- 25 Haziran 2024
- 697
- 2.124
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.221
Şimdi çıktım ben de bütün kanlarımı verdim. Ben özel muayenehanesi var doktorumun orada yaptırdım testi. 1000 TL ödedim. İçeceği onlar verdi ılık mı istersin yoksa buzdolabından mı diye bile sordu hatta sekreter Ben buzdolabından aldım bir büyük kutu kola büyüklüğünde koladan az daha şekerli daha az asitli çilekli bir gazoz tadındaydı. Ben de çok açlığa dayanamam ama gayet dayandım gece 12'de yatmadan bir şeyler yiyip içiçtimüt içtim falan oturttu biraz beni aslında. Gittiğimde bir açlık kanı ölçtü kan aldı tam kan sayımını falan da yaptırdım Ben birkaç tutkal verdim sonra içeceği içtim içeceği 5 dakika içinde içiyorsun. İçilemeyecek bir şey değil kesinlikle mide bulantısı falan yapmadı bende. Sonra tam bir saat sonra bir tüp kan alıyor bir saat sonra bir tut daha kan alıyor ben o arada su falan içmedim bir şey de yemedim saat 12.00'de bitti işim yaklaşık 12 saatlik bir açlık oldu. Yanıma tost da almıştım evde yapıp oradan çıkar çıkmaz hemen bir küçük tost dedim ama dayanılmayacak gibi değil bence umarım sizin de sonuçlarınız benim de sonucum iyi çıkar kızlar.
Canım benim kol ağrım ilkinde çok oldu akşama doğru başladı ikinci gün çok arttı sonra azaldı ama üstüne yatamadım sadece öyle bir ağırlık oldu. İkincide hiçbir şey hissetmedim.Aşı olan arkadaşlar kol ağrılarınız ne zaman başlamıştı ?
Sağlık ocağında bana al gel demişlerdi devlette hangi bölüme randevu alınıyor acaba şeker yüklemesi için
Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili deneyimlerimi yazmıştım yukarıda onu ekledim. Devlette nasıl yapılıyor bilmiyorumKadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok
Canııım gecelik için çok umutluydum ben ya üzüldüm olmamasınaKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Evet, sanki bütün vücudumun ağırlığı göğsümde toplanmış gibi hissediyorum. Kollarımı kaldırıp egzersiz yapınca iyi geliyorKizlarrrr nefes darligi yasiyor musunuz?
Anaaa hasta ayağına bulaştırmayayım diye ayrı yatırıyor benimki. Acaba horluyorum da dayanamıyor muEvet kilodan da kaynaklanıyor benimki adamı uyutmuyorum
Şu önümüzdeki testide bı atlatsak 3 saat aç kalmak korkunç geliyo bide geceden aç kalcazKızlar şeker testinde sabah ac gidiyorsunuz aclık şekeri icin kab alıyorlar sonra şurup icilyor 1 saat sonra bi kan daha alıyorlar. 1 saat sonra 1 kan daha alıyorlar. Bana toplamda 3 saat sürecek 1 saat arayla kan verilecek denildi. Bu sürecte birşey yenmeyecek son kanı verene kadar. Hatta ebe sağolsun diğer şuruplar daha kötü kusanlar kötü olanlar oluyor diye bana kendisi verdi portakal aromalı bu daha iyi olur dedi. Bende 2 hafta sonra falan yaptırcam. Ordaki sistemi bilmiyorum ama burda 3 aşamalı
Bide gece 12 den itibaren bişey yemicezKan vermek değilde 3 saat ac kalması korkutuyor beni
Valla benimki pozisyon değiştirsen diyor açık açıkAnaaa hasta ayağına bulaştırmayayım diye ayrı yatırıyor benimki. Acaba horluyorum da dayanamıyor mu
Canım gece 12'de yatmadan bir şeyler ye üstüne süt iç ben öyle yapmıştım bayağı tuttu beni. Yanına da böyle tost falan gibi bir şey al Ben öyle yaptım test biter bitmez hemen onu yemiştimŞu önümüzdeki testide bı atlatsak 3 saat aç kalmak korkunç geliyo bide geceden aç kalcaz
Acaba kalbimde ki sorun var diyorum nefes alamiyorum cok kotuBenim de şu an ağrı sızı şişme yok ama sabah 9 da oldumm
Evet evet evetttt sinirim bozuluyor çok
Bence o an denk gelmiştir canım bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben. Benim de bazen altları bazen üstleri tekmeliyor
Evet cok ta yemiyorum sirt agrisi da basladi artikEvet, sanki bütün vücudumun ağırlığı göğsümde toplanmış gibi hissediyorum. Kollarımı kaldırıp egzersiz yapınca iyi geliyor
Ben de aynıyım psikolojik mi nedir tok tutar dedikleri şeyleri yiyince arkasına hemen acıkıyorumBide gece 12 den itibaren bişey yemicezaç kalinca midem bulaniyo napcaz yaaa
Ya bir de karnım öyle bir şişiyor ki sanki derim yırtılacakmış gibiEvet cok ta yemiyorum sirt agrisi da basladi artik
Ben gece hiç nefes alamıyorum ebe burun spreyi önermedi ama kötü olursan sadece 5 gün kullan hamilelikte dahada bağımlılık yapıyor dedi. Yarım soğana karanfil batır gece basucuna koy dedi. Birde buhar makinesine mentol yağı damlatıyorum. Yinede burnum tıkalı geniz akıntım olduğu icin boğazımda dolu ağzımdan da zor nefes alıyorum. Şuan bile nefesi zor alıyorum. Burun bandı iyi gelmişti aslında birde yastığı biraz yükseye koyup yatmak tekrar burun bandı alıcamAcaba kalbimde ki sorun var diyorum nefes alamiyorum cok kotu
Aç olmayalım da gazoz müdür nedir o karnımızı doyursaValla benimki pozisyon değiştirsen diyor açık açıkgerekçemiz var bebek taşıyoruz yani normal bence
Canım gece 12'de yatmadan bir şeyler ye üstüne süt iç ben öyle yapmıştım bayağı tuttu beni. Yanına da böyle tost falan gibi bir şey al Ben öyle yaptım test biter bitmez hemen onu yemiştimgöründüğü kadar zor geçmiyor merak etme zaten o şeker senin enerjini yükseltiyor.
Aynen benim de öyle canim sanirim son trimester yaklasiyor basladi yine rahatsizliklarYa bir de karnım öyle bir şişiyor ki sanki derim yırtılacakmış gibi
Cok sagol canim aksam hic uyuyamadim tikanicam gibi geliyo nefes alamadikca daha cok panik oluyorumBen gece hiç nefes alamıyorum ebe burun spreyi önermedi ama kötü olursan sadece 5 gün kullan hamilelikte dahada bağımlılık yapıyor dedi. Yarım soğana karanfil batır gece basucuna koy dedi. Birde buhar makinesine mentol yağı damlatıyorum. Yinede burnum tıkalı geniz akıntım olduğu icin boğazımda dolu ağzımdan da zor nefes alıyorum. Şuan bile nefesi zor alıyorum. Burun bandı iyi gelmişti aslında birde yastığı biraz yükseye koyup yatmak tekrar burun bandı alıcam
Bebeğin hareketinin titreşimi gibi bende hissettim daha önce ama onun hareket ettigi esnada olmuştuKızlar 21 haftalık oldum ben. Bugün vajinada hafif zonklama mı sızlama mı öyle garip bi şey var. Başına gelen var mı ya da normal mi ilk defa oluyor böyle.
Bendede bı kaç gündür damar atması gibi bişey oluyo bebek olabilir diye düşünüyorumBebeğin hareketinin titreşimi gibi bende hissettim daha önce ama onun hareket ettigi esnada olmuştu
Ben aç karnına tatlı bir şey yer içersem kusarım bakalım nasıl olacakAç olmayalım da gazoz müdür nedir o karnımızı doyursabende sandviç koyarım çantama hemen yerim onu daha 3 hafta var benim taramaya 14 Aralık'ta gidicem
Bebek öyle değişik hareketler ediyor ki herşey olabilirBendede bı kaç gündür damar atması gibi bişey oluyo bebek olabilir diye düşünüyorum
Ooo neler neler kuruyorum ben dudaklarıma bakıyorum ikide bir morardı mı diyeAcaba kalbimde ki sorun var diyorum nefes alamiyorum cok kotu
Evet diyorum aha çatlıcak yaniYa bir de karnım öyle bir şişiyor ki sanki derim yırtılacakmış gibi
Dün akşam boğulacak gibi oldum kazak vardı üzerimde eşime diyorum boğazıma kaşıkla vuruyorlar sanki tişört giycem benCok sagol canim aksam hic uyuyamadim tikanicam gibi geliyo nefes alamadikca daha cok panik oluyorum