- 19 Mayıs 2024
- 246
- 228
- 18
- 38
Doktorum bana makyaj serbest hatta botoks bile yaptır bebeği etkilemez dedi. Epilasyon konusunda da bikini bölgesi ve karın bölgesi hariç serbest.Makyajı ben de değiştiremedim şuan çok dışarı çıkmadığım için sorun yok ama beyaz tenli olduğum için bişey sürmeden de çıkmıyorum pek Kiko nun pudrasını kullanıyorum sadece en azından cilt altı emilim olmuyor diye içim biraz rahat pudrada o da renk veriyor yetiyor
Kova erkeği ile evliyim. İyiyken çok iyidir. Kötüyken hayatı zindan eder
Canım şimdi baktım minies parfüm içeriyormuş. Bade natural çok iyi temiz içerikliymiş bayağı.deterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onları
Maşallah. Senin eşinle beninki aynı. Benim 2 çocuğum var. Biri 18 biri 15 yaşında. Eşimin çocuğu yok. İnsanlar olumsuz konuşmayı pek sever bilirsin. Bana neler dediler. Önce annesi babası ister mi evlenip ayrılmış kadın diye başlandı. Ele güne de gerek yok pek açıkçası. En yakınlar yapıyor bunu. Sonra ee onun çocuğu yok bir sürü sorun yaşanır denildi. Rabbıme bin şükür eşim beni hiç yanıltmadı. Ailesi de çocuklarımı gözünden sakındı. Kendi öz torunları olsa ancak bu kadar sevip, ilgi gösterebilirlerdi. Bende senin gibi ilk çocuğun diye bahsettiğimde hayır benim zaten 2 çocuğum var der. Bizde 2 yıllık evliyiz şuan. Rabbım herkesi iyilerle karşılaştırsın. Hepimizin mutluluğunu daim etsinYok kız ne zorlaması devlet sırrı değil yaevet onun ilk olacak inşallah ama o ikinci diyor Alperen ilk çocuğum diyor arkadaşları tebrik için aradı ooo baba oluyorsun falan diye ben zaten babayım diyor onlara
Benim eşim de kova. Mükemmel bir burç olduğunu görüyorum yaşayarak. Ama gerçekten çok ince ayrıntılara önem veren, detaycı , balığın duygusallığını, başağın titizliğini sollayan bir burç. Seviyorum yaaKova erkeği ile evliyim. İyiyken çok iyidir. Kötüyken hayatı zindan eder
Ayy benim de eşim Kova dünya iyisidir canım benim ya da bana karşı öyle bilememKova erkeği ile evliyim. İyiyken çok iyidir. Kötüyken hayatı zindan eder
Benim doktorum uyarmadı bu konuda ama cilt altı emilimi olan hiçbir kimyasal ürün kullanmıyorum ben özellikle ilk 3ay bebeğin gelişimi için kendi açımdan dikkat ediyorum. Ben tüp bebek yaptığım için ilk 3ay ilişki yasakDoktorum bana makyaj serbest hatta botoks bile yaptır bebeği etkilemez dedi. Epilasyon konusunda da bikini bölgesi ve karın bölgesi hariç serbest.
Bana sadece 3 şey yasak kabuklu deniz canlıları, 200 ml fazlası kafein ve paketli gıdalar. Paketli gıdalar en zararlıları yiyorsan da azalt ve bırak dedi.
İlişki de serbest.
Valla çok mantıklı. İnanır mısın ben ikna oldum.Doğru soyadını onlar koyuyor zatenArkadaslar soyadi mecbur bu adamlardan geliyor, biraksinlar da adini biz koyalim totomuz ayrildi simdiden buyutucez icimizde diyeben yillardir bu soylemimle kendi esimi ezdim vallahi baya baya, adam soyledigim isimlerin hepsine bir sekilde ok
Benımde ıkıncı evlılıgım ılk evlıgımden 2 tane kızım var ıkıncı esımle gecen sene hazıranda evlendık bu ılk bebegımız olacak ortak esımınde bırtane kızı var ama annesınde evladına hasret benım esımde benım cocuklarıma benden daha ıyı özen gösteriyor hep söylerken bu 4. Çocuğumuz der sürekli ben bazen unuturum onun kızını konusurken ama o hep 4. Çocuğumuz olacak der Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsınMaşallah. Senin eşinle beninki aynı. Benim 2 çocuğum var. Biri 18 biri 15 yaşında. Eşimin çocuğu yok. İnsanlar olumsuz konuşmayı pek sever bilirsin. Bana neler dediler. Önce annesi babası ister mi evlenip ayrılmış kadın diye başlandı. Ele güne de gerek yok pek açıkçası. En yakınlar yapıyor bunu. Sonra ee onun çocuğu yok bir sürü sorun yaşanır denildi. Rabbıme bin şükür eşim beni hiç yanıltmadı. Ailesi de çocuklarımı gözünden sakındı. Kendi öz torunları olsa ancak bu kadar sevip, ilgi gösterebilirlerdi. Bende senin gibi ilk çocuğun diye bahsettiğimde hayır benim zaten 2 çocuğum var der. Bizde 2 yıllık evliyiz şuan. Rabbım herkesi iyilerle karşılaştırsın. Hepimizin mutluluğunu daim etsinMaalesef etraf bir sorun yaşansa da duysak diyenlerle dolu.
Tabi kendi bebeğiymiş gibi davranırsa hiç şaşırma ben çocuğun anasını ağlatıyodum evire çevire sevmektenÇileeek benim kızımda ay akrep ve bu dediğin çok doğru bana aşırı bağlı hiç kimseyle konuşmamı sevmez ilgi üstünde olsun ister normal burcu da aslan 5 buçuk yaşındaistediği bişeyi hemen olsun ister sürekli ağlar bişi istediğinde kardeşi gelince şimdi o zaman hiç kimseye sevdirmicek yaklaştırmıcak desene
Al işte benim eşim gibiBenim arkadaşlarım doğrucu davut gibi söylüyor fikrini hemen. Hele bi öğretmen var öğrencilerinden karakter analiziyle aydınlatıyor:))
Hahaha eşimin adı selim gel işte Jr.Selim koyalım bitsin bu iş diyor meşhur kova burcu kendini pek seven kocamSelim var, Alparslan var akıllı uslu. Yiğitler çok yaramaz oluyor ya da ben hep öylesine denk geldim yiğit koyacaklar birkaç kez düşünsün
Ecowelli ben kızıma kullanıyorum yetişkin tipi var mı sence çocuk için olanı mı kullanıyorsun . Ve bu şampuandan sonra kızımın saçları bir yıla beline geldi aşırı hızlı saç uzatıyorBen de loccitane lavanta serisi kullanirdim hep,cok agir geliyor artik kokusuecowell i dun 340 tl ye aldim bence o da cok uygun sayilmaz ama hem yerli hem temizmis o yuzden merak edip aldim
Ben de kız isimlerinde öykü seviyorum bir tık bir de Eylül ama bilin bakalım kim sevmedi eşimOyyycok hosuma gidiyor son yillarda duydum, aslinda eski bir isimmis meger. Esim bazen beni trollemek icin mucize koyalim diyor bilimin teknolojinin mucizesi tup bebek diye ahdjdjdj
Ablamın adı Deniz ayakları yere sağlam basan her güçlüğün altından zorlukla kalkan ve hep yardımcıdır hepimize. Ben de severimYa ben bir de Deniz ismine bayiliyorum, hele bir de boncuk gozlu olursa vayyyyy haline
Kaan ismine ben de sıcak bakıyorumAa hangisi erken doğarsa kendi aramızda kaan 1 kaan 2 deriz
Hangi tarih retroya denk geliyor canımBazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/
Sağlıkla gelsinler inşlllah. ben de korkuma ilişkiyi düşünmüyorum 3 ay geçsin bir hele diye düşünüyorum. 3. Aydan sonra da anca saç boyama işine de falan girerim sanırım.Benim doktorum uyarmadı bu konuda ama cilt altı emilimi olan hiçbir kimyasal ürün kullanmıyorum ben özellikle ilk 3ay bebeğin gelişimi için kendi açımdan dikkat ediyorum. Ben tüp bebek yaptığım için ilk 3ay ilişki yasak
Kızlar benim eşim de Kova. Bence erkekte en harika burç, %90 çok memnunum huyundan suyundan daha ne olsun. Hatta bence o bana katlanıyor Allah razı olsunAyy benim de eşim Kova dünya iyisidir canım benim ya da bana karşı öyle bilememama sinirlendiğinde birine gözü başka bişey görmez bak orası doğru
Katılıyorum sana abartısız prenses gibi davranıyorKızlar benim eşim de Kova. Bence erkekte en harika burç, %90 çok memnunum huyundan suyundan daha ne olsun. Hatta bence o bana katlanıyor Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?