Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence onlar bulamadı,bulamayınca üzerini böyle bir şeyle örttü. Önemli bir sorun olsa doktorun söylerdi bencede

Sağlık ocağında bana al gel demişlerdi devlette hangi bölüme randevu alınıyor acaba şeker yüklemesi için
Kadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok

Kadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok
Aç gidiliyor burda kızlar yazmıştı yanında tost götür çıkınca mide bulantısı oluyomuş ben de öyle yapıcam ben araştırayım yazarım gene yarın gidicem ben de. Benim sağlık sigortası karşılıyormuş özele gidicem burda

Doktorunun cohazi daha güvenilir tabiki sağlık ocağındakinden bendede var kalp atışını aşağıda genelinde hissediyorum bide sağ tarafta 22 haftadayim ben daha

Al demediyse alma ya. Sağlık ocağı bana özellikle al gel demişti. 12 saatlik açlık gerekiyormuş öncesinde

Aşı olan arkadaşlar kol ağrılarınız ne zaman başlamıştı ?
Canım bende ilkinde hiç ağrı, şişlik olmadı. 2.de akşam hafif ağrı ile başladı ve 1 gün devam etti ama asla ağır bir ağrı değildi. 2-3 gün de şişlik oldu. 2.yi vuran başkasıydı elden ele değişiyor mu anlamadım.

Kızlar şeker testinde sabah ac gidiyorsunuz aclık şekeri icin kab alıyorlar sonra şurup icilyor 1 saat sonra bi kan daha alıyorlar. 1 saat sonra 1 kan daha alıyorlar. Bana toplamda 3 saat sürecek 1 saat arayla kan verilecek denildi. Bu sürecte birşey yenmeyecek son kanı verene kadar. Hatta ebe sağolsun diğer şuruplar daha kötü kusanlar kötü olanlar oluyor diye bana kendisi verdi portakal aromalı bu daha iyi olur dedi. Bende 2 hafta sonra falan yaptırcam. Ordaki sistemi bilmiyorum ama burda 3 aşamalı

Bende de aynısı oldu 3 kere kan aldılar aç durduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…