediyorum. Dün içeri tık tık yaptım iki kere karşılık verdi.
Umarım öyledir jdbdbdndjdnKız maşallah sen çok zayıf hamile kalmışsın o yüzden sıkıntı olarak görmemişlerdir
Cildiyeye göründüm canım kullandığım ürün fena alerji yapmış mantara çevirmiş. Gerçekten hamilelikte fazlasıyla hassas oluyoruz ilaç kullanamamakla birlikte daha da kötüye gidiyorCanım bu ürtikere benziyor emin olmamakla birlikte. Vücudun belirli bölümlerinde bu şekilde kabarıp kaşınıp sönüp tekrar çıkıyorsa. Ürtiker(kurdeşen) oluyor. Yani alerjik muhtemelen bir şeye alerji geliştirmiş gibi vücudun ama yine de cildiyeye görünmekte fayda var. Ben el ve ayaklarımda daha farklı pütürlü kaşıntılar yaşamıştım dahiliye gitmiştim ürtiker demişti ama sonra cildiyeye gittim cildiye egzama dedi krem losyon verdi kullandım geçti (inşallah tekrarlamaz) sen mutlaka görün ilerlemeden. Ben de hayatımda ilk kez yaşadım bu arada. Hamilelikte daha hassas olduğundan vücut bu tarz şeylere açık hale geliyormuş
Yaa yakmaz mı acaba bilemedimAnnemde alerji var ota dokununca kaparıyor cildi, geçenlerde organik elma sirkesi çok iyi geliyor demişti. Belki iyi gelir bu durumda da
Cok tesekkur ederimBenim doktorum gece yatmadan aç karnına içip uyuyabilirsin diyor. Çok bulantı yapıyosa ilacıda değiştirebilirsin doktoruna danışıp
Sagol canimBende ilk başlarda sabah içiyordum ama baktım bulantı yapıyor doktorum kahvaltidan 2 saat sonrada icebilirsin demişti ama ben akşam yatmadan içiyorum çay süt vs içtiğim için akşam
Ben de oyle yapayim canim cok tesekkurlerBende öyleydim o yüzden gece içiyorum canım uyumadan
Evet hatta bununla ilgili Kağan Kocatepenin bir videosunu izlemiştim. Bebeğe uyanmamız için doğum öncesi vücut hazırlık yaparmış. Ne de olsa geceleri hep kalkıp emzircez uyutcaz vsBence vücut bizi buna hazırlıyor
Ah kuzum benim bende öyleyim ama gündüz de uyuyamıyorum işteBende aynıyımsonrada gunduz oturdugum yerde nineler gibi uyuya kalıyorum
Hiiiiç korkma kuzum. O bir evre ben şimdi 26dayım iki üç hafta önce hergün kafaya takmıştım en sonunda doktora gittim görmek için. Benimki de hareket etmiyordu. Ama öncesinde resmen horon tepiyordu. Birden kesilince bende panikledim noldu acaba diye her gün düşünüyordum.Sanirim belli haftalarda İlk başlarda ki hareketi olmuyor. Tekmeler azaldı yavaşladı hareket şekli değişti. Şimdi normale döndü.Selam kızlar 23+5 oldukya birkaç gündür hareketlerimiz azaldı yavaşladı gibi çok az hissediyorum bazen hissetmiyor gibi hissediyorum. Ondan önceki günler daha net baya hareketliydi. Normal mi acaba. İkinci gebeliğim ama hiç hatırlamıyorum insan herbirinde ayrı heyecanlı ve endişeli oluyor. Sizler de aynı hissediyor musunuz? Pozisyonu mu değişti diyorum kordon dolanması hikayeleri aklıma geliyor korkuyorum falan. Öyle duygular içerisindeyim
Canım ben de senle aynılarını kullanıyorum. Ben hap yutamadığım için multivitamin vermedi. En az da haftada 1 balık yiyorum. Omega için bişey demedi doktorumKızlar iyi akşamlar nasılsınız umarım iyisinizdir kullandığınız ilaç ve vitaminleri yazabilirmisiniz
Doktor balık yiyorsan omega kullanmana gerek yok dedi ben şuan Dvitamini Demir ilacı magnezyum kullanıyorum regenesis maç kullanıyordum bırakabilirsin artık dedi omega kendim alsam mı bilemedim
O zaman benim bebe gece 1 kere kalkıcakEvet hatta bununla ilgili Kağan Kocatepenin bir videosunu izlemiştim. Bebeğe uyanmamız için doğum öncesi vücut hazırlık yaparmış. Ne de olsa geceleri hep kalkıp emzircez uyutcaz vs
Ah kuzum benim bende öyleyim ama gündüz de uyuyamıyorum işteaman napayım artık saldım. Şimdiden antrenmanlıyım uykusuzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?