• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kan sulandırıcı kullanmaya hangi testleri yaparak karar verdi doktorunuz. Benimde 8 haftalık kalbi durmustu 4 ay önce. Nasıl bir yol izlediniz
Benim doktorum 12li trombofili paneli testi istedi. 3 genimde heterozigot yatkınlık cıktı. Test genetik bi test olduğu için sonucu 1 ayda cıktı özelde yaptırdım ben 11bin tl idi geçen yılın başında

Kızlar merhaba SAT'a göre 5+1 deyim ama henüz doktora görünmedim, 17 si pazartesi gideceğim. Oruç tutuyorum ama riskli midir siz tutuyor musunuz bazıları zaten çok küçük etkilemez diyor bazıları riskli diyor ilk ay, siz ne diyorsunuz? Doktoruna soran var mı
Muayene olduğum doktor rahatsan tut dedi. Ben de normalden de rahat tutuyorum. İftar sahur arası suya doyuyorum yalnız. Kendimi biraz rahatsız hissetsem tutmayacaktım.

Bir de tv de dizilere bakıyorum idrar testi yapıp herkese hamileyim diye duyuruyorlar😂 ilk hamile kaldığımda ben de böyle olacak sandım idrardan sonra kanda var mı bak dediler kanda çıktı kese var mı o önemli dedi doktor sonra kalp atışı gelişim vs derken hiç dizilerdeki gibi olmadı 😂
Geçen beta takibi için kan vermek istediğimde acildeki doktor sinirimi bozdu. Normalde gitmezdim ama geçen kimyasalım olduğu için görmek istedim. Sen daha gebe değilsin gebelik şüphesi bu falan dedi😡 Siz betayı biraz yüksek görünce hamileyim diyorsunuz dedi… Ben de evet doğal olarak dedim çıktım fazla üstelemedim. Doktorlar düşüklere çok alıştığından duygusuzlaşmışlar.

Chatgptye sordum ayakta daha çok acır diyor benim de acımıştı ondan ya 😂 sen nasıl alıştıysan öyle yap tabi
Yaaa o uygulama yeni mi canım ne ise yariuor
Bu arada benim akıntım normale döndü kızlar bidaha kahve leke gelmedi şimdi şeffaf akıntım var minik savaşcımla konuştum öyle bırakıp gitmicek annesini 😀 uslu bir bebek olursan sana en güzel arabayı alıcam dedim 🤣
Ohhh çok şükür güçlü bebisin hiç bırakmasın seni annesi 🤩😍

Yaa 🥹 benim de hep var malesef ki cok dikkat ediyorum ayaklarimi usutmemeye ona ragmen var. Bir de midem bulantiyla karisik reflu gibi oldum hafif, afedersiniz yukaridan da gaz cikariyorum cok korkunc 🥲
Demekki bu haftalarda başlıyormuş bulantılar ilk defa bugün afedersiniz kustum bulantıdan🤢hele ki reflüyü söylemiyorum bile ejderhaya dönüştüm artık🔥

Demekki bu haftalarda başlıyormuş bulantılar ilk defa bugün afedersiniz kustum bulantıdan🤢hele ki reflüyü söylemiyorum bile ejderhaya dönüştüm artık🔥
Dort gundur var bende de, resmen 5.haftaya girdikten sonra basladi. Hayatimda da hic bilmem mide agrisi yanmasi filan cok saskinim o yuzden😂 midem copluk gibidir normalde hicbir yedigim ictigimden etkilenmez pisbogazimdir 🤭 ama mide yanmasiyla 31 yasinda boyle tanismak varmis kaderde 😝

Dort gundur var bende de, resmen 5.haftaya girdikten sonra basladi. Hayatimda da hic bilmem mide agrisi yanmasi filan cok saskinim o yuzden😂 midem copluk gibidir normalde hicbir yedigim ictigimden etkilenmez pisbogazimdir 🤭 ama mide yanmasiyla 31 yasinda boyle tanismak varmis kaderde 😝
Bende bende sevdiğim bayıla bayıla yediğim içtiğim şeyleri tüketemiyorum artık içim almıyor hayatta kalmak için birşeyler yiyorum 😋

Muayene olduğum doktor rahatsan tut dedi. Ben de normalden de rahat tutuyorum. İftar sahur arası suya doyuyorum yalnız. Kendimi biraz rahatsız hissetsem tutmayacaktım.

Geçen beta takibi için kan vermek istediğimde acildeki doktor sinirimi bozdu. Normalde gitmezdim ama geçen kimyasalım olduğu için görmek istedim. Sen daha gebe değilsin gebelik şüphesi bu falan dedi😡 Siz betayı biraz yüksek görünce hamileyim diyorsunuz dedi… Ben de evet doğal olarak dedim çıktım fazla üstelemedim. Doktorlar düşüklere çok alıştığından duygusuzlaşmışlar.
Ay maalesef benim de çok karnım ağrıdı geçen gün korkuyla gittim doktora öyle bir tavırları vardı ki ağlayarak çıktım muayene de olmadım psikolojiden hiç anlamıyorlar

Kızlar merhaba bugün 5+6’dayım. 5+2’de karından ultrason ile kese göründü.
Bugün ise doktorun vajinal ultrason ile tektaş yüzük görüntüsünü gördü. Bebeğin şuan baş popo mesafesinin 2 mm olduğunu söyledi. Biraz geriden geliyor gibi ama sonra toparlayabilir benim gebeliğimde böyleydi dedi. Bu gün ve haftalarda bebeğin kaç mm olduğunu öğrenen var mı?
Bide kalp atışını duyamayacağımızı söyledi ama kalp atışını ultrasonda gördüğünü söyleyip sonrasında bize de gösterdi gerçekten orada her şey sabitken beyaz bir noktacık oynuyordu sadece. Kalp atışı var ancak şuan duyamıyoruz görüyoruz dedi. Benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim.
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 💓

Back
X