Bende açtım gösterdim o bilgiyi her şey senin elinde bebeğin kaderini sen belirleyeceksin dedimSeninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacimmasummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim
Oooo çok uzun geldi şimdiden banaTest sonucumu doktorumun hemsiresi arkadasima soyleyecek kiz veya erkek diye. Bu kismi kurguladikkizlar da ona gore pasta yaptiracakmis yemege gidicekmisiz biz de pastaya kadehle dalicaz kismetse ajdjdjd
Ama haftaicine denk gelirse bulusamazsak filan cildirip soyleyin diye darlayabilirim ajsjdjdjd
Yok kız onun cinsiyet partisi gibi olacakmışBenimki gösterirse o fetal yaptırdı her türlü ikinci olabilir ajajs
İlk öğrenenilk ben öğrenicem sanırım fetal yaptıralı 1 hafta oldu eli kulağında
Ahhhh ailelere söylerken oğlumda öğrenmiş oldu acab öğrenmese daha mo iyi olurdu dedim bugün okulda söylemediği kimse kalmamis hemde diyormuş ki annem hamile kız kardeşim olacak diyormuşBize henuz doktor bilgi vermeyin zamanı kavrayamiyorlar ne zaman bugun mu yarin mi seni strese sokmasın birde 20 haftalik olsun cinsiyet belirlersin öyle haber verirsin dedi.
çok iyi yapmışsın bence canım ben cesaret edememiştim sen iyiki başlamışsınBana da esim baslama istersen tutmazsa transfer demisti. Yoo ben inaniyorum neden tutmasin diyerek o aksam yazdim dahaama icim yusufluyor boyle sjdjjff
Deli cesareti su an inan daha cesaretsizimçok iyi yapmışsın bence canım ben cesaret edememiştim sen iyiki başlamışsın
Ay evet aktif kanama değil de kanamış olarak burnumu temizlerken görüyorum. Ben bi de çabuk yorulmaya nefes nefese kalmaya çok erken başladım hala devamKızlar sizinde burnunuz sürekli kanlanıyor mu yoksa ben mi sadece ve geçmiyor hiç ilk haftalardan beri var ??
Siz ishalden doktorunuz kola iç demişti diye hatırlıyorum acaba içtiniz mi işe yaradı mı? Antibiyotik ishal yaptı sanırımÇünkü seninki kııız
Maşallah bende yatmadım oğlumda odaya ziyarete gelenler beni ayakta görüp şaşırıyorlardıDoğuma bir girişim vardı birde cıkısım ahahahshsndjf hele ilk ayağa kalkışçat bayıldım zaten. Ama hiç oturmadm hep dolandım o ağrıya rağmen, hiç lıhusa yatagı yapmadm hep ayaktaydım öyle daha cabuk atlattm ben herkes şok olmustu, kendimden bende beklemezdm o performansı shdjdjdj
Yaa yerim bizimle de paylaş biz de sevelimbi tane minik bebek eşyası al ya evde görmek insana o kadar iyi geliyor ki. kayınvalidemin bizim bebeğe aldığı cicileri oda oda gezdiriyoruz
Çok rahatsızım bu konuda sıkıntı yapıyor neden bilmem yemek yemesem olmaz canım hep bişey istiyo zayıfım göbek 6aylik göbeği içim dar belki ama 1zeytin tanesinin yaptığına bakKızlar selam bugün itibari ile 8+1’deyim fakat karnım çıkmaya başladı normalde de çok zayıf birisi değilim gebe kalmadan önce de göbeğim hafif vardı ama şuan genel bir büyüme var göğüs altımdan başlayarak. Bu kadar erken karnı çıkmaya başlayan var mı merak ettim.
Ben de kendimle kocamı atıp bizim çocuğumuzu yap demiştim bide öyle denekızlar chatgptye fotomu atıp hamileyim bana benzeyen kız bebiş yapar mısın dedim ağlıyorum çok duygulandımyarın da erkek bebiş yaptırcam siz de deneyip yaptırsanıza
ve bana erkek çocuk fotoğrafı atmıştı neden erkek çocuk attın dedim çünkü senin oğlun olacağını düşünüyorum demiştiBen de kendimle kocamı atıp bizim çocuğumuzu yap demiştim bide öyle dene
Oyyy sari papatyakızlar chatgptye fotomu atıp hamileyim bana benzeyen kız bebiş yapar mısın dedim ağlıyorum çok duygulandımyarın da erkek bebiş yaptırcam siz de deneyip yaptırsanıza
ben tutmak istiyorum ama alamadım bi türlü hoşuma giden bi şeykızlar anne bebek günlüğü tutmaya başladınız mı? tutacakmısınız
kızım olursa evlenseler olur mu çok yakışıklı oğlan bu
ya yicemmmm nasıl şaşkın bakıyolar ay bugün ekstra duygusalımOyyy sari papatyaben de yaptim benimkiler kara boncuk oldular analari gibi
ben de dün gece teendyoldan baktım ama beğenemedimben tutmak istiyorum ama alamadım bi türlü hoşuma giden bi şey
Ben de oyleyim su an butun aile gruplarinda bu fotolar hakkinda konusuluyorya yicemmmm nasıl şaşkın bakıyolar ay bugün ekstra duygusalım
alirim sarisin kizini ama benim oglanin esmerlik torunlarimizda baskin gelir sarisinliginizi bozmus oluruz raziysaniz alirimkızım olursa evlenseler olur mu çok yakışıklı oğlan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?