Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
23 ekim dogarsa da mi akrep olacak bunlar

Evet aslında Aybike mi Aybüke mi hatta Aybige olarak mı koysak dedik ama Aybüke olarak karar kıldık ama bana Kaan geliyor gibi hissediyorum

Yves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.

Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.
Yves rocher almıyorum maalesef marka olarak yine de teşekkür edeirm

Şu sn elimdeki seçenekler arasında yine de en makulü dalin maalesef. İnternetten sipariş edeceğim şimdi bir şeyler o zamana kadar idare edeceğim mecbur

Kızlar gögüslerım patlıcak gıbı şiş ve aşırı agrıyo kollarımı bırlestıremıyorum normalmı Bukadar ağrıması ıccamasırımı çıkartırsam daha cok agrıyo yürürken falan bu Kac hafta sürecek

Benm 8 haftaya kadar öyleydi, sonra acı geçti büyüklük kaldı

1fafeyla durumun nasıl canım, merak etdim, gitdin mi ultrasyona?
Pazartesiyi bekliyorum canım . Şuanlık bir sıkıntı yok şükür . Normal gebe gibi halsizlik bulantı bazen iştah bazen iştahsızlık, göğüs hassasiyeti sağımdan soluma dönerken bile acıyorlar resmen ..Bende anlamadım . İnşallah iyi haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin

Aynı videoyu izlememle bugün doktoruma sormam bir oldu. ben gece uykudan uyandım bir kez bulantıyla. Doktor da gece 10 gibi 2 tane prilam iç rahatlatır dedi ama bilin bakalım o saatte kim uyuyakaldı da içemedi idrarı da veresim geliyor yine de her ihtimale karşı.

Çileeek benim kızımda ay akrep ve bu dediğin çok doğru bana aşırı bağlı hiç kimseyle konuşmamı sevmez ilgi üstünde olsun ister normal burcu da aslan 5 buçuk yaşında istediği bişeyi hemen olsun ister sürekli ağlar bişi istediğinde kardeşi gelince şimdi o zaman hiç kimseye sevdirmicek yaklaştırmıcak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…