• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar merhaba bugün 5+6’dayım. 5+2’de karından ultrason ile kese göründü.
Bugün ise doktorun vajinal ultrason ile tektaş yüzük görüntüsünü gördü. Bebeğin şuan baş popo mesafesinin 2 mm olduğunu söyledi. Biraz geriden geliyor gibi ama sonra toparlayabilir benim gebeliğimde böyleydi dedi. Bu gün ve haftalarda bebeğin kaç mm olduğunu öğrenen var mı?
Bide kalp atışını duyamayacağımızı söyledi ama kalp atışını ultrasonda gördüğünü söyleyip sonrasında bize de gösterdi gerçekten orada her şey sabitken beyaz bir noktacık oynuyordu sadece. Kalp atışı var ancak şuan duyamıyoruz görüyoruz dedi. Benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim.
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 💓
Var ben 🙂↔️bugün bende kalp sesini çok az dinledim yeni oluşuyor fazla dinlemeyelim dedi doktorum kapattı.

Bugün anneme söylemeyi planlarken annem kıyafetime bir şey bulaştığını söyledi, adet olup olmadığımı sordu. Aklım çıktı! Hemen bir bakayım dedim odaya geçtim. Meğer yeğenimin bana özel yaptığı hamiş tatlısından bulaştırmışım. Neyse sakinleştikten sonra anneme haberi verdim😌

Kan sulandırıcı kullanmaya hangi testleri yaparak karar verdi doktorunuz. Benimde 8 haftalık kalbi durmustu 4 ay önce. Nasıl bir yol izlediniz
Canım tıbbi genetiğe gidersen ve daha önce yaşadığın olayı anlatırsan orda yapılması gereken testleri yapıyorlar 🌸

Kızlar gece yatmadan önce bir yemek kaşığı zeytin yağına bir kaç damla limon sıkıp için bunu her aksam uyumadan yapın tüm bağırsak problemlerine çok iyi gelecektir. Zeytinyagi hakiki olursa etkili olur.

Kızlar çok güzel haberlerim var dün sağlıkocağındaki ebe bana hiç üzülme gel değerine bakalım artmıştır benim de hep progestan değerim düşük çıkardı ama şimdi 17 yaşında çocuğum dedi kan almıştı veeee gerçekten yükselmişşşşş 12.2 olmuş çok sevindim iğneyle de doktor destekledi bugün çok umutluyum bol bol dua etcem hepimize 🙏💙💙

kızlar bende şurada yerimi alayım .Tüp Bebekle hamile kaldım 5 .haftada keseyi gördüm çok şükür. 10 gün sonra kalp atışı için kotrolüm var. İğneler ilaçlar geçmeyen günler stres heyecan hepsi bi arada :KK200:
Aramiza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah ilk bebek mi
kizlar bu gun 6hafta 3 gunumuz. kalp atisini duymak icin muayinemiz var. Dua ederken banada dua edin nolur kotu bisey cikmasin her sey yolunda gitsin insallah cok korku var icimde asiri stres yapiyorum.
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canimm bide fotiii isteriz annesi 😍🧿

Aramiza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah ilk bebek mi

Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canimm bide fotiii isteriz annesi 😍🧿
tesekkur ederim aslinda 1 haftadir uye oldum buraya. 1 oglum var 7 yasinda ondan sonra 2 kaybimiz oldu 6 8 hafta araliginda. onun icin korkuyorum yine ayni seyler olmasin.

Back
X