- 27 Şubat 2012
- 14.974
- 25.321
- 798
Ay canım inşallah bişey olmasın kaçta kontrolünKızlar benim de karın ağrılarım geçmişti dün tekrar başladı lekelenmem de az da olsa devam ediyor bugün doktor kontrolüm var inşallah bir şey olmamıştır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım inşallah bişey olmasın kaçta kontrolünKızlar benim de karın ağrılarım geçmişti dün tekrar başladı lekelenmem de az da olsa devam ediyor bugün doktor kontrolüm var inşallah bir şey olmamıştır![]()
İnşallah canım bırakmasınlar biziHiç bilmiyorum 9 ay sancı çeken de var, 7. haftadan itibaren rahatladım diyen de varyaşayıp görücez. yeter ki bizi bırakmasınlar sağlıkla doğsunlar
![]()
Olmamıştır canım içini gönlünü ferah tut ilaca başlatır veya dozunu artırırKızlar benim de karın ağrılarım geçmişti dün tekrar başladı lekelenmem de az da olsa devam ediyor bugün doktor kontrolüm var inşallah bir şey olmamıştır![]()
Yaa inşallah öyledir canım ya korktum dış gebelik mi acaba diyeDevlette görünmeyebilir kuzu cihazları iyi değil yani bizim burada öyle
Ay hayır aklına getirme onları sakın dış gebelik çok ağrı yapar duramazsın 5 haftalıkken başlar onun ağrılarıYaa inşallah öyledir canım ya korktum dış gebelik mi acaba diye
Yaa öyle ağrım yok çok şükür arada hafif oluyor uzanınca geçiyor hemen çok rahatladım ya Allah razı olsun canım benimAy hayır aklına getirme onları sakın dış gebelik çok ağrı yapar duramazsın 5 haftalıkken başlar onun ağrıları
Korkma hiç devletin cihazları iyi değil o yüzden göremedi ben sana aradaki farkları atıyım da bakYaa öyle ağrım yok çok şükür arada hafif oluyor uzanınca geçiyor hemen çok rahatladım ya Allah razı olsun canım benim![]()
Aaa gerçektenKorkma hiç devletin cihazları iyi değil o yüzden göremedi ben sana aradaki farkları atıyım da bakbiri devlet biri özel 1 gün arayla
Kız ben önceki bebekte 7 haftalıktım kalp atışı dinlemeye devlete gittim bana boş gebelik dediAaa gerçektenfark çok ay iyi ki varsınız ya
![]()
ben yarın gideceğim ilk kontrolüm olacak uygulamaya göre bugün 6+0 ım bakalım kalp atışı da duyabilecekmiyimGünaydın kızlar bugün yok mu kontrole giden![]()
Ayyy iki ki gitmişin bende iki hafta sonra özele randevu aldım gitmem artık devlete ayKız ben önceki bebekte 7 haftalıktım kalp atışı dinlemeye devlete gittim bana boş gebelik dedi![]()
Ben devlete kan tahlilleri için gidiyorum ultrason için gitmiyorum kolay kolayAyyy iki ki gitmişin bende iki hafta sonra özele randevu aldım gitmem artık devlete ay
Yaaa çok mantıklı bende gitmem artık olumsuz konuşuyorlar insanın boşuna boşuna canı sıkılıyorBen devlete kan tahlilleri için gidiyorum ultrason için gitmiyorum kolay kolay
2de canımAy canım inşallah bişey olmasın kaçta kontrolün
Hadi güzel haberlerle gel2de canım
Onlar herkese mültecilere davrandıkları gibi davranmaya çalışıyorlar. Allah zorda bırakmasın ama asla tercih etmiyorum devlet hastanesini senelerdir. Halam doğum yaparken çığlık attı diye kadını tokatlamışlar doğumhanede rezillerYaaa çok mantıklı bende gitmem artık olumsuz konuşuyorlar insanın boşuna boşuna canı sıkılıyor
Bende yüksek tansiyon var. Doktor gebelikte takip et yükseldiği anda ilaca başlıcaz dedi ama şükür henüz sıkıntı yaşamadım. Tuzu kes canım tuzsuz beslen bol su iç. Ama yükselse de çaresi var yani gebelikte kullanılan bi tansiyon ilacı var gayet güvenliÇok şükür hanımlar 4+2 miş kesemi ve yolk yapisini gorduk bugun fakat kucuk tansiyonum 9 cikti takip edecekmisim var mi sorun yasayan tansiyonla ilgili
Ayy gerçekten öyle kan vermeye gittim yani sanki çok kötü birsey yapmışım gibi davrandılar kendimi kötü hissettim benim kuzenime de doğum da aynı şeyi yaptılar sus demişler kocanın altına yatarken iyi di demişler ne kadar çirkince davranıyorlar insanlar ne umutla kaygıyla gidiyor çok yazık yaniOnlar herkese mültecilere davrandıkları gibi davranmaya çalışıyorlar. Allah zorda bırakmasın ama asla tercih etmiyorum devlet hastanesini senelerdir. Halam doğum yaparken çığlık attı diye kadını tokatlamışlar doğumhanede reziller