Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aşı olan arkadaşlar kol ağrılarınız ne zaman başlamıştı ?
Canım benim kol ağrım ilkinde çok oldu akşama doğru başladı ikinci gün çok arttı sonra azaldı ama üstüne yatamadım sadece öyle bir ağırlık oldu. İkincide hiçbir şey hissetmedim.
Sağlık ocağında bana al gel demişlerdi devlette hangi bölüme randevu alınıyor acaba şeker yüklemesi için

Kadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok
Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili deneyimlerimi yazmıştım yukarıda onu ekledim. Devlette nasıl yapılıyor bilmiyorum
Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Canııım gecelik için çok umutluydum ben ya üzüldüm olmamasına nasıl giyeceğim gecelik ben de hiç bilmiyorum alışkın değilim öf bu arada terlik de güzeldi onun linki varsa onu da alabilir miyim senden. Bu arada ben bebeğimi bazen hiç hissetmiyorum tüm gün gecesinde başlıyor harekete ama. Tatlı falan yiyorum hareket etsin diye. Normal bence

Şu önümüzdeki testide bı atlatsak 3 saat aç kalmak korkunç geliyo bide geceden aç kalcaz

Anaaa hasta ayağına bulaştırmayayım diye ayrı yatırıyor benimki. Acaba horluyorum da dayanamıyor mu
Valla benimki pozisyon değiştirsen diyor açık açık gerekçemiz var bebek taşıyoruz yani normal bence
Şu önümüzdeki testide bı atlatsak 3 saat aç kalmak korkunç geliyo bide geceden aç kalcaz
Canım gece 12'de yatmadan bir şeyler ye üstüne süt iç ben öyle yapmıştım bayağı tuttu beni. Yanına da böyle tost falan gibi bir şey al Ben öyle yaptım test biter bitmez hemen onu yemiştim göründüğü kadar zor geçmiyor merak etme zaten o şeker senin enerjini yükseltiyor.

Acaba kalbimde ki sorun var diyorum nefes alamiyorum cok kotu
Ben gece hiç nefes alamıyorum ebe burun spreyi önermedi ama kötü olursan sadece 5 gün kullan hamilelikte dahada bağımlılık yapıyor dedi. Yarım soğana karanfil batır gece basucuna koy dedi. Birde buhar makinesine mentol yağı damlatıyorum. Yinede burnum tıkalı geniz akıntım olduğu icin boğazımda dolu ağzımdan da zor nefes alıyorum. Şuan bile nefesi zor alıyorum. Burun bandı iyi gelmişti aslında birde yastığı biraz yükseye koyup yatmak tekrar burun bandı alıcam

Aç olmayalım da gazoz müdür nedir o karnımızı doyursa bende sandviç koyarım çantama hemen yerim onu daha 3 hafta var benim taramaya 14 Aralık'ta gidicem

Cok sagol canim aksam hic uyuyamadim tikanicam gibi geliyo nefes alamadikca daha cok panik oluyorum

Aç olmayalım da gazoz müdür nedir o karnımızı doyursa bende sandviç koyarım çantama hemen yerim onu daha 3 hafta var benim taramaya 14 Aralık'ta gidicem
Ben aç karnına tatlı bir şey yer içersem kusarım bakalım nasıl olacak

14 Aralık doğum günüm kocama 2 ay önceden hatırlatmalara başladım pasta yemek çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…