- 27 Şubat 2012
- 14.913
- 25.269
- 798
Yok geçti canım benim hep gaz sorunum var zaten genelde sancı çekerim şuan da iyiyim şükürBu gaz sancısı seni bu kadar rahatsı ediyorsa doktoruna bilgi ver bence canım bir çaresini düşünür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok geçti canım benim hep gaz sorunum var zaten genelde sancı çekerim şuan da iyiyim şükürBu gaz sancısı seni bu kadar rahatsı ediyorsa doktoruna bilgi ver bence canım bir çaresini düşünür
Var benKızlar merhaba bugün 5+6’dayım. 5+2’de karından ultrason ile kese göründü.
Bugün ise doktorun vajinal ultrason ile tektaş yüzük görüntüsünü gördü. Bebeğin şuan baş popo mesafesinin 2 mm olduğunu söyledi. Biraz geriden geliyor gibi ama sonra toparlayabilir benim gebeliğimde böyleydi dedi. Bu gün ve haftalarda bebeğin kaç mm olduğunu öğrenen var mı?
Bide kalp atışını duyamayacağımızı söyledi ama kalp atışını ultrasonda gördüğünü söyleyip sonrasında bize de gösterdi gerçekten orada her şey sabitken beyaz bir noktacık oynuyordu sadece. Kalp atışı var ancak şuan duyamıyoruz görüyoruz dedi. Benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim.
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi![]()
Size baş popo mesafesini kaç mm olarak söyledi acaba?Var ben
bugün bende kalp sesini çok az dinledim yeni oluşuyor fazla dinlemeyelim dedi doktorum kapattı.
Ben ultrasonda çok durmadım yeni oluştığu için zararlı dedi doppler olarak baktı o yüzden bişey söylemedi banaSize baş popo mesafesini kaç mm olarak söyledi acaba?
Neden doppler baktı canım onların odasında genelde normal ultrason olmuyor muBen ultrasonda çok durmadım yeni oluştığu için zararlı dedi doppler olarak baktı o yüzden bişey söylemedi bana
Benim doktorumda çok çeşitli ultrason vae sanırım kuzum neden baktığını bilmiyorum sormadım açıkçasıNeden doppler baktı canım onların odasında genelde normal ultrason olmuyor mu
Canım tıbbi genetiğe gidersen ve daha önce yaşadığın olayı anlatırsan orda yapılması gereken testleri yapıyorlarKan sulandırıcı kullanmaya hangi testleri yaparak karar verdi doktorunuz. Benimde 8 haftalık kalbi durmustu 4 ay önce. Nasıl bir yol izlediniz
Daha iyi olur benceKızlar bugün 2.gunum beta testi vermem lazım aynı yerde mi vermem gerekiyor
Daha iyi olur
Peki kuzum sağ olDaha iyi olur bence
Tamam cnm yazacam dua edinGüzel haberlerini bekliyoruz![]()
Çok sağolunBenim doktorum 12li trombofili paneli testi istedi. 3 genimde heterozigot yatkınlık cıktı. Test genetik bi test olduğu için sonucu 1 ayda cıktı özelde yaptırdım ben 11bin tl idi geçen yılın başında
Aramiza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah ilk bebek mikızlar bende şurada yerimi alayım .Tüp Bebekle hamile kaldım 5 .haftada keseyi gördüm çok şükür. 10 gün sonra kalp atışı için kotrolüm var. İğneler ilaçlar geçmeyen günler stres heyecan hepsi bi arada![]()
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canimm bide fotiii isteriz annesikizlar bu gun 6hafta 3 gunumuz. kalp atisini duymak icin muayinemiz var. Dua ederken banada dua edin nolur kotu bisey cikmasin her sey yolunda gitsin insallah cok korku var icimde asiri stres yapiyorum.
tesekkur ederim aslinda 1 haftadir uye oldum buraya. 1 oglum var 7 yasinda ondan sonra 2 kaybimiz oldu 6 8 hafta araliginda. onun icin korkuyorum yine ayni seyler olmasin.Aramiza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah ilk bebek mi
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canimm bide fotiii isteriz annesi![]()