- 25 Haziran 2024
- 694
- 2.112
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.141
Günaydın canımKızlar günaydınnBir şey sorucam sizeee. Gece ağzım kuruyor kuruma gibi de değil ama değişik bir tat oluyor. Gebelik şekeri belirtisi olabilir mii bu internette öyle yazıyor
Ay evet bunu bana eşimde söyledi. Gece nefes almakta zorlanıyorsun dedi. Ondan olacağı hiç aklıma gelmedi. Bende ağzımdan nefes alıyor gibiyim sadeceGünaydın canımhatırlarsın belki ben şekerden çok korkuyordum aynı belirtiler vardı bende gece sürekli su içiyordum ağzım kupkuru değişik bir tat oluyordu hala da oluyor gerçi. Şeker çıkmadı bende sadece ondan olmuyor bence. Burnum çok tıkalı benim ağzımdan nefes alıyorum gece onu fark ettim o yüzden kırıyor. Belki ondan olabilir senin de
Birinci doz oldun dimi bende bu hafta olmayı düşünüyorum sağlık ocağında yazdırıp eczaneden alıcamGünaydıınn, aşı oldum sonundaaa. Kalp atışımızı dinledikkk
İki takımda çok güzelmiş bayıldım canım geldiginde de yorum yaparsan çok sevinirimMiss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu aldım canımm #reklamdeğil
Merhaba, çam sakura ya gittiniz mi detaylı usg çekildi mi? bende detaylı randevu bakıyorum ama yapılmamaktadır yazıyor.Sağol tatlı Çam Sakura Verda Alpay Türk'e aldım bakalım İnşallah ilgilenmeden kovmazlar xD
Gazan mübarek olsunGünaydıınn, aşı oldum sonundaaa. Kalp atışımızı dinledikkk
Evet hatta bende geniz akıntısı var bir haftadır eşim horluyorsun diyorAy evet bunu bana eşimde söyledi. Gece nefes almakta zorlanıyorsun dedi. Ondan olacağı hiç aklıma gelmedi. Bende ağzımdan nefes alıyor gibiyim sadece
Ayy canım şifa olsunGünaydıınn, aşı oldum sonundaaa. Kalp atışımızı dinledikkk
Evett canımm 1 ay sonra 2. doz için haberleşelim dedii. Olmazsa yazarız alırsın dediBirinci doz oldun dimi bende bu hafta olmayı düşünüyorum sağlık ocağında yazdırıp eczaneden alıcam
sağolasınGazan mübarek olsunbızım aıle hekımındede varmıkı kalp atısı cıhazı bıda gıdınce bı soruyum dur
aminn canımm sağolasııınnEvet hatta bende geniz akıntısı var bir haftadır eşim horluyorsun diyor
Ayy canım şifa olsun
Benimde burnumda et var ondan oluyor sanırım. Doğumdan sonra aldırmak şart gibiEvet hatta bende geniz akıntısı var bir haftadır eşim horluyorsun diyor
Ayy canım şifa olsun
Kan verip aynı gün aşı olsam ağır mı olur acabaEvett canımm 1 ay sonra 2. doz için haberleşelim dedii. Olmazsa yazarız alırsın dedi
Canım doktorundan rica edersen nöbet tutamaz raporu verebilir, benim idarem rapora gerek kalmadan hiç yazmadı beni nöbeteÖğretmen hamişler nöbet tutmak bana iyice zor gelmeye başladı bir de okulda çift nöbet uygulaması da var. Doktor nöbet tutamaz diye rapor yazabilir mi yada beni resmi olarak 2 hafta daha ileride hamile olarak gösterebilir mi?
ya bende de kemik var . iyice zorluyor artık ben de ciddi ameliyatı düşünüyorumBenimde burnumda et var ondan oluyor sanırım. Doğumdan sonra aldırmak şart gibi
ağır olmaz bence canımm aşıyı bi kola kan almayı diğer koldan yaptırırsın.Kan verip aynı gün aşı olsam ağır mı olur acabaYarın 14.09 de detaylı ultrason var çok heyecanlıyım
ya bende de kemik var . iyice zorluyor artık ben de ciddi ameliyatı düşünüyorum
Veririmmm canım çok heyecanlı. Her şey yolundadır inşallahağır olmaz bence canımm aşıyı bi kola kan almayı diğer koldan yaptırırsın.
Ayy çok heyecanlı haber verirsinnn
tabii gene hemşireye sorarsın canımmVeririmmm canım çok heyecanlı. Her şey yolundadır inşallah
Ayy inanmiyorum bende 1 haftadir baya horluyormuşum eşim soyluyor abowwEvet hatta bende geniz akıntısı var bir haftadır eşim horluyorsun diyor
Ayy canım şifa olsun