Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bende çok uyuyorum benim bide bulantı tiksinti başladı bugün de az baş ağrım var progestan yapar mı baş ağrısı
Progestan herseyi yapar bacım ben 1 tane bile kullansam belim kopuyo ağrıdan. Mahvediyo beni yani allahtan ki şuan için gerek görmedi doktorum

İşe gidiyorum ama bir ağırlık var üstümde bilgisayara bakarken gözlerim yanıyor uykum geliyor enerjim yok çalışmaya ve çalışma arkadaşlarıma söylemedim hamile olduğumu bayramdan sonra soylicem biraz büyümüş olur

Ama idare edilmeye şimdiden ihtiyacım var napicaz biz böyle 8-9 ay

Az önce Eylül annelerinin topiğini okudum şöyle bi üstten. Keyifler gayet yerinde yani ben dedim acaba biz mi böyle denk geldik yoksa herkes mi bizim gibi acaba, meraktan baktım gerçekten biz seçmece olarak bulmuşuz birbirimizi

Ya inan ki bende öyleyim bugün akşamı zor ettim eşim geldi aldı yemeği de dışarda yedik. Eve geldim duş aldım direkt battaniyemi alıp uzandım, ki ben normalde evi jilet gibi temizlemeden dinlenme moduna asla geçmem normalde. Ama ev şuan dandini ve benim yerden çöp kaldıracak gücüm yok

Onların bebişleri biraz daha büyümüştür kaygı azalmıştır belki

O topiktede çok vardı kaybeden ilk bebişlerini

Çayımı demledim dizim başlıcak keyif yapcam şimdi

Ama Eylül anneleri şimdi nerden baksan 12 haftalık oldu sıkıntıları azaldı geziyorlar artık

Kan sulandırıcı kullanmaya hangi testleri yaparak karar verdi doktorunuz. Benimde 8 haftalık kalbi durmustu 4 ay önce. Nasıl bir yol izlediniz
Test yapmadı. Kürtajımdan sonra tekrar hamilelik olursa kan sulandırıcı başlıcam pıhtılaşma olsa da olmasa da demişti. Beta takibinden beridir kullanıyorum

Kızlar merhaba testim pozitif henüz doktora gitmedim kese filan görmedik ama hamileyim yani . Bas donmem var özellikle dün vardı bugün de hafif hafif oldu . 4 hafta 5 haftada baş donmesi olur mu ?
Birde çok gerginim sabrım hiç yok gerilmiş yay gibiyim adeta , bu da hamilelikle ilgili olabilir mi yoksa tamamen kendi stresim mi acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…