- 3 Nisan 2023
- 880
- 674
- 23
- 38
herşey güzel olacak içini ferah tutKızlar sabah yine geldi birazdan gidicem doktora dua edin kalbini de duymuş olalım bu vesileyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey güzel olacak içini ferah tutKızlar sabah yine geldi birazdan gidicem doktora dua edin kalbini de duymuş olalım bu vesileyle![]()
Evet geçer düşünmemeye çalışın kusarsanız da bol bol su içmeyi ihmal etmeyinAy varya işe geldim daha adapte olamadım oturduğum yerde öğürtü geliyor. İnşallah devamı gelmez tuzlu biseyler atıstırcam simdi
parlak kan rengi olmadığı sürece endişelenmeyin diyorlar, hiçbirşey yoktur çok eminim içini ferah tutKızlar şeffaf kahverengi açık renk bi akıntım geldi hafif ağrımda var![]()
Değerlerinde sıkıntı yoksa tutabilirsin denmişti bana zorlanmıyorum da çok şükür ilk günden bu yana tuttum gittigi yere kadarKızlar merhaba SAT'a göre 5+1 deyim ama henüz doktora görünmedim, 17 si pazartesi gideceğim. Oruç tutuyorum ama riskli midir siz tutuyor musunuz bazıları zaten çok küçük etkilemez diyor bazıları riskli diyor ilk ay, siz ne diyorsunuz? Doktoruna soran var mı
Bn tutmuyorum kese gelişimi için çok su içmek gerekiyormuşKızlar merhaba SAT'a göre 5+1 deyim ama henüz doktora görünmedim, 17 si pazartesi gideceğim. Oruç tutuyorum ama riskli midir siz tutuyor musunuz bazıları zaten çok küçük etkilemez diyor bazıları riskli diyor ilk ay, siz ne diyorsunuz? Doktoruna soran var mı
merhaba, özellikle bu dönemde bol su içmek çok öneli oruç tutarsanız uzun saatler su içemeyeceğiniz için ben riskli olacağını düşünüyorum. Şahsi fikrim. Doktorum da asla önermiyor.Kızlar merhaba SAT'a göre 5+1 deyim ama henüz doktora görünmedim, 17 si pazartesi gideceğim. Oruç tutuyorum ama riskli midir siz tutuyor musunuz bazıları zaten çok küçük etkilemez diyor bazıları riskli diyor ilk ay, siz ne diyorsunuz? Doktoruna soran var mı
zaten tüp bebeği yapan doktorumdu o yüzden birşey demedim o heycanlada farketmedim hiç kese görmeyi beklemiyordum, çünkü kendi doktorumdan önce sabah başka genç bir doktora gitmiştim ikizden şüphelenmişti onun paniği heyecanı vardı üzerimde. yarın randevum vardı yarın sorayım.ben daha doktora gitmedim canım ilk kontrolüm 14 mart cuma olacak, tüp bebek olduğunu ve transfer tarihini önceden söylememişmiydin? Hangi gün gittin doktora? Benim hesaplamama göre şuan 5+5'im. transfere göre hesaplayınya
Ay öyle mi ya ben mide bulantısından hiç içemiyorum zorlayayım bari kendimiBn tutmuyorum kese gelişimi için çok su içmek gerekiyormuş
Yaaaaaaa çokkkkk şükürrrrr vallahi çok kafaya tammıştım seniKızlar kalp atışını duyduk3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Evet zorlayın çok önemliymişAy öyle mi ya ben mide bulantısından hiç içemiyorum zorlayayım bari kendimi
Ay vallahi yaa bende yüreğim ağzımda gittim daha çok minik 6 haftalık dedi karından dinledik yeni oluşmuş kalbi dedi fazla ultrason tutmucam ısı veriyor iyi değil dedi 2 hafta sonra geldiğinde istediğin kadar dinleriz dediYaaaaaaa çokkkkk şükürrrrr vallahi çok kafaya tammıştım seniOhh allahım hep güzel haberlerle dönmeyi nasip et hepimize
çok sevindim canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsunKızlar kalp atışını duyduk3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Sağol canım darısı sizlerin başınaçok sevindim canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun
Ayy cok iyi kesede bebekde gozuktu dimiKızlarımm bugün 5+0 ilk kontrolümüze gittik. Karından baktı doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi güzel yerleşmiş kesen de güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıhepinizin güzel sağlıklı gelişmeler almanız dileğiyle
Fotişimiz de böyle
Bnmde ilk kontrolum 5+3 de olacak gunler ilerlemiyo yaaKızlarımm bugün 5+0 ilk kontrolümüze gittik. Karından baktı doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi güzel yerleşmiş kesen de güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıhepinizin güzel sağlıklı gelişmeler almanız dileğiyle
Fotişimiz de böyle
Çok sevindim canım. İlk 3 ay lekelenmeler çok sık görülüyormuş bende de var dinleniyorum progestan kullanıyorum. Her hamilelik biricik insan elinde olmadan kötü deneyimiyle kıyaslıyor ama kendimize hatırlatmakta fayda var. Kaç düşük yapmış olursan ol bebeğini doğurma ihtimalin düşürme ihtimalinde çok daha fazla. Sana dinlenmeni söyledi mi ?Kızlar kalp atışını duyduk3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Cok sevindimAy vallahi yaa bende yüreğim ağzımda gittim daha çok minik 6 haftalık dedi karından dinledik yeni oluşmuş kalbi dedi fazla ultrason tutmucam ısı veriyor iyi değil dedi 2 hafta sonra geldiğinde istediğin kadar dinleriz dedi