• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar bir de ne sorcam, ailenize ne zaman haber verceksiniz, ben hala söylemedim, eşimin ailesinin ilk torunu o sabırsızlanıyor da ben de öyle 🤭 henüz ptesi günü 116 çıktı beta hcg. Yarın da randevum var ama 4+0 dayım pek bir şey görüneceğini düşünmüyorum. Kan tahlili vermiştim.

Kızlar bir de ne sorcam, ailenize ne zaman haber verceksiniz, ben hala söylemedim, eşimin ailesinin ilk torunu o sabırsızlanıyor da ben de öyle 🤭 henüz ptesi günü 116 çıktı beta hcg. Yarın da randevum var ama 4+0 dayım pek bir şey görüneceğini düşünmüyorum. Kan tahlili vermiştim.
Kalp atışından sonra söyleyebilirsiniz bence ❤️

Kalp atışını duyup oyle haber verirsin sen canim😉 🌸
Ben utaniyorum artik hamileyim demeye anlamayana kadar kimse söylemeyeceğim 🤭

Amin canim seninkide Allah kabul etsin 🤲🏻
Çok içiyorum su çünku 1 yaş bebeğimde var emiyor onu bi anda kesememde sutten. Oldukça sıvı tüketiyorum 🌸
Yaaa zor oluyordur ben emzirirken içim eziliyordu resmen kolaylıklar canım 🙏
Heheheh, çankırıdan katılıyorum ama eskişehirkiyim öğretmenim. Ya siz 🌸😍
İstanbul bende okul öncesi öğretmeniyim ama bu gidişle mesleğe zor donucem 🥹 branş nedir

Yaaa zor oluyordur ben emzirirken içim eziliyordu resmen kolaylıklar canım 🙏

İstanbul bende okul öncesi öğretmeniyim ama bu gidişle mesleğe zor donucem 🥹 branş nedir
Ben de okulöncesiiiii 🤩 müdür yardımcılığına geçmeyi düşünüyorum ben de ya. Bebitodan sonra biraz zor olcak sınıfa dönmesi diye düşündüm hocam

Yaaaa bekleyelim mi o kadar 🫠
Siz bilirsiniz tabi ki ama on güne kadar duyarsınız 🤩
Kalp atışını duyup oyle haber verirsin sen canim😉 🌸
Ben utaniyorum artik hamileyim demeye anlamayana kadar kimse söylemeyeceğim 🤭
Ayyy seninle o kadar aynıyız ki bende utanıyorum 3.hamilrym demeye eşim de diyor ki cinsiyet öğrenince açıklayalım 😂
Bem daha söylemedim 25 martta randevum var o zaman söylicem bi sağlamlaştırayım😀
Kaç haftalık oluyorsun o zamanlar kuzum

Back
X