-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.241
Aynen canim yeni basladi benimOoo neler neler kuruyorum ben dudaklarıma bakıyorum ikide bir morardı mı diyeçoğumuzda olduğuna göre normal demek ki
Evet diyorum aha çatlıcak yani
Gercekten oyle panik yapiyorum cokDün akşam boğulacak gibi oldum kazak vardı üzerimde eşime diyorum boğazıma kaşıkla vuruyorlar sanki tişört gitcem ben
Ay hepimizde aynı demek kiOoo neler neler kuruyorum ben dudaklarıma bakıyorum ikide bir morardı mı diyeçoğumuzda olduğuna göre normal demek ki
Evet diyorum aha çatlıcak yani
Panik yapma kendini rahatlat öyle olunca kalın bir şey varsa at üzerinden daha rahat şeyler giy. Pencereyi aç iki üç nefes al ver dün akşam iyi geldi banaGercekten oyle panik yapiyorum cok
Canım korkmmaa ben de zaten anksiyete kaynaklı nefes açlığı var iyice panikliyorum ben de ama sonrada diyorum tamam geçicek. Nefes egzersizleri işe yarayabilir. Ben kötü hissedince saatten nefes egzersizleri yapıyorum çok iyi geliyorAynen canim yeni basladi benim
A bende de oluyor ben de anlamadım neden sanki damarım seyiriyor gibiBendede bı kaç gündür damar atması gibi bişey oluyo bebek olabilir diye düşünüyorum
Benim de aynı gerildikçe geriliyor krem sürmeyi ihmal etmeyin çatlamasak bariYa bir de karnım öyle bir şişiyor ki sanki derim yırtılacakmış gibi
Evet o his bir yandan iyi deBenim de aynı gerildikçe geriliyor krem sürmeyi ihmal etmeyin çatlamasak bari
Egzersiz / yoga yapıyor musun?Hanımlar benim belim çok pis ağrımaya başladı ya vücudun ağırlık merkezi değiştikçe böyle kalçama doğru inen bir ağrı var sürekli olarak
Benim de kuyruk sokumunda. Çok oturduysam hemen ağrımaya başlıyor. Bir de sağa sola yatıyoruz ya ne tarafa yattımsa o tarafım çok ama çok ağrıyorHanımlar benim belim çok pis ağrımaya başladı ya vücudun ağırlık merkezi değiştikçe böyle kalçama doğru inen bir ağrı var sürekli olarak
Ben yapmıyorum hiç bişe. Karpuz gibi olduğum yerde büyüyorum yapanları tebrik ederimEgzersiz / yoga yapıyor musun?
Ay evet resmen etlerim çürüdü artık sağ sol yatmaktanBenim de kuyruk sokumunda. Çok oturduysam hemen ağrımaya başlıyor. Bir de sağa sola yatıyoruz ya ne tarafa yattımsa o tarafım çok ama çok ağrıyor
Güzel bu analık hediyesi gelir heraldeBen aç karnına tatlı bir şey yer içersem kusarım bakalım nasıl olacak
14 Aralık doğum günüm kocama 2 ay önceden hatırlatmalara başladım pasta yemek çok hoşuma gidiyor
Tesekkurler deneyecegimPanik yapma kendini rahatlat öyle olunca kalın bir şey varsa at üzerinden daha rahat şeyler giy. Pencereyi aç iki üç nefes al ver dün akşam iyi geldi bana
Bebek diyolar ama bilmiyorum yeni yeni başladı kaçıncı haftadasinA bende de oluyor ben de anlamadım neden sanki damarım seyiriyor gibi
Cok tesekkurler canim ben de deneyeyimCanım korkmmaa ben de zaten anksiyete kaynaklı nefes açlığı var iyice panikliyorum ben de ama sonrada diyorum tamam geçicek. Nefes egzersizleri işe yarayabilir. Ben kötü hissedince saatten nefes egzersizleri yapıyorum çok iyi geliyor