- 26 Temmuz 2018
- 6.429
- 7.495
- 198
- 32
Hee ya öyle biseyde hafif uyutuyorlarBende hissettim kiz hepsini sonra miğdem bulandi dedim tansiyon nabiz bir firladi bayiltmislar bebek doğunca ayildim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee ya öyle biseyde hafif uyutuyorlarBende hissettim kiz hepsini sonra miğdem bulandi dedim tansiyon nabiz bir firladi bayiltmislar bebek doğunca ayildim![]()
Amin canim seninkide Allah kabul etsinAllah kabul etsin kuzum bende tutuyorum iftar dan sahura bol su içmeye çalış![]()
Aramiza hosgeldin hayırlı olsun canım yarışmaya nerden katılıyoshnKızlar selamm. Tabloya beni de ekler misiniz?
Yaş 28, 1. Çocuk, sat 13 şubat bat 12 mart. Tahmini doğum tarihi 20 kasım 2025
ay sesli güldümSıtma saatim geldi kızlar hipotermiğğğğ![]()
Kalp atışından sonra söyleyebilirsiniz benceKızlar bir de ne sorcam, ailenize ne zaman haber verceksiniz, ben hala söylemedim, eşimin ailesinin ilk torunu o sabırsızlanıyor da ben de öylehenüz ptesi günü 116 çıktı beta hcg. Yarın da randevum var ama 4+0 dayım pek bir şey görüneceğini düşünmüyorum. Kan tahlili vermiştim.
Heheheh, çankırıdan katılıyorum ama eskişehirkiyim öğretmenim. Ya sizAramiza hosgeldin hayırlı olsun canım yarışmaya nerden katılıyoshn![]()
Ben 8. Haftayı beklicem sanırım hala korkuyorum çünkü düşük yapmaktanTabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii![]()
Yaaaa bekleyelim mi o kadarKalp atışından sonra söyleyebilirsiniz bence![]()
Tamam kuzum nasıl istersenBen 8. Haftayı beklicem sanırım hala korkuyorum çünkü düşük yapmaktan![]()
Kalp atışını duyup oyle haber verirsin sen canimKızlar bir de ne sorcam, ailenize ne zaman haber verceksiniz, ben hala söylemedim, eşimin ailesinin ilk torunu o sabırsızlanıyor da ben de öylehenüz ptesi günü 116 çıktı beta hcg. Yarın da randevum var ama 4+0 dayım pek bir şey görüneceğini düşünmüyorum. Kan tahlili vermiştim.
Bem daha söylemedim 25 martta randevum var o zaman söylicem bi sağlamlaştırayımKalp atışından sonra söyleyebilirsiniz bence![]()
Yaaa zor oluyordur ben emzirirken içim eziliyordu resmen kolaylıklar canımAmin canim seninkide Allah kabul etsin
Çok içiyorum su çünku 1 yaş bebeğimde var emiyor onu bi anda kesememde sutten. Oldukça sıvı tüketiyorum![]()
İstanbul bende okul öncesi öğretmeniyim ama bu gidişle mesleğe zor donucemHeheheh, çankırıdan katılıyorum ama eskişehirkiyim öğretmenim. Ya siz![]()
Yaaa bizim ilk ya çok hevesliyizKalp atışını duyup oyle haber verirsin sen canim![]()
Ben utaniyorum artik hamileyim demeye anlamayana kadar kimse söylemeyeceğim![]()
Ben de okulöncesiiiiiYaaa zor oluyordur ben emzirirken içim eziliyordu resmen kolaylıklar canım
İstanbul bende okul öncesi öğretmeniyim ama bu gidişle mesleğe zor donucembranş nedir
Tabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii![]()
Ben beklemedim valla hemen soyledim ailem sonucta birlikte sevindik Allah korusun kotu bi sey olursa da beraber uzulecegiz. Herkesten uzakta bir sehirde sadece esimle ben variz cok ihtiyacim vardi desteklerine. Kalp atisini bile duymadim 10 gun sonra gidecegimYaaaa bekleyelim mi o kadar![]()
Ailelerde öyledir eminimYaaa bizim ilk ya çok hevesliyiz![]()
Siz bilirsiniz tabi ki ama on güne kadar duyarsınızYaaaa bekleyelim mi o kadar![]()
Ayyy seninle o kadar aynıyız ki bende utanıyorum 3.hamilrym demeye eşim de diyor ki cinsiyet öğrenince açıklayalımKalp atışını duyup oyle haber verirsin sen canim![]()
Ben utaniyorum artik hamileyim demeye anlamayana kadar kimse söylemeyeceğim![]()
Kaç haftalık oluyorsun o zamanlar kuzumBem daha söylemedim 25 martta randevum var o zaman söylicem bi sağlamlaştırayım![]()